MÜSTAKBEL KAYINVALİDE ve ANNELERGÜNÜ SORUNSALI :(

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Merhaba sevgili hemcinslerimmmm
Bu gün, anneler gününün hızla yaklaşmakta olduğu aklıma geldi. Erkek arkadaşımla aramız bu sıra limoni annesiyle de tanıştık 2 kere görüştük fakat birbirimizden pek hoşlaştığımızı düşünmüyorum. Acıkça tartışma filan olmadı tabii ama 9. ayına girmekte olan ilişkimiz acısından siz ce anneler gününde nasıl bir tavır sergilemeliyim?Hediye almalı mıyım? Arayıp kutlamalı mıyım? Ya da her ikisini de mi yapmalıyım ? Naapmalıyım ? Yardım lütfennn canlaaar :....(

:18::18::18::18::18::18::18:

bencede resmiyet yokken çok yüz göz olma...sevgiline kutladığını söylersin o da annesine iletir en fazla...

arada söz nişan vs yoksa kutlaman pek doğru değil. sonuçta ileride ne olacağı belli olmaz.

Eğer şuanlık iyi bir görüşme olmadıysa kutladığını belirtirsiniz erkek arkadaşınıza biraz daha fazlası telefonla aramak olur iyi bir muhabbetiniz olsaydı erkek arkadaşınızla ortak bir hediye alıp gönderebilirdiniz

Son düzenleme:

Yani arayayım mı?? tamam cok sıcak bir ortam deildi ama biraz da bn cok gerildim ondan oldu yani zıtlaşmadık sonuçta

Yani arayayım mı?? tamam cok sıcak bir ortam deildi ama biraz da bn cok gerildim ondan oldu yani zıtlaşmadık sonuçta

İlişkinizin boyutu da önemli eğer uzun zamandır birlikteyseniz ciddiyseniz ve içinden aramak geliyorsa arayabilirsin araman samimi olduğun ya da aradaki mesafeyi kaldırmak istediğinden değil saygıdandır yine seviyeni korursun yerini bilir herkes diye düşünüyorum kişinin kendine aittir mesafesi istediği zaman duvarını indirir istediğinde koyarBen düşündüm ilişkimden 1 sene sonra falan tanışmıştım annesiyle ilk başlarda almamıştım hediye sonraki seneydi sanırım bardak takımı almıştım öyle 6 kişilik mutfağı için 2 sene öncede beraber erkek arkadaşımla ikimizin annesi içinde aynı bluzu alıp hediye etmiştik bak xle benden diye telefonla arıyoruz tabi ama burada ilişkinin geldiği nokta ve boyut önemli

ben de hemen tanısmak istememiştim de erkek ark ım zorla tanıstırdı yani annesine bayaa düşkün kendisi

ben de hemen tanısmak istememiştim de erkek ark ım zorla tanıstırdı yani annesine bayaa düşkün kendisi

Şuanlık sanki erkek arkadaşınla anneler gününü kutladığını iletirsen yeterli gibi geldi bana erkek arkadaşının vereceği tepkiye göre bakarsın duruma o annenle tanıştı mı sonuçta sende annenin anneler gününü kutlamasını beklersin erkekler bekler ama kendileri hep çekinirler niyeyse

Annemle tanışmadı cünkü annemle tanırsa annemoyle 'sevgili' olarak bu durumu kabullenmez illa adını koymak falan ister öyle aceleye gelmesini de ben istemem o yuzden tanıstırmadım anneme demedim bile

Annemle tanışmadı cünkü annemle tanırsa annemoyle 'sevgili' olarak bu durumu kabullenmez illa adını koymak falan ister öyle aceleye gelmesini de ben istemem o yuzden tanıstırmadım anneme demedim bile

Anladım bence iyi yapmışsın ciddi adımlar atmaya yakın olmadıkça aileler ne kadar olayın dışında tutulursa o kadar iyi

Bence bir çiçek buketi yaptırıp üzerine küçük güzel bir karta mesaj yazıp erkek arkadaşınızla gönderin:)
Konuşacak kadar çok hoşlanmıyorsunuz sanırım hem hediye kadar ciddi görünmez hem de geçiştirmiş gibi olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…