T
topitoptop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi topitoptop
-
O uyurken veya wcdeyken telefonu ele geçirin. Eğer şifre varsa internetten bişeye bakcam şarjım yok deyip hemen silin. Eşiniz sonuçta neden güvenmiyorsunuz demem asla bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
Mailin neresine yedekleniyor? Herhangi bir bulut hesabıyla senkronize olmayan cihazlarda da maile yedekleniyor mu?Ya foto anladım da video nedir allasen
Twerk mi yapıyorsun sdfjk
Galeriden silmek yetmiyor bilgine
Mail hesabına yedekleniyor ordan da silcen sonra çöp kutusundan da silcen vs
Hayır mail bağlıysa yani google hesabı açıksa fotolar yedekleniyorMailin neresine yedekleniyor? Herhangi bir bulut hesabıyla senkronize olmayan cihazlarda da maile yedekleniyor mu?
Aa bakayım tamam.Hayır mail bağlıysa yani google hesabı açıksa fotolar yedekleniyor
Telefon ekranında büyüteçe tıklayıp foto yaz fotoğraflar diye bi klasör var rüzgar gülü sembolü birşey
Ona tıkla tüm silinenler ordadır eğer hesap bağlıysa
Hayır mail bağlıysa yani google hesabı açıksa fotolar yedekleniyor
Telefon ekranında büyüteçe tıklayıp foto yaz fotoğraflar diye bi klasör var rüzgar gülü sembolü birşey
Ona tıkla tüm silinenler ordadır eğer hesap bağlıysa
Baktım şimdi dediğiniz klasöre. Yedekleme kapalı diyor, sildiğim hiçbir fotoğraf da yok. Demek ki yedeklememişim.Aa bakayım tamam.
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?