Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Teşekkür ederim kızlar çok dikkat ediyorum gerçekten.bugün teyzemlere gittik orada bile yanımda taşıdıgım kepekli peksimenti yedim çorba ve
salata ile, ideal kiloma inicem başka yolu yok.Pilatese de başladım dün 1 bugün 2 gerçi ama çok yararını göreceğime inanıyorum.
Pilates Videoları, Pilates Dersleri, Pilates Eğitimi , Ebruli Pilates: Türkçe Pilates Dersi bu linki arama çubuğuna kopyalayıp açabilirsiniz ben çok tuttum
bu hareketlerin hepsini ezbere öğrenicem bir gün ve video izlemeden yapıcam siz de bir bakın tavsiye ediyorum.

Günaydın fıstıklar
Ödem gitti illaki biliyorum ama az önce tartıldim 62 çıktım
Lahanaya devam
Bugün yufka acicaz işim bittikten sonra gelirim öptüm hepinizi

Günaydın kızlar,

hepimiz çok iyi gidiyoruz bence,bunda birbirimize destek olamının da faydası var tabiki en azından bi amacımız var ,buraya günlük gibi
gelip yazacak olmamız sanki ödev verilmişte , ödevlerimizi gösterir gibiyiz :) ben öyle hissediyorum bu yüzden ilk defa başarılı oldum sanırım bu diyet konusunda
keşke daha önce deneseydim diyorum ama nasip kısmet hayırlısı herşeyin sabah aç karnına tartılınca 82.3 çıktım resmen eriyorum günden güne bu harika
bir duygu

günaydın canlar
aynı fikirdeyim tatlım. dün baktım aralık 2009da üyeliğim varmış burda ama öylesine olmuşum birtane yorumum bile yoktur ozamanlar eminim. ama şimdi dediğin gibi ödev gibi geliyorum ne yaptıgımı ettiğimi söylüyorum sohbet ediyorum zaman çok güzel geçiyor ve eziyet çekmiyorum. iyi varsnız fıstıklar

Son düzenleme:

bende en çok bu sene yorum yapmışım bakıyorum da :) ideal kilomuza inene kadar 3 ayda geçse 5 ayda geçse yine de burada olalım hiç kopmayalım
sizd iyiki varsınız

Anam anam öldüm kızlar yufka bitene kadar ama hiç bozmadım
Daha yemek yiyemedim :26:
Ama çok da acıkmadım birazdan yicem
Hepinizi bisürü seviyorum suya ve bitki çayına devam

Anam anam öldüm kızlar yufka bitene kadar ama hiç bozmadım
Daha yemek yiyemedim :26:
Ama çok da acıkmadım birazdan yicem
Hepinizi bisürü seviyorum suya ve bitki çayına devam

Bacılar taze taze yufka yaptım size de göndereyim
okadar guzel koktular ki anlatamam ama hiç yemedim
Saat kac oldu acıkmadım bile sabahın köründe çorba ictim bı o kadar duşunun kızlar :44:
Sizi bisürü seviyorum soz aksam sporumu da yapıcam diyetimi de bozmucam siz de söz verin bakım

tmm tmm söz

sözzzzzzzzzzzzz öğlen 3 ızgara köfte ve 1 kase yoğurt yedim ara öğün için 2 adet grisini, bitki çayı içtim
şimdi soda içiyorum 2 lt su içtim bile :) ertrafımdaki herkes ne güzel zayıflamışsın diyor çok mutlu oluyorum çokkk :)

beni de alın aranıza moralim bozuk olduğu için yemeye verdim kendimi sanırım ben de kilo alacam 66 kiloyum ben de 40 42 giyiyorum 60 olsam iyi olacak inş verebilirim. su ve yeşilçay benim en büyük eksiğim inş onlarıda eksiltmeden verebilirim.

hgeldin şeker sinirlenince yemecesiiiiinn . kural bir. kural 2 hemen başlıyosun dikkat etmeye.

kurallarınıza uyucam 7 kilo veren ben 6 kiloyu da verir inşAllah... su + yeşil çay+ yürüyüşle başlıyorum ben işe... yemegi de azaltırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…