• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel eltim...

Hangi ara sevgilinin annesi k.validen oldu..
Eltiyide unutmayalım.
Ortada fol yok yumurta yok aile içine bu kadar sızmanında bir manası yok..
Arkadaşım, önceki mesajlara biraz olsun baktıysan defalarca "kayınvalide" ve "elti" kavramlarını, olayın daha anlaşılabilir olması için kullandığımı belirttim. Benim sorunum başka sizin takıldığınız noktalar çok başka. Kayınvalide demekte veya elti demekte kimsenin bir sıkıntısı yok, sorun burda başka.

Kayınvalidem evine gitmeyi teklif etti ve bende kabul ettim. Evine gitme, girme planı yaptığım yok. Ya okumuyorsunuz ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum kusura bakmayın

yooo gayet iyi anlıyorum seninle muhabbete girmemiş birinin evine gitme davetini sen nasıl kabul ediyosun ki üstelik davet ev sahibinden bile gelmemiş

Uzun yillardir devam eden bir iliskiniz de olsa
Ne sevgilinizin annesi kvniz
Ne de o kizcagiz eltiniz
Bosverin,ola ki evlenirseniz o zaman dersiniz bence su an gerek yok.
Merak ettim dugunlerine katilmis miydiniz?

Edit; amanin yasiniz daha 23. Şok oldum.
Takipten cikarmaniz hos olmamis, ama boyle ergenler gibi davranmasina gerek yok elbette
Mevlüte belki ayıp olmasın diye çağırmıştır. Nişan yok bir resmiyet yok gitmese kimse bozulmaz.

İyi de kayınvalideniz ve eltiniz olmaları için sizin evli olmanız lazım ?
E o zaman ?
Ne de güzel yakalamışsınız tebrik ediyorum :) Olayın daha anlaşılabilir olması için bu kavramları kullandığımı defalarca belirtmeme rağmen bunca sayfalık bir konuya hala böyle bir yorum mu yapıyorsunuz :) Ya hiç okumuyorsunuz konuşulanları yada okuduğunuzu anlamıyorsunuz ben anlatamıyorsam da kusuruma bakmayın

yooo gayet iyi anlıyorum seninle muhabbete girmemiş birinin evine gitme davetini sen nasıl kabul ediyosun ki üstelik davet ev sahibinden bile gelmemiş
Kayınvalidem bana davet ondan gelmiş gibi yaklaştığı ve benimle tanışmayı çok istediğini söylemesine istinaden bu daveti kabul ettim.

Arkadaşım, önceki mesajlara biraz olsun baktıysan defalarca "kayınvalide" ve "elti" kavramlarını, olayın daha anlaşılabilir olması için kullandığımı belirttim. Benim sorunum başka sizin takıldığınız noktalar çok başka. Kayınvalide demekte veya elti demekte kimsenin bir sıkıntısı yok, sorun burda başka.

hayır sorun başka değil ayrıca arkadaşım dediğin üye belki annen yaşında bil istedim
sorun neden başka değil çünkü kız doğu kültüründe yetişmiş biri hoş batıda olsa farketmezdi bu durumda seninle böyle bir bağ kurmak istememiş olabilir evli olsan gene istemeyebilirdi ama en azından o zaman daha anlaşılır olurdu tepkin

Kayınvalidem bana davet ondan gelmiş gibi yaklaştığı ve benimle tanışmayı çok istediğini söylemesine istinaden bu daveti kabul ettim.

yahu seninle hiçbir şekilde iletişime geçmemiş üstüne sosyal medyadan engellemiş bir kişinin seni evine davet ettiğine nasıl inandın mantıklı mı bu, öyle olsa kendisi de yazamaz mıydı senin yaptığın gibi

İyi de nedir daha şimdiden kayınvalide elti muhabbeti ben onu anlamadım daha sözlü bile değilsiniz sevgilisiniz bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok madem o kadar yakındınız sevgilinizle düğüne katılabilirdiniz. Müsait olmayabilir rahatsız olabilir. Ağabeyinin gelip gelmediğine kadar sorup açık yakalamaya çalışmanız da enteresan siz ınstagramda takip edince o da kabul edince takipleşmiş oluyorsunuz ama gönderip çekerseniz engellemiş olabilir.

Hangi gün gideriz ona göre hediye alıcam demeniz de enteresan geldi ne yani hediye durduğu yerde bozulacak mıydı hediye için kayınvalideyi arayıp hangi gün gidicez ona göre hediye alıcam demeniz de garip geldi bana. Gider selamlaşırsınız duruma göre davranırsınız çok beklentilisiniz şimdiden.
Ona göre hediye alıcam dememiştim ben, hediye almaya çıkıcaktım kayınvalidemi aradım gidicek miyiz diye onun o gün hediye alıcağımdan haberi yoktu. Ayrıca maddi sebeplerden dolayı belki haftaya gidiceksek haftaya alırım diye düşünmüştüm bu kadar.

hayır sorun başka değil ayrıca arkadaşım dediğin üye belki annen yaşında bil istedim
sorun neden başka değil çünkü kız doğu kültüründe yetişmiş biri hoş batıda olsa farketmezdi bu durumda seninle böyle bir bağ kurmak istememiş olabilir evli olsan gene istemeyebilirdi ama en azından o zaman daha anlaşılır olurdu tepkin
Belki de ben onu kızı yaşındayımdır evet.. O zaman kimse bu kadar düşüncesiz eleştiriler yapmasın daha okumadan defalarca açıklamasını yaptığım konuda beni eleştirmeye devam eden bir insana arkadaşım demişim saygısızlık mı yapmışım acaba ?

