- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Erkek arkadasim anneci bir tip degil ama onun da gonlu olmali diye ben cok israrciyim ona kalsa annesi olmasa baskalariyla istemeye gelicek beni ama ben aile rizasi olsun istiyorum ne olursa olsun o da bi anne o da orda olmali diye dusunuyorum en uzuldugum konulardan biride bu ben hep iyi olsun hersey diye dusunurken hep benim yaralanmameğer sevgiliniz anneci bir tipse evlendikten sonra acaba kapansan mı diye söylenmeye başlayabilir benden söylemesi
Ama bu ortak kurulucak bi hayat degil mi benimde ona fikir verip destekci olup gerelirse benimde konusmam gerekmiyor muBunu sevgilinizin çözmesi gerekiyor sizin değil.
Benim yuzume karsi inanin ki bu kapanma mevzusunu o kadar hissettirmiyo ben soyleyince tabi kizim kendi kararin diyo ama bunu istemedigini kat kat belli ediyo kardesine kiz aldilar kapaliydi kizin ailesi rezillik cikardi evden kovmaktan beter etti hic istekleri bitmedi kiz kapaliydi nisandan sonra 2 ay icinde evlendirdi onlari simdi bu sekilde benim ailem onlari mukemmel karsilamislarken boyle davranmasi beni deli ediyoKaynanana ac Beratcan'in anasinin fotografini ki anne bile denmez o kadina kapali olmakla ne alakasi varmis gorsun.
Onemli olan insanin iyi kalpli olmasi ister kapali olur ister acik. Herkesin ozgur iradesine birakilmali.
Aynen sizin gibi düşünüyorum. Belliki sizde tercüme tercüme okudunuz.Ben şimdi Kuranda öyle bir şey (yani tercüme edenlerin parantezle eklediği "baş örtüsü" hariç) yok diyeceğim ve beni taşlayacaklar ama gerçek bu. Allahın istemediğini kul hiç isteyemez. İş sevgiline kalmış. Ya adam gibi "benim sevgilime kimse karışamaz" diyecek ya da bir ömür seni kapatmak için uğraşacaklar. Yani aslında senin yapabileceğin bir şey yok. Umarım çözebilirsiniz.
Sen bu konuda hic mudahil olma bence. Senin iyi niyetle soyledigin sozler bile gun gelir basina kakılır. Senin muhattabin erkek arkadasin. Annesini idare etmek ona dusuyor. Daha nisanli bile degilsiniz. Sonucta sen kendinden taviz vermeyeceksin. Kv kapan derse kapanacak misin hayir. Ona yaranmak icin de ilerde belki kapanirim vs tarzi konusma.Ama bu ortak kurulucak bi hayat degil mi benimde ona fikir verip destekci olup gerelirse benimde konusmam gerekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?