- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
yok bizim aileler zaten tanisiyolardi senelerdir. bi nevi komsuyuz yani biz. o yuzden tanisma falan yoktu bizde. direk isteme oldu ama aferdesin b.k gibi oldu. bi kez geldiler sonra senin dedigin gibi bizim cagirmamizi gelin tamam kizi veriyoruz dememizi beklemislerErkek arkadasima guveniyorum ama hadi ara bulunsun hadi annesininde rizasi olsun derken biz yiprandik en cok sizde 8 ay olmus baya zor oluyor dimi sizde de mi siz cagirdiniz once istiyo sanipbide ben hic icimde tutamiyorum bazen cok dellenip aricam ben konuscam benle derdi ne niye bunlari hakediyorum rezil edene kiymet verilirken basinin ustunde tasiyanlara neden verilmiyo diye
Vermediler mi sizinkiler peki basta istemeye geldiklerinde yaniyok bizim aileler zaten tanisiyolardi senelerdir. bi nevi komsuyuz yani biz. o yuzden tanisma falan yoktu bizde. direk isteme oldu ama aferdesin b.k gibi oldu. bi kez geldiler sonra senin dedigin gibi bizim cagirmamizi gelin tamam kizi veriyoruz dememizi beklemisler
bazı insanlar üzerlerine düşüldükçe kendilerini çekerler. o gerçekten iyi bir anneyse, evladını böyle bir durumda yalnız bırakmayıp yanında olacaktır. sevgilin yeterince ikna etmeye çaba gösterdiğini düşünüyorsa, kızmadan, kırmadan keşke o gün yanımda sen olaydın anne, bu tavrın beni çok kırdı. ama daha fazla sevdiğim kızı oyalayamam, incitemem. keşke beni anlamaya çalışsaydın deyip bir kaç gün düşünmesi için fırsat vermeli. sonra da kararlaştırdığınız güne sadık kalacağını hissettirmeli. eğer evladını seviyorsa bu kararlı ama saygılı tutumu, yelkenleri suya indirmesine sebep olur. yani inşallah.Belkide gercekten bazen dusunuyorum cok mu ustune dusuyoruz bu ise ikna olmasi icin diye sonra kendime kiziyorum ne olursa olsun o bi anne onun rizasi olmali diyorum
Vermediler mi sizinkiler peki basta istemeye geldiklerinde yani
Umarim cok guzel konusmussunuz gercekten cok tesekkur ederim bide boyle deneyelim ancak once bizi cagirmalari lazim bizimkilerde oteki turlu direk istemeyi kabul etmez uzerlerine duseni yapmadilar diye babasi demis annesine ya sen gun belirlersin yada ben tarih veririm sende o gun boyunca evden cikmayip hazirlik yaparsin demis bakalimbazı insanlar üzerlerine düşüldükçe kendilerini çekerler. o gerçekten iyi bir anneyse, evladını böyle bir durumda yalnız bırakmayıp yanında olacaktır. sevgilin yeterince ikna etmeye çaba gösterdiğini düşünüyorsa, kızmadan, kırmadan keşke o gün yanımda sen olaydın anne, bu tavrın beni çok kırdı. ama daha fazla sevdiğim kızı oyalayamam, incitemem. keşke beni anlamaya çalışsaydın deyip bir kaç gün düşünmesi için fırsat vermeli. sonra da kararlaştırdığınız güne sadık kalacağını hissettirmeli. eğer evladını seviyorsa bu kararlı ama saygılı tutumu, yelkenleri suya indirmesine sebep olur. yani inşallah.