Burcu bu işin meraklısı olsa seninle önce sosyal medyadan yazışır ederdi
hadi etmedi daveti de mazeret nedeniyle geri çevirdi elbet arayıp kusura bakmayın o gün ağırlayamadım şu gün gelin demez miydi
belli ki kv sizi yakınlaştırmak istedi ama elinde patladı, ben kızın tanışmak istiyorum falan dediğine inanmıyorum

Belki de ben onu kızı yaşındayımdır evet.. O zaman kimse bu kadar düşüncesiz eleştiriler yapmasın daha okumadan defalarca açıklamasını yaptığım konuda beni eleştirmeye devam eden bir insana arkadaşım demişim saygısızlık mı yapmışım acaba ?

bak sadece burda kv elti yazsan sıkıntı yok bak bizde kayınvalideyi kısaltıp kv yazıyoruz ama sen gerçek hayatta da o evin insanı gibi davranıyosun sana bir kere bile dönmemiş birine 2.kez yazıyosun seni engelliyo ama sen kv aklına uyup evine gitmeyi kabul ediyosun bak dikkatini çekerim seni ev sahibi davet etmiyor, bu kv hakkında bilgi verir, yarın senin evine de emrivaki birilerini alıp gelebilir

Ben de olsam kabul etmezdim ve k.valide kişisine söylerdim beni adamdan saymadı geçmiş olsun mesajıma bile cevap vermedi diye.. Galiba bu kızımız biraz iyi niyetli ortalık karışsın istememiş görmezden gelmiş bana biraz öyle gibi geldi

karşı taraftan nasıl göründüğünü bir düşün sen kv ne dese inanmışsın sana göre burcu seninle tanışmak istiyo seni güzel buluyo evine davet ediyo, ama gerçekte burcudan böyle bir yakınlık emaresi var mı?

Cocuk gbi istek yolluyorsunuz o da size yollamayinca aliniyorsunuz. Bu ne simdi?
Yollamak zorunda degil.
Nisanli bile degilsiniz suan sadece gelin adayisiniz.
Seviyeli davraniyor belliki.
Hakli bence.
100puan verdim bayene.

Bu arada o mustakbel olmuyor siz oluyorsunuz.

Mustakbel: gelecek zamanda beklenen, olmasi beklenen anlamindadir.

O direk eltilige terfi etmis zaten evlenerek.
:)
Tabiki yollamak zorunda değil, bende takipte kalmak zorunda değilim, özgürüz sonuçta takip ettiğim gibi takibi bırakabilirim.
Gerçekten uzaktan da olsa onu düşündüğümü belli eden bir geçmiş olsun mesajına bile sağol demeye tenezzül etmeyen birine 100 puan verdiyseniz, sizinle alakalı bir durum yorum bile yapmak istemiyorum. Müstakbelden, eltiden, ondan bundan ziyade İNSAN ız. Önce burda bi anlaşalım, geçmiş olsun mesajınında müstakbellikle eltilikle hiç ilgisi yok insanca yapılmış bir harekete insan gibi karşılık verilmesi taraftarıyım. İnsansak tabi.

Ben de olsam kabul etmezdim ve k.valide kişisine söylerdim beni adamdan saymadı geçmiş olsun mesajıma bile cevap vermedi diye.. Galiba bu kızımız biraz iyi niyetli ortalık karışsın istememiş görmezden gelmiş bana biraz öyle gibi geldi

hah işte bu
ben de söylerdim kulağa şikayet etmek gibi geliyo ama aksi daha fena, şöyle ki kız buyrun gelin dedi gittiler, burcu içinden demeyecek miydi yahu 2 kere yazmadım engelledim kız uzaya uzaya evime gelmiş pes diye

tatlım ayları mı karıştırdın acaba, şubatta nişanlanıcam demişsin biz şu an marttayız yani bu senenin şubatı geçti sen kısmetse 2019 şubatında yani 1 sene sonra nişanlanacaksın bikaç ay sonra değil
Sözüm temmuzda. Nişan şubatta olucak. Söz de nişan gibidir bir nevi, büyük nişan istedik diye, istediğimiz tarihte ve mekanda olması için şubatta anlaştık, sevgilimin şark görevi de bitiyor çünkü.

konu sahibi sen eleştiri olarak alıyosun her yorumu ama sana taktik veriyoruz aslında ağır ol, taş yerinde ağırdır evlensen de ağır ol sevgili de kalsan ağır ol, iş hayatında da her yerde de yanlış anlıyosun beni ama bence yazdıklarımı sakince bir oku

Bilemedim
Ama es adayinin ailesiyle gayet yakin iliskileri ben oyle anladim. Kv adayiyla telde konusmak falan. Ben evliyim kv ile konusmuyorum ahahaha dusun artik
Sık muhabbet tez ayrılık getirir boşver.
Vıcık vıcık başlıyor böyle ilişkiler sonra kv bana laf soktu eltimin tarafını tutuyorlarla bitiyor :45:

Back
X