Müstakbel kaynanam ve beni istememesi

ilk geldiler Pat diye hemen istedi baba olacak kisi. ikinciye gelmeyi istemediler cunku babam ben kizimla konusurum demisti. ikinciyede bizim aramamizi gelin kizi veriyorum dememizi beklemisler
Ama boyle kimse demez ki ve sen zaten citlatmissin gelsinler soyle diye daha napcaklar sizinkiler kiz tarafi oyle gelin isteyin vericez demez ki kimse kizindan felan bikmis degil hersey usulunce olsun isterler

Ama boyle kimse demez ki ve sen zaten citlatmissin gelsinler soyle diye daha napcaklar sizinkiler kiz tarafi oyle gelin isteyin vericez demez ki kimse kizindan felan bikmis degil hersey usulunce olsun isterler
Aynen oyle ama gelde bunu onlara anlat. neymis efendim biz telefon acip gelin kizi veriyoruz diyecekmisiz. binbir israrimla ailesini gitti soyledide geldiler ikinci sefere. oda kirk naz kirk pozla. geldilerde nolduki sozlendik 9 ay sonra ayrildik iste simdide8 aydir ayriyiz

Ozel degilse ayrilmanizin sebebi ne oldu tam olarak boyle ugrasmamasi desem sonunda soyleyip getirtmis tekrar

Inanin ki ben bunun cok net farkindayim ama iste... ki eminim bi cok kapalidan daha kapaliyim ne yazikki bas kapatip tayt giyip dar giyinmekle kapali olunmuyo
benim kaynana bi gun bayanlarin camide toplantisi vardi orda butun bayanlarin icinde bana hakaret eder gibi sende pantolon giyiyosun bak iyi dinle dedi. cunku hoca hanim dar giymeyin falan diye anlatiyodu. halbuki bende senin gibiyim ayni. bicok kapalidan daha kapaliyim ve bi arkadasin dedigi gibi bi metre kumasla musluman olunmuyor isteniyosa Allah icin kapanilir.

Ama cok didinip ugrasmissiniz bi arada olmak icin bu laftan keske ayrilmasaydiniz benimki de bana bisey demiyo oyle ama malum zaten o komple istemiyo keske konusup kirildiginizi belli etseydiniz sozlunuzde buna mahal vermeseydi konusup duzeltseydi

Masallah nasil oldu peki nasil basardiniz bunu bizde 4 senedir beraberiz bes oluyo artik
Ben hiç bişeye karışmadım 7 sene çıktık bizde.
Ne kadar istemeselerde eşim hep istiyorum dedi sonunda onlarda kabul etti burda önemli olan sevgilinin tavrı, o istedikten sonra gerisi boş sen bişeye karışma bence kimseye zorla kendini sevdiremezsin benim hiç öyle bir derdim olmadı hala daha öyle bir derdim yok eşim sevdikten sonra gerisinden banane

Ozel degilse ayrilmanizin sebebi ne oldu tam olarak boyle ugrasmamasi desem sonunda soyleyip getirtmis tekrar
bi ceviz kabugunu doldurmayan sebepten, ama herkes o tartisma aninda eteklerindeki taslari döktüler.
benim kaynana olacak kisi benim çalismami istemedi seninde dedigin gibi kapali olmami bastan ayagima kadar peçeli gezmemi istedi. topuklu pantolon YASAKTI. hadi nisanlim soyluyodu bunlari, asiri derecede kiskançligida vardi ama anneside ust uste surekli gundeme getiriyodu bunlari.
bayan çalisirsa harammis falan. biz soz yaptik soz yapilirken kendisi benim kuafor parami evimize gelip senin kuafor parani ben veriyorum daha ne istiyosun dedi. kendi ogluna soz gunu takim elbise istemis ama biz almamisiz. nisan bile yapmadik dusun yani. soz icin dugunde de sozdede takim elbise istermis. bi suru sebep yani. sanki kiz tarafi kendiside kendi kiyafet lafi etti bize

