Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Günaydıııınnnnn :))
Yeni bir güne daha merhaba kızlar umarım bugün daha az kaçamakli olur :))
Bugün erken kalktım sirkeli ılık suyumu ictim karışık bitki çayımı demleyip içicem birazdan sonra kahvaltı faslı olucak :)
hepinizi seviyorum :))

Bitki çayımı da ictim kızlar ..
Kahvaltımı hazırladım
Yarım domates ve salatalık 1 kaşık lor peyniri patates ve biberi yagsiz suyla buharda pişirdim 2 kaşık da ondan alırım ekmek yok :))

günaydıınnn... uyanamadım hala otobüste bile uyuyordum isveçte 5. günüm kaldı 9 gün off off bitermi bu isveç :44:

bol bol su içelim kızlar hem diyetimiz için hem de şu sıcak havalarda vücudumuz bayram etsin :)

sıcakta yapılabilecek en güzel sey su ama bazen kesmiyor valla bayılcak gibi oluyorum güneşin altına cıktıgım anda sular akıyor heryerimden. nasıl bi havadır bu ya offf

aynen canım boll boll su içicez hergün sade soda içelim o da yararlı
ramazana tam 2 hafta kaldı kızlar elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcam şu 2 haftada
ramazana 60 kilo ile girebilsem bi
ama bozmıcam morelimi tabiki de girerim 2 hatfa ve 3 buçuk kilo var veririm tabi !

:26: bugün jinekoloji randevum vardı daha önce yapılan testlerde şeker çıktı öyle olunca dahiliyeye yönlendirildim bugün
şeker yükleme testi yapıldı sonuç DİYABET

ahh canım çok geçmiş olsun
bence de diyetisyene gitmen lazım şekerine göre uygun bir liste verir sana
sıkma canını sakın çok büyütücek birşey yok hele ki kilo verince değerlerin normale iner emin ol

teşekkür ederim cnm sağol inşallah yarına randevu aldım bile en kısa zamanda sağlığıma kavuşmak istiyorum

Kızlar öğlen menümde 2 kepçe yayla çorbası ve light yogurt yedim
Arada 1 sade poğaça :)
Aksam klasik salatam az yağlı ve az tuzlu 2 kasık diyet yogurt
Bisürü su ve bitki cayı ictim :))
Birazdan düğüne gidiyorum canlar söz kaçamak yok :)))

internetten randevu aldım medicalpark fatih te sevil nas varmış iyi diyorlar ama bilemiyorum sen yine de sor memnun kalmazsam değiştirebilirim
b

taamam sorarım canım. hatta sende gelsene bizim topiğe. 90üstü zayıflayanlar sen 90 altısın ama olsun gel eglenceli ora

geldim canlar düğünden
abovv nası terledim nası oynadım kızlar anlatamam :))
2 tanecik kurabiye yedim sadece ama acayip oynadım :))

Günaydın canlar nasılasınız bugün
Sabah sirkeli ılık suyumu ictim şimdi karışık bitki çayımı içicim :))
Kahvaltıda ne yerim bilmiyorum daha :)

Kahvaltım :
Yarım domates yarım salatalık 1 yeşil biber 2 kaşık kadar lor peyniri çeyrek dilim kızarmış ekmek şekersiz açık çay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…