• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel kayınvalidem

sözlümle 3 yıldır beraberiz ilk zamanlar annesi ile aramiz çok iyi denmesede iyiyidi bu son zmanlar artık iyice bozuldu ve daha evlenmeden böle durumlar yasadığım için çok üzülüyorum gerçekten :(evli bir abisi var sevgilim maaşı ile hem abisine hem eve destek çıkıyor halbuki durumları çok iyi abisi ve annesinin de ama ikiside çok paragöz yeter ki gelsin diyolar bizde evlenmek istediğimiz için kenara para koymaya karar verdik ama ne mümkün annesi bu karara ilk başta tamam demiş olsa da çocuğun elinde ne var ne yoksa bir sekilde aliyor aylar oldu bu kararı alalı ama hiç bir şey yok elimizde sevgilimde artık bu duruma çok kızmaya basladı herkesın onu kullandığını onu önemsemediklerini düşünmeye başladı annesi ile kavgalr başladı annesi benim yanımda senin verdiğin para senin yemeğine yetmiyor ben sana bakmak zorunda değilim verceksin tabi git para getir yeter artık gibi sözler söyledi bir çok kez buna şahit oldum abisi ile çok zıt kişiliklere sahipler zaten abisi armut piş ağzıma düş tipi bi insan herşeyi herkes onun için düşünsün yapsın buda hazıra konsun. birde hep bizim dediğimiz olsun istıyorlar senin ne istediğin önemli değil onlar için. eğer bi yere gitmek isterlerse bize sormazlar işiniz planınız var mı diye ee hadi gel buraya gitcez bizi götür diye ararlar bunu çok yapıyorlar sevgilimde buna kızdığını hep söyler ama hiç değişmez bu durum annesi bide evlat ayırıyor bizimkini ezer abisine toz kondurmaz geçen gene abisi aradı 1 sokak öteye gitmek için bizi çağırmış bizde hemen gelin deyince korktuk telaş yaptık gittik orda kavga koptu zaten abisi 2 adımlık yere gidiyorsun bizi götürmek mi zor geliyor araba ile deyince anladım ki kendi ile beni kıyaslıyor o günden sonra onlara da söyledim zaten bir daha binmedim arabalarına binmemde. o kavga sırsında annesi sen eskiden böle değildin ne olduysa artık sana diye laf dokundurdu bana neyse bu tarz olaylar kavgalar onlarda çok oluyor en son kavga beni bitirdi zten gene böle otururken annesi sevgilime para yüzünden kızmaya başladı ben sana bakmam sen para getirceksin dedi oda daha yeni 800 verdim abimin borçlarını faturalarınıda bana ödettin daha ne istiyorsun yok artık benden birsey bekleme yeter ben evlencem nasıl olcak hiç düşünmüyorsunuz sen beni abimden ayırıyosun deyip abisinin kötü yanlarını sayınca annesi tüh sana sen bunları mı hesplıyorsun dedi sonra benim yüzüme bakarak senin akıl hocan kimse iyi okuyıp üflemiş sana aferin eskiden böle değildin sen böle devam et bizi hiçe say falan dedi ve gitti babası ile aramız çok iyiydi o gün akşam iyi akşamlar ben gidiyorum dedim elini öpmek istedim sırtını çevirdi bana çok kırıldım ya ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilmiyorum gerçekten şuçlu ben oldum ben yapmısım gibi oldu:( birde ailenin böle olduğunu bilen çoğu kişi ayrılmamı onlardan birsey olmucağını falan söyluyor tabiki ben ayrılmak istemiyorum.

destan yazdım ama toplayamıyorum cümleleri umarım anlasılır olmustur.

canım yaşın kaç bilmiyorum ama benimde dahil burdaki evli olan bayanların kocalarının ailesinden çektiklerini oku ve ona göree hareket et..tek diyeceğim bu

hiç birşey demiyorum o yüzden kötü olmamak için gözünde ilk zamanlar bende yaşadım demissin şimdi nasıl durumlar hala aynı mi

