Müstechen fotograflar

• Konu Sahibi Konu Sahibi topitoptop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

topitoptop

Ziyaretçi
Selam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?

O uyurken veya wcdeyken telefonu ele geçirin. Eğer şifre varsa internetten bişeye bakcam şarjım yok deyip hemen silin. Eşiniz sonuçta neden güvenmiyorsunuz demem asla bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Ne kadar ileriye dönük düşünceler bunlar....
Eğer şantaj niteliğinde kullanmasından bahsediyorsan şantajı 30 yıldan başlaması var. Asla resim görüntü gizli çekim delili veya şantaj olarak kullanılamaz yatarı çok fazla rahat ol.

Eşin bu adam

Söyle silsin

O zamanlar yanında değildim şimdi hep yanındayım de

Şaka bir yana onun bunun eline geçer de, silin birlikte

Bir de telefonda mı duruyor hafıza dolup bilgisayara mı atıyor

Ayrıca evliliğinize değer verin şimdiden ayrılırsak diye kafa yormayın

eşine, başkasının eline geçmesinden korktuğunu söyleyip sildir.bence asıl sorun eşine olan güvensizliğin.müstehcen fotoğraflarını sana karşı kullanabilecek bir karaktere sahipse niye evlisin bu kişiyle. he şayet hala sevgilinse bu kişi tedirgin olmakta haklısın

Nasıl güvenip tutuyor telefonunda onları dünyanın binbir türlü hali var şahsen

Ya foto anladım da video nedir allasen
Twerk mi yapıyorsun sdfjk
Galeriden silmek yetmiyor bilgine
Mail hesabına yedekleniyor ordan da silcen sonra çöp kutusundan da silcen vs
Mailin neresine yedekleniyor? Herhangi bir bulut hesabıyla senkronize olmayan cihazlarda da maile yedekleniyor mu?

Mailin neresine yedekleniyor? Herhangi bir bulut hesabıyla senkronize olmayan cihazlarda da maile yedekleniyor mu?
Hayır mail bağlıysa yani google hesabı açıksa fotolar yedekleniyor
Telefon ekranında büyüteçe tıklayıp foto yaz fotoğraflar diye bi klasör var rüzgar gülü sembolü birşey
Ona tıkla tüm silinenler ordadır eğer hesap bağlıysa

Aa bakayım tamam.
Teşekkür ederim.

Aa bakayım tamam.
Teşekkür ederim.
Baktım şimdi dediğiniz klasöre. Yedekleme kapalı diyor, sildiğim hiçbir fotoğraf da yok. Demek ki yedeklememişim.

Tekrar teşekkürler, bilgim olmuş oldu.

Esinizse de sevgilinizse de söyleyin açık açık silsin. Telefonun çalınır bir arkadaşın bir şeye bakmak ister benim resimlerimi görür ben istemiyorum durmasını deyin ve bunu yanyanayken deyin. Sonra acın telefondan hepsini siz silin. Eşiniz olduğunu bende diğer arkadaşlar gibi düşunmüyorum oylr olsa rahatca silerdiniz. Sevgiliniz ve ayrılırsanız başınıza bela olmasindan korkmussunuz sanirim. Bulusunca kendi elinizle silin. Mesajla söylemeyin. Sildim der silmez belki.

Söyleyin silsin eşiniz veya sevgiliniz fark etmez o tür resimler atılmamalı hadi güvendiniz attınız hatıra fotoğrafı gbi saklanmaz çok geçmeden silinmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…