Müstakbel eltimle (!) tatil

Bak o konuda ona hak veririm
Normalde bende 5 yildizli oteldense yurtdisini tercih ederim ama son senelerde o kadar cok yoruluyorum ki esim dese ki yurtdisi yerine yan koyda bi otele gidicez kosa kosa giderim

o zaman fiyatlar çok artmış ya ben 2 sene önce 6000'e karidesler havyarlar ördekler kuzular lüpletmeli deli gibi alkol içmeli ki import içki hepsi yabancıydı resmen beleşe gitmişiz vay be sevindirik oldum

Çok geçmiş olsun, umarım ciddi değildir.

Bak o konuda ona hak veririm
Normalde bende 5 yildizli oteldense yurtdisini tercih ederim ama son senelerde o kadar cok yoruluyorum ki esim dese ki yurtdisi yerine yan koyda bi otele gidicez kosa kosa giderim
Milana sen de sanki bir sahil bölgesindeydin değil mi ? şanslı kesim

Uçmuş fiyatlar ya en kıytırık otel bile 4000'den açar olmuş kapısını.

geçen yıl amara dolce vita daydım erken rezerveyle kişi başı 340 a kaldık kurban bayramıda içindeydi .Ama çocuk istedi 1 gün uzattık 650 verdik kişi başı aynı odaya ha ha

Çok geçmiş olsun, umarım ciddi değildir.
beynimde gözümün arkasında daha doğru tümör çıktı 3 ay önce .başım çok zonkluyordu koordınasyon bozukluğum oldu mr da çıktı.şimdi beklemedeyim doktor 2. mr da buyumuşse ameliyat edecek .o yüzden dıyorum ya hayat kısa elalem çenesi en gereksiz şey.ilişki suresi önemsiz 8 sene çıkıp ayrılanlar var.hızlı olsa ne olacak belki senin için en doğrusudur.

Konu benim namusuma kadar geldi burada hahasjsjs benim sevgilimle tatile çıkmam anormal ama "Aynı odada mı uyuyacaksınız" diye çekinmeden sormak normal. Hayret bir şey.
Sırf şu mesajınıza cevap yazmak için girdim ve sizin gibi kadınların da burada olmasından ne kadar büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istedim.
Sevgiliyle tatile gitmek, hafta sonu "kaçmak" vb. sadece Türkiye ve benzeri ülkelerde anormal görülen bir durum maalesef. Genellikle gelişmiş toplumlarda ilişkinin 3-4. haftasında bu tarz şeyler yaşanıyor tarafların birbirini daha iyi tanıması adına.
Konunuz için yorum yapacak olursam, ne kadar "hesabı ödeteyim jest yaptırayım" kafasında kadınlar olmasak da bu ilk jesti kabul edin derim. Tatilden sonra da siz ona imkanınız çerçevesinde sağlam bir jest yaparsınız. Bu da bir "ödeştik" mesajı değil de, "ben de seni düşünüyorum" mesajı olur.

Sırf şuradaki mesajlarınızdan gold digger olmadığınızdan emin olabiliyorum, eminim sevgiliniz de böyle bir şey düşünmüyordur.

Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. Ben de yalnız olmadığım için çok mutluyum, böyle böyle bitireceğiz bu ahlak, namus deyip kendiyle çelişenleri. Bu insanların karın ağrısını biliyorsun da işte, onunla polemiğe girmek hediye olur. Kovalayacaksın gidecek, anladıkları dil bu.

Burada kimseyi düşüncesinden dolayı ezmedim, aşağılamadım. Evlenmeden önce birlikte olmam diyen kadına da niye demem, tek gecelik ilişki yaşamayı seviyorum diyen kadını da kınamam. Ama yargılamaya kalkışacak kişi önce durup bir kendine bakacak arkadaş. Aynı odada uyuyacağım ya da uyumayacağım, sana ne. 1 aylık ilişkide ister tatile giderim, ister yıldırım nikahı kıyarım, ister işime gelmez ayrılırım, sana ne. Hayat benim hayatım keyif benim keyfim. Bunlar gibilere de halt yemek düşüyor.

