Müstakbel kaynanam ve beni istememesi

Size kasım'da geldiler ve daha sonra hiç görüşmediniz mi yani? Aileniz ne diyo? Karşı tarafı düşünceğinize kendi ailenizi düşünün derim!
Ben kendi ailemi dusunmesem emin olun buraya da konu acip danismam ben yeterince ailemi mahcup etmemek icin ugrasiyorum erkek arkadasim askerdeydi iki hafta oldu geleli ailem ona yoruyo iyi niyetli dusunmeye calisiyolar askerden yeni geldi ondandir isticek duruma vs geldigini dusundukleri zaman cagirirlar diye dusunuyolar ben sagladim gorusme ailemi daha fazla yuz goz etmek istemedim o da sadece bi kac kez gorustum anlasinlar diye

Hadi yanlış bir ilişki yaşadın.
Şimdi istenmeyen/sevilmeyen bir gelin olmak için neden bu çaba?
Kapansan da istemez seni annesi.
Sorun açıklık kapalılık değil,kadın seni istemiyor,sevgilin de annesinin tarzını biliyor,kendisi ben bu kızla hayat kuracağım demekten aciz ve sen burada dertleniyorsun.
Anne-baba değil ben o sevgili denen adamı 2 dakikada silerim.

Kesinlikle oyle bir iddiam yok cunku kendimi biliyorum icimde yok anca yaslaninca felan gibi dusunuyorum

Butun olay erkek arkadasinda bitecek. Ya bu annesinin laflarinin onunu kesecek tamamen, ya da sikintilar olusacak.
Allah ile senin arandadir her sey. Gunahin da sana sevabin da sana. Pek sevgili Kv boyle zorluyorsa daha buyuk ayip ve hos degil. Onun zoruyla kapanacaksan mesela, eger gun gelir acilirsan onun gunahini da o yuklensin madem allah allah.... insanlar ve dar fikirleri sinirlerimi ziplatiyor

Sende de hata var,adamın annesi seni istemezken niye ailenle tanıştırdın?

Kayinvalide adayinizin şu anki tavrını kişisel olarak algılayıp şimdiden düşman olmayın sakın. Başlıkta beni istemiyor demişsiniz ama bu değil mesele biliyorsunuz. Sizin tarzınızda kim olursa aynısını yapacaktı. Erkek arkadaşınız ile çözmemiz gerekir bu meseleyi. Hayırlısını diliyorum.

kayınvalideniz oğluna değil kendine eş arıyor herhalde koynuna o mu girecekmiş.te Allahım ya bu durumu sevgiliniz çözecek hiç karışmayın bence

Kapansam ayila bayila alir beni huyu bu kadinin bunu goruyorum benle ozel bir derdi yok ki tek sorun kapali olmamam onu da konustuk inanin erkek arkadasimin caba gostermedigini gorsem bende aynisini dusunup aninda vazgecerim ama goruyorum cabaliyo emek veriyo kac kere ayrilicam dedim eger ki bu boyle giderse olmaz dedim ben konusmuyomuyum saniyosun diyo babasi felan da istiyo beni tek sorun annesinin bu huyu

o zaman terkedeceksiniz erkek arkadaşınızı ne kadar seviyor göreceksiniz yoksa daha kayınvalide adayınızın kaprislerinin geçmesini beklersiniz.

Dediğim dedik bir kadın. İlerde çekersin bu kadından.

erkek arkadaşım kapan demiyo diyosun da.
"ne zaman istersen o zaman" demesi de senden kapanmanı beklediğini gösteriyo farkındasın dimi.
Bu kapanmami bekledigini degil zorla olmicagini gosteriyo cunku ben ona basinda dedim annesinin bu tavrina kendisi de cok karsi asla kapanmasini istemiyorum ona ben bile karismam bu tamamiyla Allah ile onun arasinda kendi bilir diyo annesine dahil

Est. kim niye taşlasın. Fikrinizden dolayı sizi taşlayanı ben de kınarım.

Ama siz de tercümeden Kuran okurken, binlerce ulema orjinal dile ve hadise hakim olarak tesettür var diyor. İslam alimi olup, tesettür yok diyen belki %0,001 gibi oran. Herkes istediğine inanmakta serbest tabi

Dediğim dedik bir kadın. İlerde çekersin bu kadından.
Babacigimda aynisini dedi geldiginde hep yuzu asikti babaannemler dahil cok suratsiz bi kadin ellere gidiceksin kizim insallah iyi olur senin icin dediler babasina butun sulale bayildi sagolsun cok iyidi

Pardon?
Hani başından beri seni istiyordu???

Sadece tercümeden okumuyorum. Eşim arapçası çok iyi bir ilahiyat mezunu. Ayrıca çoğunluğun söylediği şeyler her zaman doğru olmaz. Bugün yaşanan İslamla Kuranda anlatılan İslam arasında dağlar kadar fark var ama alimler bunu da bilmelerine rağmen söylemiyor.

Erkek arkadaşın madem size bırakmış ailesinede bunu empoze etsin
Bunu size yansıtmasınlar

İyi bakalım. Benim de arap ve islami ilimlerde doktora sahibi tanıdıklarım var diyip, bir kaç ayet paylaşsam saçma bir yere gidecek bu muhabbet.
Herkes istediği gibi yaşayıp, insanı sevgiyi bırakmadıktan sonra sorun yok bence. Huzurlu günler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…