Ama cok didinip ugrasmissiniz bi arada olmak icin bu laftan keske ayrilmasaydiniz benimki de bana bisey demiyo oyle ama malum zaten o komple istemiyo keske konusup kirildiginizi belli etseydiniz sozlunuzde buna mahal vermeseydi konusup duzeltseydi
sozlum annesinin aklina gittiginden malesef bana sen haklisin demek yerinde sen suclusun diyodu

Keske bende sizin gibi dusunebilsem ama bu durumlarin bir sekilde aramizi bozmasindan korkuyorum

Keske hersey su gibi akip hallolsa dimi konusuyo musunuz peki hic yoksa mesafede girdi mi araya
bi selam bile demiyoruz 8 aydir. biz ikimizde yurtdisindayiz. beyfendi gitti tatilinide yapti plajlarda diskolarda. paramiz yok dugun ertelensin diyen aile teker teker tatile kostular. bizi salak yerine koydular resmen. asik oldugumdan gozum közmus bisey farkedememisim hâlende seviyorum, sevmiyorum diyemem ama o guru yapiyor ve gelmiyor. benim actigim konulari okursan gorursun neler oldugunu

yasiniz kac, sevgilinizin yasi kac?
konuya yapilacak yorum yas, ekonomik bagimsizliklar ve egitim durumlariniza gore degisir.

Zaten şu an kaynanan kapan dememiş sana. Senin kapanmanı isteyen yok. Kapanırsan kabullenirim diyen yok. Hali hazırda açık olman seni istememesi için yettiyse kapansan da istemez. Yapacağın hiçbir şey yok. Aileler tanıştıysa rayına girmiştir biraz. Erkek arkadaşına büyük görev düşüyor. yapması gerekenleri o yapacak. Sen artık beklemeye geç.

Kayınvalidem yok ama eşim benden istemişti aynı şeyi. Ailesindeki bütün kadınlar türbanlı olunca kendisinin de en büyük hayalinin eşinin türbanlı olması olduğunu söylemişti ve benden kapanmamı istemişti. Ben de ona cevabımın baştan belli olduğunu ama yine de hatrı için 2-3 gün düşüneceğimi söylemiştim ve cevabım tabii ki "hayır" olmuştu( benim giyimim de sizin anlattığınız gibi orta karardır ). Hatta bu yüzden benden ayrılacaksan ayrılabilirsin demiştim ki 3 veya 4 yıldır sevgiliydik. O geri adım attı, gerçi giyimime karışır, tartıştığımız olurdu ama şimdi biraz daha yumuşadı. Bugün sizden kapanmanızı isteyen yarın makyaj da yaptırmaz ve siz kayınvalidenize 1-0 yenilerek adım atmış olursunuz herşeye. Tavsiyem türbana girmeyeceğinizi açık ve net bir şekilde sevgilinize tekrar söyleyin ve gerisine karışmayın. Sizi bu halinizle ne kadar çok sevdiğini ve sizinle evlenmek istediğini anlatıp anne babasını ikna etmek tamamen sevgilinizin işi, sizin değil. Sizin " müstakbel" kayınvalidenizle konuşacak hiçbir şeyiniz yok şu an, daha sözlü bile değilsiniz. Yanlış anlamayın ama o da sizi muhatap almıyormuş zaten, o yüzden hiç kendinizi ortalara atmayın. Sevgilinizin anne-babası onlar, sizin değil. Bırakın ikna etsin bakalım. Siz karışmayın.

Tamamen erkek arkadasinin arayi bulmasi gerekiyor. Senin yaotigin hersey itici olur.

herkesin yazdığı gibi sana beklemek düşüyor konu sahibi. ikna etmek sevgilinin görevi.
benim kv de de beni istemiyormuş ama eşim bana hiç hissettirmedi. evlenince öğrendim. eşim çok baskı kurmuş onlara, nasıl yaptıysa.

sanki kaynanan kendi evlenecek seninle. istememeler felan. bu insanlar kendilerini ne sanıyor böyle ya.. yerinde olsam hayatımı bu kadınla muhattap olarak harcamam.. senin kararın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…