Müstakbel eltimle (!) tatil

kendi imkanları dahilinde elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor sadece .Bence kız arkadaşını hamburgerci yerine güzel bir lokantaya uzun aralıkla da olsa götırmek isteyen öğrenci olan erkekten farkı yok.bu site bunu anlamıyor zaten her konuda.Sanki site sadece asgari ücretle geçinenlerin toplanma ve dertlerini paylaşma alanı .Saçmalık.Burda yaşantısını anlatan onlarca ulke gezmiş 3000 tllık ayakkabı giyebılen arkadaşlarımda var benim dar gelirli ama sevecen iyi niyetli arkadaşlarım da.herkes kendi butcesınde mutlu .içinde mutsuz olan da klavye ağalığıyla anca eleştiri yapıyor burda .o karoyerde bır adama o fıyatta hediye sevgili için gayet normal.boğazda yalı almadı ya sana tövbe tövbe

13.000 ciddi bir mebla -bence- . Ama erkek arkadaşın için sorun değilse gidin madem. Mangal ortamıyla bu durum kıyas edilemez elbet mutlu olma işlerinde oyle durumları kastetmemiştim ama insan bi tatilde sevgilisiyle beraber olacaksa 4-5 binlik yerlerde de mutlu olabilir 1000 tl'lik yerde de. En azından 5-6 binlik yer TR koşullarında hiç dandik değil Voyage otelleri bile o fiyattan başlıyor erken sezondan. Geçen sene durumum sıkışıktı araba kredisi ödüyordum hem kendim hem benimki için bir ilk oldu ve apartta tatil yaptık inanılmaz da keyifliydi dışarda yedik içtik gezdik. Neden çünkü ben bi de otel tatili ödeme stresine giremezdim. Şimdi sevgilim ABD'ye gidiyor bu ay sonunda mesela çok darladı beni götürmek için -gitmesi gerek ailesi orada- ama asla 10-15.000 veremem ben, parasını ona da kitlesem olmaz ki 3 senedir beraberiz ama olmaz yani benim açımdan. Ailem izin vermez diye bahane ederek bertaraf ettim. Sonuç olarak sonbaharda 3-4 binlik 5*lı otel ayarladık kafam rahat üstelik yabancı içki vs verilen otellerden yani dandik de değil ((acaba 13.000 tl olan otelde neler vaad ediyorlar onu da merak etmedim değil:) )

:) Sen de mutlu olup keyif alacaksan git zira bu sene gitmesen seneye yine aynı konu olacak. Bence konu tatil değil zaten , uzun vadede onun sana sunduğu hayatla mutlu olabilecek misin asıl kısım. Mesela bi' arkadaşım vardı maddi durumu iyi bir kızdı ancak öyle bir sevgilisi oldu ki benzininden sigarasına her şeyi iğneden ipliğe zorla ödeyen. Kız dışarı çıktığımızda "Scarlet sigaramı sen alır mısın artık sevgilimin almasından fenalık geldi onsuz markete adım atamıyorum sana parasını ödeyim" moduna geçmişti. Tatil anlayışları aşırı değişmişti, çevresi değişmişti. İlişkisini bitirdi bir süre sonra çünkü kendi kararlarını alamayan süs bitkisi gibi tövbe estağfurullahlık bir şeye dönmüştü. Çevresindeki arkadaşlarını da kaybetmeye başlayınca kendine geldi şükür.

Konu benim namusuma kadar geldi burada hahasjsjs benim sevgilimle tatile çıkmam anormal ama "Aynı odada mı uyuyacaksınız" diye çekinmeden sormak normal. Hayret bir şey.

Konu benim namusuma kadar geldi burada hahasjsjs benim sevgilimle tatile çıkmam anormal ama "Aynı odada mı uyuyacaksınız" diye çekinmeden sormak normal. Hayret bir şey.
konuyu açarken zaten bunları duyacağını biliyordun kuzum hiç aldırma.İnsanların hayat tarzına kendi fikirlerine saygı duymayı öğrendığımız zaman adam olacak bu ülke.hayat o kadar kısa ki one dedi bu ne düşünüyor diye kafa yormak bile gereksiz.bence seni kıskandı bazı üyeler kusura bakmasınlar ama öyle.umarım onlarda mutlu olurlar dılıyorum ben yınede tüm iyi niyetimle. Ha bu arada hala avakado almadık ahahaaa

