MÜSTAKBEL KAYINVALİDE ve ANNELERGÜNÜ SORUNSALI :(

evet hoşlanmıyorum ama dişimi sıkıp konusurum mecburiyetten iyi siyasetciyimdir ama cicek hakkımı tukettim galiba evlerine giderken tanışmaya, orkide götürmüştüm cnm

aynen ben de böyle düşünüyorum. ay yağcılık yapıo diye arkamdan konusursa da artık bu onun ayııbı olur dmi

hyr canım senin ki yağcılık olmaz. yerinde bir karar olur. kalkp buna yağcılık derse dediğin gibi bu onun ayıbı. 2 defa gitmişsin tanışmıssın sonuçta. kutlamasan laf eder bence

Bence bi meyve sepeti ya da bi kek buketi yaptirabilirsiniz. Ustune kucuk bi not eklersiniz. Cok yerinde olur. 60 lira civari bi maliyeti var. Ciceksepeti falan yapıyor. Ben de oyle bi sey düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence hiçbir şey yapmana gerek yok. sonuçta daha sevgilisiniz nişan söz herhangi bişe de yok.
eğer evlilik olursa zaten ilerde bol bol alacaksın hiç şimdiden sıkıntıya girip kasma kendini.

Kesinlikle alma derim ne gerek varki tansman demek anne sıfatını yapıştırmanı gerektirmez. Ki zaten o müstakbel anne )
sanırım erkek arkadaşında sana şimdiden yok şöyle yaptın böyle yapmadın diyorsa sen bu ilişkiyi gözden geçir derim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence içinden geliyorsa ara ya da ufak bi hediye alabilirsin.Ama içinden gelmiyorsa hiç uğraşma.Yani sevgilinle aranın düzelmesini düşünüp hediye alıp anneler gününü kutlama yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…