Kızlar beni tebrik edin spor yaptım
25 mekik ve leslie yaptım bu benim icin büyük bi basarı
günaydın canlar
aynı fikirdeyim tatlım. dün baktım aralık 2009da üyeliğim varmış burda ama öylesine olmuşum birtane yorumum bile yoktur ozamanlar eminim. ama şimdi dediğin gibi ödev gibi geliyorum ne yaptıgımı ettiğimi söylüyorum sohbet ediyorum zaman çok güzel geçiyor ve eziyet çekmiyorum. iyi varsnız fıstıklar
bende en çok bu sene yorum yapmışım bakıyorum da :) ideal kilomuza inene kadar 3 ayda geçse 5 ayda geçse yine de burada olalım hiç kopmayalım
sizd iyiki varsınız
Bacılar taze taze yufka yaptım size de göndereyim
okadar guzel koktular ki anlatamam ama hiç yemedim
Saat kac oldu acıkmadım bile sabahın köründe çorba ictim bı o kadar duşunun kızlar :44:
Sizi bisürü seviyorum soz aksam sporumu da yapıcam diyetimi de bozmucam siz de söz verin bakım
Bacılar taze taze yufka yaptım size de göndereyim
okadar guzel koktular ki anlatamam ama hiç yemedim
Saat kac oldu acıkmadım bile sabahın köründe çorba ictim bı o kadar duşunun kızlar :44:
Sizi bisürü seviyorum soz aksam sporumu da yapıcam diyetimi de bozmucam siz de söz verin bakım
beni de alın aranıza moralim bozuk olduğu için yemeye verdim kendimi sanırım ben de kilo alacam 66 kiloyum ben de 40 42 giyiyorum 60 olsam iyi olacak inş verebilirim. su ve yeşilçay benim en büyük eksiğim inş onlarıda eksiltmeden verebilirim.
Tabi katılabilirsin hoşgeldin
beni de alın aranıza moralim bozuk olduğu için yemeye verdim kendimi sanırım ben de kilo alacam 66 kiloyum ben de 40 42 giyiyorum 60 olsam iyi olacak inş verebilirim. su ve yeşilçay benim en büyük eksiğim inş onlarıda eksiltmeden verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?