Benim kayinvalidemle aram iyi de elti ile iste hala ayni degismiyo. Nisanliyken basladi tam gaz devam 2 yildir .. Kredi cektirmeye kalktilar esime hemde 100 bin tl Allah tan cekmemis haberim sonradan oldu yoksa mahvolmustuk. Dugunde filan da hic bi yardimlari olmadi kayinpederim yok benim beni kendi gelini olarak goruyo eltim aramizda 25 yas var kocaman kadin yani cocugu var benimle yasit.. Siz ikiniz calisiyonuz bize yardim edin diyo acik acik . Kayinvalidemde yazik kadin arada kaliyo .. Malini mulkunu istiyo hemde bakmiyo kadina .. Bende sakın diyorum verme hicbiseyine ortada kalirsin dedim banada verme onada verme kimin kimin eline dusecegi belli mi olur insan kendi evladina guvenemiyor. Kayinvalidem gelir 2 ay 3 ay kalir bende calisiyorum hani iyi oluyo birlikte yapiyoruz herseyi yardim eder bana hasta olmasina ragmen ama iste basta anlasamadiklarin ayni sekilde devam ediyor cekememezlik

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sözlümle 3 yıldır beraberiz ilk zamanlar annesi ile aramiz çok iyi denmesede iyiyidi bu son zmanlar artık iyice bozuldu ve daha evlenmeden böle durumlar yasadığım için çok üzülüyorum gerçekten :(evli bir abisi var sevgilim maaşı ile hem abisine hem eve destek çıkıyor halbuki durumları çok iyi abisi ve annesinin de ama ikiside çok paragöz yeter ki gelsin diyolar bizde evlenmek istediğimiz için kenara para koymaya karar verdik ama ne mümkün annesi bu karara ilk başta tamam demiş olsa da çocuğun elinde ne var ne yoksa bir sekilde aliyor aylar oldu bu kararı alalı ama hiç bir şey yok elimizde sevgilimde artık bu duruma çok kızmaya basladı herkesın onu kullandığını onu önemsemediklerini düşünmeye başladı annesi ile kavgalr başladı annesi benim yanımda senin verdiğin para senin yemeğine yetmiyor ben sana bakmak zorunda değilim verceksin tabi git para getir yeter artık gibi sözler söyledi bir çok kez buna şahit oldum abisi ile çok zıt kişiliklere sahipler zaten abisi armut piş ağzıma düş tipi bi insan herşeyi herkes onun için düşünsün yapsın buda hazıra konsun. birde hep bizim dediğimiz olsun istıyorlar senin ne istediğin önemli değil onlar için. eğer bi yere gitmek isterlerse bize sormazlar işiniz planınız var mı diye ee hadi gel buraya gitcez bizi götür diye ararlar bunu çok yapıyorlar sevgilimde buna kızdığını hep söyler ama hiç değişmez bu durum annesi bide evlat ayırıyor bizimkini ezer abisine toz kondurmaz geçen gene abisi aradı 1 sokak öteye gitmek için bizi çağırmış bizde hemen gelin deyince korktuk telaş yaptık gittik orda kavga koptu zaten abisi 2 adımlık yere gidiyorsun bizi götürmek mi zor geliyor araba ile deyince anladım ki kendi ile beni kıyaslıyor o günden sonra onlara da söyledim zaten bir daha binmedim arabalarına binmemde. o kavga sırsında annesi sen eskiden böle değildin ne olduysa artık sana diye laf dokundurdu bana neyse bu tarz olaylar kavgalar onlarda çok oluyor en son kavga beni bitirdi zten gene böle otururken annesi sevgilime para yüzünden kızmaya başladı ben sana bakmam sen para getirceksin dedi oda daha yeni 800 verdim abimin borçlarını faturalarınıda bana ödettin daha ne istiyorsun yok artık benden birsey bekleme yeter ben evlencem nasıl olcak hiç düşünmüyorsunuz sen beni abimden ayırıyosun deyip abisinin kötü yanlarını sayınca annesi tüh sana sen bunları mı hesplıyorsun dedi sonra benim yüzüme bakarak senin akıl hocan kimse iyi okuyıp üflemiş sana aferin eskiden böle değildin sen böle devam et bizi hiçe say falan dedi ve gitti babası ile aramız çok iyiydi o gün akşam iyi akşamlar ben gidiyorum dedim elini öpmek istedim sırtını çevirdi bana çok kırıldım ya ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilmiyorum gerçekten şuçlu ben oldum ben yapmısım gibi oldu:( birde ailenin böle olduğunu bilen çoğu kişi ayrılmamı onlardan birsey olmucağını falan söyluyor tabiki ben ayrılmak istemiyorum.

destan yazdım ama toplayamıyorum cümleleri umarım anlasılır olmustur.

