Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Günlüğün hayırlı olsun canım. İnşallaaah birlikte motive olursun sende hedeflerine ulaşırsın..

canım ufak tefek egzersizler yap mutlaka zayıfladıkca selülitin olusur yoksa bende olustu çünkü

bende çok ağır yapamıyorum yoksa zaten zamanında spor hocamda zayıflamak istiyn bir bayan saatlerce yapmasın yoksa kasların arasında yaglar sıkısma yapabılır bıraktıgınız an eskı halınıze cok cabuk donmenın sebebı bu demıstı. ama yınede bı yarım saat egzersız yap daha ıyı hıssetceksın hem. ben bnm yaptıgım hareketlerın gorsel resmlerını bulabılırsem yuklucem

canım ben koşu bandı aldım inan süs gibi duruo bosuna 1500 para vermişim kullanamıyorum ev ortamı malesef spor salonları gibi kalmıo havasızlktan kullanamıyorsun. benm uyguladığım yöntem bana daha kolay ve eglenceli gelio sıkılmıyorum artık bende çok seven bir tip değilimdir öle uzun saatlerce yapamam ama bir haftada çok güzek sonuc verdi bacaklarım sertlesmeye basladı annemın bıle dıkkatını cektı bugun arastırıp tek tek resmlı olarak gosterıcem sana canım merak etme cok sıkılmıcaksın ve zorlamıcakta hem ben senin kulaklarını çekerim hergün burdayım artık takipteyiz birbirimizi

slm musmutlucummmmmmmmmmmmm

ev temizleedim öldüm bittim. bide callen egzersizi arıyodum ya buldum sıkılaşmak için biraz zor ama zamanla alısırım gibi geliyor. canım leslie egzersizlerine bak 5 mil yag yakıcı olana. bak linkide verim 5 mile fat burning walk 5 mil - YouTube

bende bugün başlıcam buna. bide callene bak istersen bıngıl bıngıl sallanmamak adına yapıcam bunların hepsini.

isveç 7. gün akşam hiçbişey yok bugün bana. bi meyve kaçamak yapabilirim. ama acıkmıyorum bugün pek. spor temizlik derken unuttum açlığı.

başlamışın lahanaya Allah yardım etsin.

yeni gelenlerde hoşgelmişler regl dönemlerinde zor kilo verilir ama yediklerinize dikkat edin yine.

yaramas yokmu bugün ?

Selam canimmm
Lahanaya başladım bugün bire bir uymuyorum ama gün icinde çokça tükettim çorbayı ama yanında normal bı çorbayla ya da salataya
Egzersiz icin çok bisürü teşekkür ederim tatlım hemen bakıcam
Hadi bakalım durmak yok tam gaz devam

canım saat 17.30da yemeğimi yedim bezelyeli kanat yemeği vardı

3 yemek kaşığı susuz bezelye ve 3 kanat koydum tabagıma
pilav yerıne dayanamadığım dondurmamı yedm 100 kl miymiş :2:
1 bardak ayran içtim

saat 19.30dada sporumu yapıcam

acayip gazlandım ben sorma ya tam 2 sat spor yaptım bugün 1saat callen 1 saatte leslienin öldüm bitttttttiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm spordan önce karışım bi yağ sürdüm bacaklarıma işe yarıyor dediler denicem bakalım. spordan sonra duşa girdim selülit sabunu gibi bişey vardı onu kullandım iiyice coştum

selam kızlar hafta sonu pek giremiyorum harika gidiyosunuz yorumların hepsini okudum, aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş sanırım hepiniz
hoşgeldiniz :) bu arada tartıldım bugün 82.7 çok mutluyum çokk

selam kızlar hafta sonu pek giremiyorum harika gidiyosunuz yorumların hepsini okudum, aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş sanırım hepiniz

Tebrik ederim canım verdigin kilo icin
Bugün seni andık izde nerde bu kız diye
Hersey yolunda gidiyo Allah'a şükür

hgeldin canım oh oh gidiyor kilolar hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…