mustafa bahçeci hastaları bir sorum var.acil yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi b_z_a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b_z_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
45
10
88
Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle buradaki herkesin bir an önce bebişlerini kucaklarını almalarını istiyorum. Nasipse ben de yarın reglimin 2. günü ile ilk tedavime başlayacağım. Yalnız aklıma takılan bir durum oluştu. Biz hatrı sayılır bir hastası aracılığıyla Mustafa Bey'e gittik bir ay önce. Kendisi çok ilgilendi anlattı mikroenjeksiyon yapacagını bir ay bekletip öyle transfer edeceğini falan bahsetti. Lakin kendisi yogun oldugu için birlikte çalıştığı Kübra Hanım süreci takip edecek ki öyle de oldu. Transferi Mustafa Bey yapacakmış uygun olursa. Şimdi aklıma takılanlar

Son düzenleme:
Aklıma takılan nedir anlayamadım. Bende ona gitmeyi düşünüyorum. Kafam çok karışık. Takip edemeyen Prof E gitsek yoksa takibini yapabilecek uzmana mı gitsek? Sen neler yaptın arkadaşım?
Tabbüm acilen acilen acilen hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Merhaba öncelikle çok doğru bir tercih yapmışsın. Aklında tek bir soru işareti bile olmasın. Mustafa hocanın hastasıyım. Şuanda 3.5 yasinda bir oğlum var ve 2 aylık ikizlere hamileyim. Transferi M7stafa hocam yumurta toplamayı kübra hoca yapıyor. Mustafa Bahçeci de asla sorun olmaz. Gönlün rahat olsun. Kübra hocayı ne zaman arasan geri dönüş yapıyor. Hemşireleri de aynı. Tedavin hayirli olsun. Hamile kalacağına eminim.

merhaba bahçecinin hangi kliniğinde mustafa bey çalışıyor ben de başlayacağım da doktor seçmem lazım lütfen yardım edin acil ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…