Şimdilik bir orta yol bulmayı deneyeceğim, yok mok ısrar ederse üstelemem artık çünkü aramız limonileşmeye doğru kaymaya başladı. Dediğiniz gibi ben de erken rezervasyonla falan bir jest yaparım artık ya da başka bir şey düşünürüm. Teşekkür ederim tekrar, sizin aracılığınızla da içimi dökmüş oldum. :)

Hoşgeldin ceycey...
1 haftanın 3 günü kesin gri renklisin alıştık artık
Bu arada dediklerinize aynen katılıyorum, hayat çok kısa başkalarını kaale almak için.
Allah önce size ve tüm sağlık sıkıntısı yaşayanlara şifa versin.

Valla ben ezdim, eziyorum, ezeceğim. Düşünceden değil de, düşünceye sıçramaktan. İnsanlar kendileri ne isterlerse düşünebilir, yaşayabilirler. Ancak başkasının düşüncesine sıçrayıp rahatsızlık vermek tam da ezilmeyi hak etmektir. Kendine bakmalı insanlar, çok doğru. Kendilerine bakamıyorlarsa da eleştirdikleri insanlara bakmalılar. Nedense hep eğitim seviyesi yüksek, ayakları üzerinde durabilen, güçlü kadınlar bizim gibi düşünüyor. Bu bir tesadüf mü acaba?

Neyse, bu konu üzerine makale yazıp, hakemli bir dergide yayımlatabiliriz bile :) Şimdiden iyi tatiller!

Not: 13.000 TL gerçekten "iyi" bir tatil için çok değil. Ortalama oteller 7000 TL civarı, orta-üst oteller 9000-1000 TL civarı diyebiliriz.

banlanmam inşallah diyerek yazacağım.kanser hastası arkadaşıma maddi manevi destek oldum 1.5 yıl.iyileşiyor hızla amaa ben de tümör çıktı ilgi alaka 0 bana telefonla aramıyor bile hanfendi.ha bu bayan muhafakazar bir bayan hem de. E nerde arkadaşlık nerde vefa duygusu.o yüzden önemli olan uzun vadede destek olan arkadaş sevgili eş bulabilmek görüşü dini tipi mevkisi hiçç ama hiç önemli değil.bu hastalığım 40 yaşımda bir kez daha bana bunu öğretti

ne yazsam banlanıyorum napayım dilim kopsun ahaha

Erkek arkadaşın abisiyle konuşacak "sevgilimle başbaşa ilk tatilimiz yengemi ikna et gelmeyin" abisinin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Ayrıca para mevzusunu çok gündeme getirme bırak senin için ne yapmak istiyorsa yapsın. Sen sürekli düşük bütçeye alıştırırsan zamanla buna alışır. Bu seferde gelirin arttığı zaman birşey almak istediğinde ne gerek var yok ucuzunu al bilmem ne bin ton laf. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.

Düşüncenizi alkışlıyorum.
Ben evliyim. Evli olduğum halde yine de eltimle tatil yapmak istemem. Tatil tatildir adı üstünde. Ortak gidilen yerlerde genelde herşey ortak olur. Yemeğe gidilir beraber,, havuza girilir beraber,,

Bence siz erkek arkadaşınıza, ben sessiz sakin nezih bir yerlere gitmek istiyorum. Seninle vakit geçirmek istiyorum. Bak ne güzel başbaşa kalacağız, bence ikimiz olsak daha iyi olur deseniz. Belkide demişsinizdir ama böyle yürümek mevzuya daha mantıklı.

Erkekler öyledir çoğu karşısındakini kırmak istemez hele ki kendi ailesinden birileri varsa.
En basiti gittiğiniz yerde gezilecek yerler varsa, eltiniz gezmek isteyecek belki siz o zaman istemeyeceksiniz. Sonra size surat yapılacak vs vs. Bunlar olan şeyler.

Aynen böyle söyledim. Zaten erkek arkadaşım akşam abisiyle konuştu, adamcağız da "Haklısınız biz düşüncesizlik ettik böyle bir teklifle gelmememiz gerekirdi" demiş. Biraz üzüldüm o da öyle deyince ama ne yapayım, cidden olmaz.

Ohh ne güzel işte. Tatilinin keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…