Eylül 'de gidiyordu sanki bi bana mı çok geldi ya hele Belek'se hiç verilmez denizi deniz değil . Ya da ben iyice cimri oldum artık yaz itibariyle vergi dilimindeki payım arttıkça

Atayım sana otelin linkini istersen de Voyage'ı beğenmedi bizimki. Ama ben ödeyeyim burayı ortak dediğim için de burun kıvırmış olabilir, indirimdeydi ama benim gidebilmem için 1 gün daha az olması gerekiyor hahasjsj yani 5 gece değil de 4 gece. Otelin olayı odalar aşırı lüks, deniz manzaralı jakuzi falan var. Aynen yabancı içki falan sınırsız, puro barı falan var bir de minibarı pek çok şeyle dolduruyorlar olayı bu yani. Hiçbirinden de yararlanmayacağız muhtemelen içki dışında.

Şimdilik ben uzun vadeyi göremiyorum, yani beni mutlu etmeye çabalıyor şu an için farkındayım ama bu beni kısıtlayacak seviyeye gelir mi onu kestiremiyorum. Sinyallerini alırsam ya net çizgi çekerim ya da ayrılırım. Benim için hızlı olması daha iyi, zira 4 yıllık ilişkim bitince eski erkek arkadaşımın hala tanıyamadığım pis yönleri olduğunu acı bir şekilde keşfetmiştim.

Eylül 'de gidiyordu sanki bi bana mı çok geldi ya hele Belek'se hiç verilmez denizi deniz değil . Ya da ben iyice cimri oldum artık yaz itibariyle vergi dilimindeki payım arttıkça

Otel Bodrum'da.

ya otel linkini bana atabilir misin? araya girdim ama ben de araştırıyorum şu ara

Kıskanılacak bir şeyim yok valla, eski erkek arkadaşımın bana çektirdiklerini bilseler hiç kıskanmazlardı kesinlikle.

ben turizmci olduğum için ultra delüx otellerde fiyatlar öyle şimdi maalesef.e çocuk aylardır tanımıyorki bizim kızı erken rezervasyonla ucuza kapatsın oteli kıştan ahaha.yemek kalitesinden temızlığe animasyona partilere kadar farklı oluyor oteller değil mi.Ne kadar kıyma o kadar köfte deriz biz .kıyma çil çil para oluyor burda he he

Sanirim bizim balayi otelimizi istiyor doktor bey
Ayni onu tarif etmissin

voyage'ı beğenmiyorsa ki Voyage da premiuma yakın otellerden ne diyim ohoo senin iş zor gidin max royale çatır çatır 24.000di kemerdeki seninkini ora paklar iste allam hiç anlamıyorum Türkiyede bir otele o parayı vermeyi. Küba'da tatil 2 kişi 15.000 falan peh en azından kültür görülür. Puroyu da cuban bacıların bacağında sardırırsınız

Şaka bir yana elbette insan standartlarını devam ettirmek ister, ama senin de dediğin gibi otelde parasını çıkaracağınız tek yer bar olacak onda da alkolik değilseniz günde 3-4 tane içseniz yine o para çıkmaz

Bir dahakine seninle iletişime geçeyim de bana erken rezervasyon önerisinde bulun yoksa altta kalacağım baya :)

Sanirim bizim balayi otelimizi istiyor doktor bey
Ayni onu tarif etmissin

Ooohh şimdiden böyleyse balayına kimbilir nereye götürür diyormuşum hahsjsjs.

Heh ben de aynı fikirdeyim yahu, ama şey diyor benimki de "Ben zaten yoruluyorum yoğun bir işim var, biraz dinleneceğim, her şeyin ayağıma geleceği bir tatil arıyorum"

Bir dahakine seninle iletişime geçeyim de bana erken rezervasyon önerisinde bulun yoksa altta kalacağım baya :)
bu sene rahatsızlığımdan dolayı bizde erken rezerve yapmadık .Muhtemelen 2 katı ödeyeceğiz biz de zaman hala belli değil çünkü.hele kurban bayramına karar verirsek ooooo.sağlıklısın ya valla bundan buyuk zenginlik yok.ben kara kara ne zaman ameliyat olacağımı düşünüyorum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…