Kaynanaya bak sen ya :19: bir anne evladına böyle sözler söyler mi pes üvey evlat olsa denmez tövbe esrafurullah :19: Allah hidayet versin :26: sözlüne bakılırsa özünde iyi biri ama armut dibine düşermiş umarım onlara çekmemiştir sözlün de, yoksa sıkıntılı :26: iyi düşün doğru karar ver evlenince daha da iç içe olacaksınız bu kaçınılmaz o zaman daha işin içinden çıkılmaz hal olur her gün üzülür stres yaparsın bunlar yüzünden dert sahibi olursun tatlım :26: çok iyi düşün evlilik bu şakaya gelmez :18::51:

kasımda nisan mayıs haziran gibi dugun düşünüyoruz zaten onlardan hiç birşey beklemiyoruz annesine senin bir liran geçsin ben o dugunu yapmam istemiyorum falan demis para birikmedigi için mecbur bizde kredi cekcez ben sözleneli 10 ay oldu keşke diyorum şimdi daha geç yapılsaydi 3.yilimiz 10 aydır tanıyorum ailesini çok büyük sikintiya soktular beni resmen

Bence nişan düğün arasıda fazla uzun ikisi arasına 2 ay koy fazla sorun yaşayacak gibisiniz. Boşver sıkıntıya girecek bir durum yok umursama hiç sözlün herşeyin farkında olduktan sonra gerisi mühim değil. Öyle insanlar istesende 1 kuruş dahi vermezler zaten... Düğüne varmış daha sözlünle konuş gidin taksitle birşeyler alın benimki öyle yapmıştı para birikmiyor taksit olunca ödemek zorunda kalıyorum diye beyaz eşyaları almıştı 1 sene önceden siz de öyle birşeyler yapın. Düğün sezonu uygun fiyata beyaz eşya setleri olur kampanyalar filan çok olur

e canım çocuğa ayrıl diyemem ki kötü de olsa anne :) oda farkında ama ne yapayim annem atamam ki ilerde de arada gorusuruz olur falan diyo

Ayrılsın demek lafın gelişi, elbette ayrılamaz ama evini ayırabilir, düzenini ayrı kurabilir, kısacası başındaki asalak tiplerin beslenmesine engel olabilir.. Bunlar senin kv adayının ısınma turları gibime geldi..:19:

Ayrılsın demek lafın gelişi, elbette ayrılamaz ama evini ayırabilir, düzenini ayrı kurabilir, kısacası başındaki asalak tiplerin beslenmesine engel olabilir.. Bunlar senin kv adayının ısınma turları gibime geldi..:19:

yakın bir yerde ev tutmam kesinlikle zaten yengesi öyle yapmış benden de bekliyorlar ama olmaz yani hem aileme uzak olur benim oturduğum yerle onların evinin arası bir saat nerdeyse

tatlımmm yaaaaa:((( bak bebeğim kendini üzme böyleee:( bak sana söyliyim kayınvalide önemlidirrrrr kendini sevdirmeye çalış demicem amaaa sen saygı duy sevgilinle de güzel güzel konuşşş:))) tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırrrrrr:)));))) fıstık seni sıkma canını😘😘😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence nişan düğün arasıda fazla uzun ikisi arasına 2 ay koy fazla sorun yaşayacak gibisiniz. Boşver sıkıntıya girecek bir durum yok umursama hiç sözlün herşeyin farkında olduktan sonra gerisi mühim değil. Öyle insanlar istesende 1 kuruş dahi vermezler zaten... Düğüne varmış daha sözlünle konuş gidin taksitle birşeyler alın benimki öyle yapmıştı para birikmiyor taksit olunca ödemek zorunda kalıyorum diye beyaz eşyaları almıştı 1 sene önceden siz de öyle birşeyler yapın. Düğün sezonu uygun fiyata beyaz eşya setleri olur kampanyalar filan çok olur

2 ay önce bi yerde dugun paketlerinden gördüm beyaz eşya full içinde adamla konuştm öğrenmek amaçlı aldıklarimizin orda kalabilcegini söyledi sözlümle konustum onunda hoşuna gitti gidip alicaktik annesi daha nisan bile yok dedi aldırmadı

