Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Kızlar hazır sağlıklı yaşamaya başlamışken şu sigarayı da bıraksanız diyorum :) bana kokusu çok itici geliyo başım ağrıyo
o kokudan iyi ki eşimde benim gibi içmiyor:26:

Son düzenleme:
şu diyet esnasında bide onla ugrasamıcam sanırım. iradede biyere kadar yaa :) hepsine birden yetişemem. kiloyu vereyim ondan sonra bakarız bi çaresine. zararlı mararlı ama oyalıyor beni. kızlar hollywood diyeti deneyiniz var mı aranızda ?

Alemsin ya tamam sen devam et zehirlenmeye denemedik cnm bilgin varmı konu hakkında

Aksam yemeğimi yedim şimdi kızlar
1 domates 1salatalik ve 1 kuru soğandan yaptıgım salatamı yedim çok az yağlı ve az tuzlu
2 kasık light yogurt yedim
Bu saatten sonra meyve dahil hiçbirşey yemicem karar verdim ! :))

Alemsin ya tamam sen devam et zehirlenmeye denemedik cnm bilgin varmı konu hakkında

burdaki topiklerde buldum haftada 4 kilo verenler var ayda 12-16 arası verilebiliniyomus. denesemmi ne. ilk 2 gün sadece meyve suyu diğer günler öğünler verilmiş. bana güzel geldi ama meyve suyunu nerde hazırlıcam o sorun

Canlar benim aklıma da kalori diyeti yattı yalnız onu yapmam icin önce hassa terazi almam lazım eve

kalori diyeti derken kuzum ?

benimde zayıflamam lazm özellikle basen eriten tarifler gerekiyor varmı bilen acaba??

canım bölgesel zayıflamak istersen spor yapman gerekiyor diyetle beraber. bu topicte var egzersizler onlardan deneybilirsin yada yine forumda bir araştırabilirsin. ben bakardımda iştn çıkıcam birazdan eve gidince bakarım yazarım bulursam sana . bu arada hoşgeldin düğün nezaman

Yavrum her yediğin besinin kalorisini yazıyorsun ve günlük belirli bir kalorinin altında beslenmeni sağlıyor
Ornegin günde 700 kalori alırsın ama pasta da yersin ya da başka birşeyi ama dediğim gibi herseyin kalorisi hesaplanıyor..

hımm onu ben uygularsam sakata giderim valla

Tam anlamıyla kalori sayımı yapmasam da yine de gün icinde yediğim besinlerin kalorisinin 600ü geçmemesine özen göstericem çünkü zayıflamaya çalışıyorum az kalori almam lazım
Suya ve yeşil çaya devam kızlar :)))

800 un alti olum diyeti oluyor hic onermem. Sonra tekrar geri alirsin soylemedi deme. 1200-1500 arasi iyidir.

Midem küçülene kadar böyle canım az kalori alıcam bol su bitki cayı içicim :))
Su icmeye devam ediyorum bugün rahat 2 litre su ictim 3 kupa yeşil çay 2 kupa karışık bitki çayından ictim herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere Allah'a emanet olun :)

inşallah küçülcek canım ama Türk kadınları olarak özelliğimizdir bayılırız yemek yiyip mide genişletmeye iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…