Bizimkiler tanismaya geldiklerinde hic bizden konusmadilar bile komsuya gelir gibi geldiler sizinde bir nevi oyle olmus peki erkek arkadasiniz ne diyo bu ise bu arada bende 21 yasindayim ama sayelerinde butun dengem sasti belirsizliktenValla vermemeye birakmadi karsi taraf. ilk geldiklerinde herkese naklen canli yayin yapar gibi duyurmuslar biz mycherie'yi istemeye gittik diye. ikinciyede zor bela geldiler cunku ilk geldiklerinde sadece konusma amacli oylesine misafirlige gelir gibi gelmislerdi
evet gerçekten arkadas mukemmel konusmus. ustlerine dusme fazla. sevdiginide yorma bu konuyla ilgili. zaten o gerçekten seni en kisa zamanda yaninda istiyosa en kisa zamanda gerekeni yapar kesin. (benimki umursamazligiyla yapmamisti hiçbisey)Umarim cok guzel konusmussunuz gercekten cok tesekkur ederim bide boyle deneyelim ancak once bizi cagirmalari lazim bizimkilerde oteki turlu direk istemeyi kabul etmez uzerlerine duseni yapmadilar diye babasi demis annesine ya sen gun belirlersin yada ben tarih veririm sende o gun boyunca evden cikmayip hazirlik yaparsin demis bakalim
sen istediklerini sevgiline söyleyeceksin, sevgilin de halledecek. ama bu şekilde fikrini söyle bakalım. bence evladını seven hiç bir anne, karşısında böyle konuşan oğluna kıyamaz. kalbi yumuşar bence. yumuşamıyorsa da, artık biz elimizden geleni yaptık deyip, yolunuza onsuz devam edeceksiniz. veya ayrılacaksınız ki seviyorsanız kolay kolay ayrılmazsınız. hakkınızda hayırlısını diliyorum.Umarim cok guzel konusmussunuz gercekten cok tesekkur ederim bide boyle deneyelim ancak once bizi cagirmalari lazim bizimkilerde oteki turlu direk istemeyi kabul etmez uzerlerine duseni yapmadilar diye babasi demis annesine ya sen gun belirlersin yada ben tarih veririm sende o gun boyunca evden cikmayip hazirlik yaparsin demis bakalim
canım bak ben de nişanlıyım. bizimkiler de geldiklerinde bizimle ilgili hiç konuşmamışlardı. günlük olaylar, havadan sudan muhabbetlerdi. ama giderlerken uygun olduğunuz bir zamanda hayırlı bir iş için tekrar sizi rahatsız edeceğiz deyip, istemeye geleceklerinin sinyalini verdiler. herkesin hikayesi farklı, bunlara bence takılma.Bizimkiler tanismaya geldiklerinde hic bizden konusmadilar bile komsuya gelir gibi geldiler sizinde bir nevi oyle olmus peki erkek arkadasiniz ne diyo bu ise bu arada bende 21 yasindayim ama sayelerinde butun dengem sasti belirsizlikten
Misti derken artik yok mu sevgiliniz yaninizda ayrildiniz mi sonrasindaevet gerçekten arkadas mukemmel konusmus. ustlerine dusme fazla. sevdiginide yorma bu konuyla ilgili. zaten o gerçekten seni en kisa zamanda yaninda istiyosa en kisa zamanda gerekeni yapar kesin. (benimki umursamazligiyla yapmamisti hiçbisey)
Bizimkiler tanismaya geldiklerinde hic bizden konusmadilar bile komsuya gelir gibi geldiler sizinde bir nevi oyle olmus peki erkek arkadasiniz ne diyo bu ise bu arada bende 21 yasindayim ama sayelerinde butun dengem sasti belirsizlikten
evet 8 aydir ayriyiz. kucuk bi soz yaptik aramizda alyanslari taktik. o da zorla. benim taraftan babam istemedi onun taraftanda anne istemedi. ve onun annesinin benimde babamin dedigi oldu simdi ayrildik. gerçi ayrildik diyorumda hâlen esyalari 3 bilezikleri bizde duruyorMisti derken artik yok mu sevgiliniz yaninizda ayrildiniz mi sonrasinda
Onlar ne yazik ki oyle bisey demediler onlari cagirinca babasi isteme icin gun kararlastiririz diyomus insallah sonumuz iyi olur ancak gercekten cok zor simdi icin bide daha beraber yasicaz diyomus annesi evlenince iyice delirdim kadin beni istemiyosun niye surekli uyanir uyanmaz beni yaninda gormek istiyosun ev ev ustune olur mu belki de yildirmaya calisiyo annesicanım bak ben de nişanlıyım. bizimkiler de geldiklerinde bizimle ilgili hiç konuşmamışlardı. günlük olaylar, havadan sudan muhabbetlerdi. ama giderlerken uygun olduğunuz bir zamanda hayırlı bir iş için tekrar sizi rahatsız edeceğiz deyip, istemeye geleceklerinin sinyalini verdiler. herkesin hikayesi farklı, bunlara bence takılma.
