ben yaşca büyük eltilerin hiçbirinin abla diye hitap ettğini duymadım hepsi de yenge diyor ben mi farklı bir ülkeydeyim anlamadım:26::26::26:
kızla zaten çok bir araya gelmiyoruz. ne var yani dediğim şkeilde hitap etse. ben ne ona karıştım hiç bir konuda ne de onun alyhine kulis yaptım. ama zaten vazgeçtim kaynımla aram bozulacak çünkü. ne derse desin ama o her yenge dediğinde gıcık olacak mıyım evet. peki bu şartlarda on apozitif bakalbilir miyim sanmıyorum.
kompleks kokan hareketler bunlar...
yaş ile ilgili kompleksler.
benim şahsi fikrim
later edit :
eltinizle aranızda kaç yaş fark var?
kendinizi yaşlımı hissedersiniz yenge derse?
ama öyle büyük eltiye yenge denmesi yok kırsal kesimlerde vardır belki yada eskilerde vardır ben duymadım. çok takılmaya gerek yok.
kendi adıma eltim yok, oluncada yenge diceğini hiç sanmam ama dersede umursamam
ama bence kız istemiyorum diyosa zorla yenge demenin bi alemi yok, madem saygıdan diyosa yine saygıdan kişisel tercihine saygı duysun
bende şimdi öğrenmiş bulunuyorum eltiye yenge denebileceğini, hiç rastlamadığım bi durum
aslında zamanla söylerdi sen ısrar edince oda inat etti ,bazen geniş toleranslı olmakta fayda var, o da bakardı elti olgun dediğini yapardı ,ısrarda hep tersi olurorası öyle canım. ben ne gerektiği kadar ilişki kurarım zaten. bişey rica ettim ilk defa umurlarında olmadı. bu arada sırf bu nedenden kaynımla aram iyi olmasına rağmen açılabilir çünkü normaldekinden çok sert tepki veriyor yengesisin zaten diyor. öle diyince hepten gıcık oluyom ama napalım.
ben evlendiğimde kayın pederim elimi öpme ben sevmiyorum dedi ben de tamam dedim. insan karşısındakinin tercihlerine saygı göstermez mi hem de böyle basit bişey için ilerde akraba olacağın kişiyi niye kırıyorsun.
neyse şu an bu davranışı ona olumlu bakmamı engelliyo. yapacak bişi yok
kendi adıma eltim yok, oluncada yenge diceğini hiç sanmam ama dersede umursamam
ama bence kız istemiyorum diyosa zorla yenge demenin bi alemi yok, madem saygıdan diyosa yine saygıdan kişisel tercihine saygı duysun
bende şimdi öğrenmiş bulunuyorum eltiye yenge denebileceğini, hiç rastlamadığım bi durum
ben çok duydum bunu, bizim memlekette küçük elti büyük eltiye yenge der.
nasılsa gelin eşinin amcasına amca der, eltiyede kocası nasıl hitap ediyorsa oda öyle hitap eder, kalkıp abi dicek hali yok ya.bence mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?