selam kızlar,
Bugün temizlik günümdü sevgili eşime kahvaltısını yaptırıp gönderdikten sonra temizlik işlerine başladım 2 balkonu da yıkadım
çamaşır yıkadım astım,cam sildim,odaları süpürdüm,yemek yaptım ancak oturabildim :) dün benim bitanecik kocacım
benim şeker astalığımı öğrenince araştırma yapmış zeytin yaprağı çayı içilince kan eşekerini dengeliyomuş akşam akşam eve gelirken
aktara uğramış o çaydan almış gelmiş kıyamam ben ona ya :) yemeklerden yarım saat önce o çayı içicem artık.
Sabah kahvaltısında 1 fincan çay içtim yarım salatalık yarım domates yarım dilim kepekli ekmek ve haşlanmış yumurta yedim
öğlen yoğurtlı semizotu salatası yedim yarım elma ve 2 adet kepekli grisini yedim.Şimdilik durumlar böyle kızlar müsait olunca yine yazarım
Bu arada müsait olunca size bir link vericem pilates videosu yabancı ama türkçe dublaj kullanılmış bayıldım bu günden itibaren onu yapmaya
başlıyorum em sağlıklı hem müemmel vücutlara kavuşmak dileğiyle canlar öpüyorum sizi...
Ahh canlar hersey saglık ve güzellik yani hersey kendim icin :)
1 hafta sıkıcam dişimi yapıcam lahana çorbası diyetini koydum aklıma)
Biliyorum canım ama çok etkili daha önce de yapmıştım alt tarafı 1 hafta sıkıcam kendimi o kadar da olsun yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?