Siz niye bu kadar taktınız bunu? Daha ortada fol yok yumurta yok. Doğmamış çocuğa don biçmeyin yani.
Ayrıca Allah gerçekten sizin gibi düşünenlere uzak etsin. Benimde erkek kardeşim yok annem istanbulda kız kardeşimle baş başa yaşıyorlar. İleride kardeşim evlenince annemi kendi evime alacağım, sevgilim bunu çoktan kabul etti. Etmeseydi de kapıyı gösterirdim yani. Ne yapalım annelerimizi yalnızlığa mı terkedrlim? Ayrıca bir oda koysanız öleceğimizi düşünmüyorum,ki bu oda ona özel bile olmaz ufak misafirlerin gelince kalabileceği, salonda rezil olmayacağı ufak bir oda yeterli.kaç yaşında kadın için "salondaaağğ yatsııığnn" diyerek haklı olduğunuzu düşünüyorsanız birşey demiyorum.
ortada fol yumurta olunca da iş işten geçmiş oluyor
biz burada kaynanasından yakınanlara, yahut '' kaynanam misafir diye geldi ama 3 ay oldu gitmiyor'' diye konu açanlara '' baştan bilmiyor muydun? niye kabul ettin? baştan konuşmadın mı, sınırını çizmedin mi ? '' diye yazmıyor muyuz?
kız da yaşından büyük bir olgunlukla geleceği görüyor ve rahatsızlık duymuş ki buraya konu açmış
burada mesela oda değil ki
yer ve imkan varsa her evde küçük bir oda misafire ayrılmalı
ama burada kazık kadar '' tek başına kalamayan'' bir kayınvalde var
kadın resmen problemli bir arkadas da yazmış bence de analarını psikiyatri ye götürmeliler normal değil yalnız kalamama evi var ama kızında kalıyor
b.kunu çıkarmadan güzelce misafirliğini yapıp gelene kimsenin lafı olmaz, olmamalı
ama burada besbelli bir yer yapma olayı var
kadın yalnız kalamıyorsa ve hep ablamda olmaz diyormuş e ne olacak o zaman basbaya bu kadın yılın yarısını bunlarda yarısını da ablasında geçirecek
bu beraber yaşamak demek oluyor zaten
e buna da konu sahibinin önlem alma, istememe gibi bir hakkı var, hiç olmuyorsa ayrılma gibi bir hakkı var