Kaynanaya bak sen ya :19: bir anne evladına böyle sözler söyler mi pes üvey evlat olsa denmez tövbe esrafurullah :19: Allah hidayet versin :26: sözlüne bakılırsa özünde iyi biri ama armut dibine düşermiş umarım onlara çekmemiştir sözlün de, yoksa sıkıntılı :26: iyi düşün doğru karar ver evlenince daha da iç içe olacaksınız bu kaçınılmaz o zaman daha işin içinden çıkılmaz hal olur her gün üzülür stres yaparsın bunlar yüzünden dert sahibi olursun tatlım :26: çok iyi düşün evlilik bu şakaya gelmez :18::51:
gerçekten çok iyi ondan yani sorunum yok zaten aileye bu kadar kızarken onlar gibi olması imkansız gibi geliyor bana evlilik çok korkutur oldu zaten beni bu son olaylardan sonra mutsuz olursam değil de ya mutsuz olursak diyorum

tatlımmm yaaaaa:((( bak bebeğim kendini üzme böyleee:( bak sana söyliyim kayınvalide önemlidirrrrr kendini sevdirmeye çalış demicem amaaa sen saygı duy sevgilinle de güzel güzel konuşşş:))) tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırrrrrr:)));))) fıstık seni sıkma canını😘😘😘😘😘

saygı duyuyorum zaten canım yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum yani ne yapsam olmuyor çünkü :) kavga etcek laf söylücek biri de değilim ki bunları söylerken bile bana hiçbir şey demedim mesela tatlım sevgilime de kirildigimi belirttim sadece o kadar senin annen şöyle böyle demedim :)

canım yaşın kaç bilmiyorum ama benimde dahil burdaki evli olan bayanların kocalarının ailesinden çektiklerini oku ve ona göree hareket et..tek diyeceğim bu

ben 22 yasindayim bütün erkek anneleri böyle olmak zorunda mi ya gerçekten anlamiyorum ki bunu ben

Oglunu etkilemeye calisiyor.. Valla ayni seyleri yasamayan yoktur heralde bende yasadim ilk zamanlar normalde zaman gectikce erkekler anneci oluyo o yasli bana ihtiyaci var dicek bi sure sonra hele sen onlari kotulersen falan temelli karisacak ortalik cok zor bu isler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

benim babam da çok anneciydi babannem de tam bir canavardi hala da öyle :) çok cektirdi anneme babam şimdi kafayı taşlara vuruyor ama keşke annemi dinleyip seni kırmasaydim diyor anneme ama iş işten geçti artık

aileyi hiç beğenmedim
:50::50::50::50::50:
ve senin dediğin gibi daha şimdiden böyle ise herşeyde kabak sana patlar
:45::45::45::45::45:
ayrıl da demiyorum
ama
iyi düşün
evine gelen misafirin önünde (
sen henüz misafirsin )
aile sırlarının böyle ortaya dökülmesi
üstelik maddi nedenlerle tartışmaları
düpedüz görgüsüzlük
:50::50::50::50:
çok iyi düşün ço
:44::44::44::44::44::44::44::44:

ben para konusu konusulunca rahatsız oluyorum zaten bunu anlamak zor olmamali ya ama anlamiyorlar onlar öyle konuşunca kendimi kötü hissediyorum durumları da çok iyi ya anlamiyorum

Eşin ve -çalışıyorsan- sen, eşya almaya başlayın bence. Koltuk beyaz eşya filan seçin,mağazada kalsın. Aldığınız maaşları oralara ödediğinizde bakalım annesi artık isteyecek mi? Ve kesinlikle yakın oturmazdım,arama mesafe koyardım ben olsam.KEşke başta mesafeli olsaydın canım yaa

eşya olayina da yaklaşmadi ki canım annesi demediği kalmadı keşke ya çok ta muhabbet etmem kendisi ile merhaba nasılsından öteye gecemedik yada ben gecemedim çünkü o çok rahat görüldüğü gibi

canım iyi yapmışsın:))) akıllı kızsın sen halledersin;)))) hayatında başarılar tatlımmm öptüm çok😘😘😘😘😘😘😘

kesinlikle gidip gelme mesafe koy onlar ararsa gıt bn evllıglım ıle dort yıldır tanıyorum hala onlar aramadan gıtmem aramazlarsada cok ta umrundamı sevdıcegınle ıyı ol yeter lukste gözun yoksa ıkınız elele verır yaparsnz bnm evıme dugunme aılesnn 1 lira yardımı olmadı sen dusun gerısını artık ck sukur gayet ıyı gecınıyoruz allaha sukur

yok öyle lüks düşkünü değilim az olsun eksik olsun farketmez ama benim evim olsun onu istiyorum tek bende istemiyorum bir lirasi olsun bizde yarın birgün onu da koyar önüme bugün sözlüme neden gelmedigimi kaç hafta geçtiğini söylemiş oda sana alınmış ondan gelmiyor böyle dedin kıza deyince ben ortaya konustum demek ki o yapıyor demis sözlüm de anne kızın yüzüne bakarak söyledin hepsini çevirme şimdi demiş

Back
X