- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Ama boyle kimse demez ki ve sen zaten citlatmissin gelsinler soyle diye daha napcaklar sizinkiler kiz tarafi oyle gelin isteyin vericez demez ki kimse kizindan felan bikmis degil hersey usulunce olsun isterlerilk geldiler Pat diye hemen istedi baba olacak kisi. ikinciye gelmeyi istemediler cunku babam ben kizimla konusurum demisti. ikinciyede bizim aramamizi gelin kizi veriyorum dememizi beklemisler
Duyurmam mi hele bi bu is olursa ohooo mutlulugumu paylasmak icin yaziyorum diye acarim konuyudediğim gibi sen bu konuda konuşma fazla. sevgilin halletsin artık. hayırlısı olsun canım, kolaylıklar dilerim. gelişmeleri bir ara burdan duyurursan sevinirim.
Inanin ki ben bunun cok net farkindayim ama iste... ki eminim bi cok kapalidan daha kapaliyim ne yazikki bas kapatip tayt giyip dar giyinmekle kapali olunmuyoSırf bir metre kumaşla müslüman olunmuyor
Aynen oyle ama gelde bunu onlara anlat. neymis efendim biz telefon acip gelin kizi veriyoruz diyecekmisiz. binbir israrimla ailesini gitti soyledide geldiler ikinci sefere. oda kirk naz kirk pozla. geldilerde nolduki sozlendik 9 ay sonra ayrildik iste simdide8 aydir ayriyizAma boyle kimse demez ki ve sen zaten citlatmissin gelsinler soyle diye daha napcaklar sizinkiler kiz tarafi oyle gelin isteyin vericez demez ki kimse kizindan felan bikmis degil hersey usulunce olsun isterler
Ozel degilse ayrilmanizin sebebi ne oldu tam olarak boyle ugrasmamasi desem sonunda soyleyip getirtmis tekrarAynen oyle ama gelde bunu onlara anlat. neymis efendim biz telefon acip gelin kizi veriyoruz diyecekmisiz. binbir israrimla ailesini gitti soyledide geldiler ikinci sefere. oda kirk naz kirk pozla. geldilerde nolduki sozlendik 9 ay sonra ayrildik iste simdide8 aydir ayriyiz
benim kaynana bi gun bayanlarin camide toplantisi vardi orda butun bayanlarin icinde bana hakaret eder gibi sende pantolon giyiyosun bak iyi dinle dedi. cunku hoca hanim dar giymeyin falan diye anlatiyodu. halbuki bende senin gibiyim ayni. bicok kapalidan daha kapaliyim ve bi arkadasin dedigi gibi bi metre kumasla musluman olunmuyor isteniyosa Allah icin kapanilir.Inanin ki ben bunun cok net farkindayim ama iste... ki eminim bi cok kapalidan daha kapaliyim ne yazikki bas kapatip tayt giyip dar giyinmekle kapali olunmuyo
Ama cok didinip ugrasmissiniz bi arada olmak icin bu laftan keske ayrilmasaydinizbenim kaynana bi gun bayanlarin camide toplantisi vardi orda butun bayanlarin icinde bana hakaret eder gibi sende pantolon giyiyosun bak iyi dinle dedi. cunku hoca hanim dar giymeyin falan diye anlatiyodu. halbuki bende senin gibiyim ayni. bicok kapalidan daha kapaliyim ve bi arkadasin dedigi gibi bi metre kumasla musluman olunmuyor isteniyosa Allah icin kapanilir.
Ben hiç bişeye karışmadım 7 sene çıktık bizde.Masallah nasil oldu peki nasil basardiniz bunu bizde 4 senedir beraberiz bes oluyo artik
bi ceviz kabugunu doldurmayan sebepten, ama herkes o tartisma aninda eteklerindeki taslari döktüler.Ozel degilse ayrilmanizin sebebi ne oldu tam olarak boyle ugrasmamasi desem sonunda soyleyip getirtmis tekrar
sozlum annesinin aklina gittiginden malesef bana sen haklisin demek yerinde sen suclusun diyoduAma cok didinip ugrasmissiniz bi arada olmak icin bu laftan keske ayrilmasaydinizbenimki de bana bisey demiyo oyle ama malum zaten o komple istemiyo keske konusup kirildiginizi belli etseydiniz sozlunuzde buna mahal vermeseydi konusup duzeltseydi
Keske bende sizin gibi dusunebilsem ama bu durumlarin bir sekilde aramizi bozmasindan korkuyorumBen hiç bişeye karışmadım 7 sene çıktık bizde.
Ne kadar istemeselerde eşim hep istiyorum dedi sonunda onlarda kabul etti burda önemli olan sevgilinin tavrı, o istedikten sonra gerisi boş sen bişeye karışma bence kimseye zorla kendini sevdiremezsin benim hiç öyle bir derdim olmadı hala daha öyle bir derdim yok eşim sevdikten sonra gerisinden banane
Keske hersey su gibi akip hallolsa dimisozlum annesinin aklina gittiginden malesef bana sen haklisin demek yerinde sen suclusun diyodu
bi selam bile demiyoruz 8 aydir. biz ikimizde yurtdisindayiz. beyfendi gitti tatilinide yapti plajlarda diskolarda. paramiz yok dugun ertelensin diyen aile teker teker tatile kostular. bizi salak yerine koydular resmen. asik oldugumdan gozum közmus bisey farkedememisim hâlende seviyorum, sevmiyorum diyemem ama o guru yapiyor ve gelmiyor. benim actigim konulari okursan gorursun neler oldugunuKeske hersey su gibi akip hallolsa dimikonusuyo musunuz peki hic yoksa mesafede girdi mi araya
Ama bu ortak kurulucak bi hayat degil mi benimde ona fikir verip destekci olup gerelirse benimde konusmam gerekmiyor mu
Merhaba arkadaslar..
Arkadaslar durum basliktaki gibi mustakbel kaynanam beni istemiyor 4 senedir beraberiz erkek arkadasimla annesi daha 1 aylik sevgiliyken biliyordu bizi aileler resmi olarak kasim ayinda tanisti biz cagirdik bir hafta sonra onlarin cagirmasi gerekirdi tanismaya ama cagirmadilar kaynanam kapali basindan beri benim acik oldugumu biliyodu (hic kapancam demedim ayrica kapalilardan giyimimin farki yok dar veya acik giyinmiyorum) ancak basindan beri evlenicegimize inanmamis oglum benim gibi kapali bulur onu alir diye dusunmus neyse durum boyle artik ciddi biseyler olsun istiyoruz askerligi bitti isine baslamak uzere nisan olsun istiyoruz bu durumda bizim nasil bir yol izlememiz lazim kapan demeyin lutfen kapansam bile baskasi icin degil Allah icin kapanirim bu arada erkek arkadasim da kapan demiyor ne zaman dusunursen o zaman olsun diyo..
Cevaplayanlar icin cok tesekkur ederim simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?