Ama geldiginde Allahin emri peygamberin kavliyle istenmemis ki zaten geldiklerinde mi takildi hepsi oyy sizinki iyice karisik Allah yardimciniz olsunevet 8 aydir ayriyiz. kucuk bi soz yaptik aramizda alyanslari taktik. o da zorla. benim taraftan babam istemedi onun taraftanda anne istemedi. ve onun annesinin benimde babamin dedigi oldu simdi ayrildik. gerçi ayrildik diyorumda hâlen esyalari 3 bilezikleri bizde duruyor
aynen yildirmak istiyo seni.Onlar ne yazik ki oyle bisey demediler onlari cagirinca babasi isteme icin gun kararlastiririz diyomus insallah sonumuz iyi olur ancak gercekten cok zor simdi icin bide daha beraber yasicaz diyomus annesi evlenince iyice delirdim kadin beni istemiyosun niye surekli uyanir uyanmaz beni yaninda gormek istiyosun ev ev ustune olur mu belki de yildirmaya calisiyo annesi
yıldırmaya çalışıyor da olabilir, oğlundan ayrı yaşamak da istemiyor olabilir. sen ne isteyip ne istemediğini sevgilinle konuş, inşallah ikinizin de meslekleri vardır ve ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuzdur. yoksa kavuşma adına böyle şeylere boyun eğmek doğru değil. meslekleriniz var mı? ailelerden fazla talebiniz olmadan yuvanızı kurabilecek misiniz? bunlar bence çok çok önemli konular.Onlar ne yazik ki oyle bisey demediler onlari cagirinca babasi isteme icin gun kararlastiririz diyomus insallah sonumuz iyi olur ancak gercekten cok zor simdi icin bide daha beraber yasicaz diyomus annesi evlenince iyice delirdim kadin beni istemiyosun niye surekli uyanir uyanmaz beni yaninda gormek istiyosun ev ev ustune olur mu belki de yildirmaya calisiyo annesi
ilk geldiler Pat diye hemen istedi baba olacak kisi. ikinciye gelmeyi istemediler cunku babam ben kizimla konusurum demisti. ikinciyede bizim aramamizi gelin kizi veriyorum dememizi beklemislerAma geldiginde Allahin emri peygamberin kavliyle istenmemis ki zaten geldiklerinde mi takildi hepsi oyy sizinki iyice karisik Allah yardimciniz olsun
Ikimizde calisiyoruz cok sukur onlardan oyle yapamicaklarini zaten istemeyiz ancak kendimize yakismaz erkek arkadasim kesin kararli benim oyle ayni evde yapamicami biliyo ayni apartmanda dairesi var orayi bile istemiyo erkek arkadasimyıldırmaya çalışıyor da olabilir, oğlundan ayrı yaşamak da istemiyor olabilir. sen ne isteyip ne istemediğini sevgilinle konuş, inşallah ikinizin de meslekleri vardır ve ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuzdur. yoksa kavuşma adına böyle şeylere boyun eğmek doğru değil. meslekleriniz var mı? ailelerden fazla talebiniz olmadan yuvanızı kurabilecek misiniz? bunlar bence çok çok önemli konular.
dediğim gibi sen bu konuda konuşma fazla. sevgilin halletsin artık. hayırlısı olsun canım, kolaylıklar dilerim. gelişmeleri bir ara burdan duyurursan sevinirim.Ikimizde calisiyoruz cok sukur onlardan oyle yapamicaklarini zaten istemeyiz ancak kendimize yakismaz erkek arkadasim kesin kararli benim oyle ayni evde yapamicami biliyo ayni apartmanda dairesi var orayi bile istemiyo erkek arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?