Müstakbel nişanlım,annesi ve annem

50 karat yüzük istiyor demek annen
Sanıyorum ki mücevver biriminden zerre birşey anlamıyor .

Evlerden ırak bir annen var kusura bakma ama çekilir dert değil. Susturmasını bileceksin yoksa evlenince çok sıkıntı çekersin

Arkadaşlar selam

Yedi aylık bir iliskim var ve iliskimizin adini koymaya karar verdik. Annelerimizi tanıştırdık babam suan yurt dışında geldiği zaman durumu onada anlatacağız ve kısmetse bayram sonunda Nişan yapacağız ama benim sorunum annem. Şu süreçte o kadar çok üstüme geliyor ki anlatamam size. Sevgilim kendini sevdirmeye çalışıyor annem onu sevsin istiyor ama annem anlamıyor “neden böyle yapıyor kız gibi utangaç” diye laf söylüyor. Geçen sevgilimin annesi annemi aramış demiş iste Ömer seni çok seviyor falan kadına bisey dememiş gelmiş bana diyor ki “severse sevsin sevmezse sevmesin çok da şeyimde” afedersiniz bunuda yazdım ama çok üzüldüm bu lafa. Daha orta da Nişan olmamış evi nerden tutacaksın diye bunaltıyor beni mesela sevgilimle ayni yerde calisiyoruz benim evim is yerine iki saat uzaklıkta ama sevgilimin oturduğu yer on beş dakika uzaklıkta dedim ki is yerime yakın yerden tutarım evlenince ev işi olur hem yorgun gel hem is yap zor olur dedim vay efendim seni ben büyüttüm onlara yakın ol diye mi büyüttüm bir ton laf diyorum ki basında konuşalım o zaman söyle sen yakın olsunlar bana da de dediği laf aynen şu “ben niye diyorum sen de niye ben kötü oluyum” onlara karşı o kadar iyi ki güzel güzel konuşuyor sonra gelip hırsını benden alıyor sunu dediler bunu dediler diye. Sevgilim yakın zamanda evlilik teklifi yapmayı düşünüyor anneme bahsetmişler durumdan bana diyor ki “50 karat yüzük aldır” yazık Günah değil mi o kadar para abimden yengem istese kıyamet kopar diyorum anlamıyor. Evlenince sana bizim taraftan takılan altınları alırım baştan haberin olsun diyor daha neler neler. Geçen sevgilimin kuzeni aradı konuştuk. Onada kızıyor yok efendim beni niye arıyorlarmış onlar neciymis niye yüz veriyormusum istemeye kuzenleri gelmesinmis anne nasıl derim onlar gelmesin diye niye huzurumu bozuyum diyorum gelmesinler istemiyorum diyor ama kendisi demiyor. Hevesimi o kadar kırıyor ki anlatamam kendisi babamla aile mevzuları yüzünden çok kavga etti hala da eder. Ben senin gibi olmak istemiyorum annesi babası annem babam ya da o bu şu üçüncü kişiler yüzünden sevdiğim insani bunaltmak istemiyorum diyorum anlamıyor. Anneannem sevgilimle tanışmak istedi tanışmak icin Bursa ya gidin diyor. Ama ben ayni il de oturan sevgilimin anneannesi ile tanışmaya gidemiyorum yok efendim ne isim varmış. Çok uzattım arkadaşlar daha yazsam bitmez ama şimdiden yordu annem beni hiç yardımcı olmuyor sürekli zora sokuyor ne yapmaliyim ben bu yoldan geçen arkadaşlarım yardımcı olun lütfen :KK43:

Yeni evlenmiş biri olaraktan söylim anneni çok ararsın onun o hallerini çok özlüyeceksin ! Annen seni paylaşmak istemiyor sen abinden daha değerlisin onun gözünde hiç büyümemişsin. Karşı gelme ne derse tamam anne sen haklısın de zamanla düzelir..

Anneniz Dünyaya kaynana olarak gönderilmiş. Bir doğmuş direk kaynana yani Safkan. Ne deseniz boş ... bence çokta uğraşmayın takmayın he he diyip geçin. bir tanıdığım var bu hikayeye çok benziyor ve tam tamına 10 senedir nişanlılar kızın annesi yüzünden evlenemiyorlar hep bir bahane .evet ayrilmadilar ama ilişki yıprandi..kızın annesi yorulmadı malesef

Back
X