Müstakbel kaynanam ve beni istememesi

Dediginiz gibi en iyisi beklemeye devam etmek olucak... bu arada mustakbel kayinvalidem dememin sebebi evlenmeyi dusundugumuz icin belirtmek isterim

Canım öncelikle söylemek istediğim kayınvalideni geçtim erkek arkadaşına bile bu konuda kesinlikle taviz vermemelisin. Bugün sana kapanma konusunu yumuşak bi dille dile getiren Ada'm yarın baskı yapabilir. Annesi de belliki at gözlüğüyle bakan biri. Seni istemiyorsa anasına diyemiyo mu ben istiyorum diye. Zaten bu Ada'mla anlaşsan kadın ilerde size sıkıntı. Mantıklı biri olmadığı alenen ortada müstakbel kaynananın. Ya yumruğunu masaya koyacaksın yada hadi bana eyvallah diyeceksin. Resmen kaynanam beni kabul etsin diye bekler hale gelmişsin. Can'ım lütfen kusuruma bakma ama çok sinir oluyorum böyle insanlara öfkem ondan. Kapalı olunca dini bütün olunmuyor malesef. Açık oluncada arsız olunmuyor.

Kapalılar arasında müstakbel valideniz anket mi yapmış hayırdır? En görgülüsü en edeplisi en iffetlisi haysiyetlisi hamaratı temizi titizi cana yakını hoşgörülüsü güleryüzlüsü kibarı dinine bağlısı onlar arasından mı çıkıyor muş? Baya yüzde büyük çıkmış ki başı kapalı olsun diye tutturuyor.

Konuya dini içerik girmeyiniz lütfen. Yasak bilmem anlatabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…