Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Bugün biz bizeyiz günlüğüm :)
Bisürü su ictim disardaydim yeni geldim eve öğle yemeğimi yicem şimdi
Yarından itibaren lahana çorbası diyetini yapıcam malzemeleri aldım bugün yaparım çorbayı :)))

okadar çok yazıyorumki topiklere bulamıyorum sayfalarımı egzersiz araştırıp duruyorum şu callen varmış onun videolarını bulmaya çalışıyorum uff bulamadım

selam kızlar,

Bugün temizlik günümdü sevgili eşime kahvaltısını yaptırıp gönderdikten sonra temizlik işlerine başladım 2 balkonu da yıkadım
çamaşır yıkadım astım,cam sildim,odaları süpürdüm,yemek yaptım ancak oturabildim :) dün benim bitanecik kocacım
benim şeker astalığımı öğrenince araştırma yapmış zeytin yaprağı çayı içilince kan eşekerini dengeliyomuş akşam akşam eve gelirken
aktara uğramış o çaydan almış gelmiş kıyamam ben ona ya :) yemeklerden yarım saat önce o çayı içicem artık.
Sabah kahvaltısında 1 fincan çay içtim yarım salatalık yarım domates yarım dilim kepekli ekmek ve haşlanmış yumurta yedim
öğlen yoğurtlı semizotu salatası yedim yarım elma ve 2 adet kepekli grisini yedim.Şimdilik durumlar böyle kızlar müsait olunca yine yazarım

Bu arada müsait olunca size bir link vericem pilates videosu yabancı ama türkçe dublaj kullanılmış bayıldım bu günden itibaren onu yapmaya
başlıyorum em sağlıklı hem müemmel vücutlara kavuşmak dileğiyle canlar öpüyorum sizi...

adı ne hangisi ? bende caLLENE başlıcam arkadaslardan videosunu bekliyorum müthiş sıkılaştırıyomuş.

Ahh canlar hersey saglık ve güzellik yani hersey kendim icin :)
1 hafta sıkıcam dişimi yapıcam lahana çorbası diyetini koydum aklıma )

Biliyorum canım ama çok etkili daha önce de yapmıştım alt tarafı 1 hafta sıkıcam kendimi o kadar da olsun yani )

bene yapmıstım bikere üniversitedeykende nasıl dayanmısım bilmiyorum. geçenlerde evde deneyim dedim ölüyodum nerdeyse. çorbanın yanına yaklasamıyodum.

Gunaydin günlüğüm :)
kalkar kalkmaz sirkeli ılık suyumu ictim :)
Karışık bitki çayımı hazırladım onu da içicim :)
Bugün lahana diyetinin ilk gunü allahım güç ver bana
bugün muz hariç tüm meyvelerden ve çorbadan tuketebiliyorum hadi bismillah :))))

Tabi canım burası benim sayfam burda yazabilirsin başka arkadaslarım da var onlar da yazıyo burda :)
Destek oluruz tatbiki de birbirimize yaşın boyun ve kilonu yazar mısın

canm 23 yasındayım 1.60 boyundaym kilom malesef 61
ben çok düzensiz yasayan biriydim. aksam çok geç saatlere kadar oturur öğlen gibi kalkardım neredeyse bir öğün yemek yerdim. düzene soktum kndimi sabah erken kalkıyordum saat aksam 7de yarım saat vücut egzersizleri 15 dkda bisikletimi çeviriyorum ama gel gelelim bugun tartıldım 62 rakamını görünce şok oldum. hiç kaçamak yapmadm aksam 6dan sonrada bişi yemedm çok acıkırsam biraz yoğurt anneme danıştım . çok nnormal oldugunu söledi vücudum kendini toplucağı için alırsın haftaya bak gör kilo vermen baslıcak dedi sizce kızlar nerde hata yapıorm ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…