• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel kayınvalidem

şimdi ne durumdasiniz peki çok üzüldüm gerçekten ya .

insanlar böyle olmak bu kadar acımasiz düşüncesiz olmak zorunda mi ya oğlunun hayat arkadaşısin yada olucaksin sende evlendin sende yuva kurdun biraz düşünseler ne olur sanki

Çok bencil oluyorlar canım kendileri dışında en fazla oğlunu düşünür beni mi asla?
En iyi annesidir benimkinin o bile beni belki en son düşünür, o da oğlunun üzülme
ihtimaline karşılık..

Yani eşimle iyiyim şuan ama nasıl?
İğrenç bir bir yıl, ailesine karşı kocaman bir nefret..
10 ayda 3 kere gördüm aynı şehirdeyim düşün..
Buz gibiyim, sevmediğimi aptal olmayan anlar..

Eşim artık ailesi için beni üzemiyor, çünkü yıprandım aynı zamanda onu da yıprattım.
Ezdim herkesin içinde rezil ettim. Hala konusu açılır laf sokarım..

Acemiydi başlarda evlenip şak diye koca olamadı 1 yıl evlat gibi davrandı..
Koca olduğu gerçeğine sonra ısındı. Neye yarar?
Ben o sıkıntıları çektim. Ona da çektirdim. En güzel zamanlarımız birbirimizi hırpalamakla geçti..

Benim eşim inanılmaz hayırlı evlattır. Her şeye rağmen.
Koca lazım değil valla bana öyle evlat versin Allah sırtım yere gelmez hep diyorum..:ssz:

yuh diyorum ya gerçekten çok çirkin davranışlar... İnsan kendi ailesini çok iyi tanır eminim sözlün de biliyor onların karakterini ama aile atılmaz satılmaz sadece daha ılıman yaklaşmak istiyor belli ki herkes öyle yapardı zaten bizimkilerde sözümüzde koydular gittiler :ssz: canımın içi çok üzüldü bende en mutlu günümde sabaha kadar günlerce ağladım ama geçti gitti keşke ağlamasaydım değmezmiş:4: artık umursamıyoruz ne yaparlarsa şaşırmıyoruz artık herşeyi bekliyoruz aaah ah çok dertliyim bu konuda :43: sen huzur ver sözlüne başka birşey istemez zaten erkek huzur istiyor hep bizzat deneyimledim:17:

bana göre yaptığı çok büyük terbiyesizlik ben bunu anneme anlattim annem sözlümle konuştu oğlum annen böyle yapıcaksa eğer hiç birbirinizin vaktini almayalım dedi benim ailem ona daha yakın geliyor bide annem hep oğlum aşağı oğlum yukarı el üstünde tutar oda bunun farkında.

ben bazen kızıyorum ona çok sonra pisman okuyorum kırdım boşuna zaten dertli birde ben cikiyorum diye

Çok bencil oluyorlar canım kendileri dışında en fazla oğlunu düşünür beni mi asla?
En iyi annesidir benimkinin o bile beni belki en son düşünür, o da oğlunun üzülme
ihtimaline karşılık..

Yani eşimle iyiyim şuan ama nasıl?
İğrenç bir bir yıl, ailesine karşı kocaman bir nefret..
10 ayda 3 kere gördüm aynı şehirdeyim düşün..
Buz gibiyim, sevmediğimi aptal olmayan anlar..

Eşim artık ailesi için beni üzemiyor, çünkü yıprandım aynı zamanda onu da yıprattım.
Ezdim herkesin içinde rezil ettim. Hala konusu açılır laf sokarım..

Acemiydi başlarda evlenip şak diye koca olamadı 1 yıl evlat gibi davrandı..
Koca olduğu gerçeğine sonra ısındı. Neye yarar?
Ben o sıkıntıları çektim. Ona da çektirdim. En güzel zamanlarımız birbirimizi hırpalamakla geçti..

Benim eşim inanılmaz hayırlı evlattır. Her şeye rağmen.
Koca lazım değil valla bana öyle evlat versin Allah sırtım yere gelmez hep diyorum..:ssz:

benim ki oğlunu düşünmüyor ki bırak beni düşünsun yani benim annemde çok çekti korkularim var onun gibi olmak istemiyorum şuanda bitmis halde annem babam kafasini taşlara vurasi geliyor ama geçti artık annemle beraber bizde cektik tabi

ben evli değilim evliligi yasayarak değil de duyduklarimdan biliyorum erkeklerin çoğunda hemen koca olamama gibi durumları var biz kadınlarda öyle birşey yok ama varsa da eminim çok az bir kesimdir

belki biraz akillarini kullansalar ne seni yıpratirlar nede kendilerini evliligin en güzel günleri dediğin zamanlar çoğu kadına zehir oluyor bu yüzden mutsuz evlilikler hele bide çocuk varsa katlanmak zorunda hissediyorlar annem çok ağlardi hep kavga ederlerdi babannem yüzünden ama elinden birşey gelmezdi o zaman bana hep senin için dayanıyorum ben sen bağlıyorsun beni derdi

bana göre yaptığı çok büyük terbiyesizlik ben bunu anneme anlattim annem sözlümle konuştu oğlum annen böyle yapıcaksa eğer hiç birbirinizin vaktini almayalım dedi benim ailem ona daha yakın geliyor bide annem hep oğlum aşağı oğlum yukarı el üstünde tutar oda bunun farkında.

ben bazen kızıyorum ona çok sonra pisman okuyorum kırdım boşuna zaten dertli birde ben cikiyorum diye

işte sabır çok önemli onları olduğu gibi kabul et öyle alışmışlar değişmezler sonuçta anladığım kadarıyla sözlün senden yana ona kızma bence ailesinin düşüncesizliğini ona yükleme kim isterdi ailesinin öyle olmasını ama işte başa gelen çekiliyor. Kendini onun yerine koyarak hareket et benim ailem böyle olsaydı ne yapardım diye düşün çok yardımcı oluyor umarım herşey gönlüne göre olur çok dua et kendin için ve benim için de düğünümü kavgasız gürültüsüz atlatayım:18:

işte sabır çok önemli onları olduğu gibi kabul et öyle alışmışlar değişmezler sonuçta anladığım kadarıyla sözlün senden yana ona kızma bence ailesinin düşüncesizliğini ona yükleme kim isterdi ailesinin öyle olmasını ama işte başa gelen çekiliyor. Kendini onun yerine koyarak hareket et benim ailem böyle olsaydı ne yapardım diye düşün çok yardımcı oluyor umarım herşey gönlüne göre olur çok dua et kendin için ve benim için de düğünümü kavgasız gürültüsüz atlatayım:18:

ben olsaydim onun yerinde aileme o hakkı vermezdim diyorum belki de başıma gelmedigi için bu kadar kolay kestirip atabiliyorum bu durumu kendi açımdan düşününce

umarım sende rahat bir şekilde evlenir yuvani kurarsin sorun olmadan çok teşekkür ederim inşallah herşey senin de gönlünce dilediğince olur :)

Back
X