şu diyet esnasında bide onla ugrasamıcam sanırım. Iradede biyere kadar yaa :) hepsine birden yetişemem. Kiloyu vereyim ondan sonra bakarız bi çaresine. Zararlı mararlı ama oyalıyor beni. Kızlar hollywood diyeti deneyiniz var mı aranızda ?
Alemsin ya tamam sen devam et zehirlenmeye denemedik cnm bilgin varmı konu hakkında
Canlar benim aklıma da kalori diyeti yattı yalnız onu yapmam icin önce hassa terazi almam lazım eve
benimde zayıflamam lazm özellikle basen eriten tarifler gerekiyor varmı bilen acaba??
Yavrum her yediğin besinin kalorisini yazıyorsun ve günlük belirli bir kalorinin altında beslenmeni sağlıyor
Ornegin günde 700 kalori alırsın ama pasta da yersin ya da başka birşeyi ama dediğim gibi herseyin kalorisi hesaplanıyor..
Tam anlamıyla kalori sayımı yapmasam da yine de gün icinde yediğim besinlerin kalorisinin 600ü geçmemesine özen göstericem çünkü zayıflamaya çalışıyorum az kalori almam lazım
Suya ve yeşil çaya devam kızlar :)))
Midem küçülene kadar böyle canım az kalori alıcam bol su bitki cayı içicim :))
Su icmeye devam ediyorum bugün rahat 2 litre su ictim 3 kupa yeşil çay 2 kupa karışık bitki çayından ictim herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere Allah'a emanet olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?