Sevgilisi falan mi acaba? Keşke düzgün sorsaydi herkes ona göre yorum yapardi yaKonuyla alakasız başlık müstehcen olacak. Büyük ihtimal burada balka isimle üyeliği olan birisin ve güvenmefiğin kişi eşin değil. Laf arasında da şakayla karışık, sosyal medyada kullanacağını mı ima etti? İnşallah yedeklemeyi akıl etmemiştir belleğe falan.
Yüksek ihtimal. Ayrılmayı düşündüğü anda da şantaja geçiyor olabilir.Sevgilisi falan mi acaba? Keşke düzgün sorsaydi herkes ona göre yorum yapardi ya
Teknoloji cahiliğime verin ekranda ki büyütecten kastınız neresi bana da söyler misinizHayır mail bağlıysa yani google hesabı açıksa fotolar yedekleniyor
Telefon ekranında büyüteçe tıklayıp foto yaz fotoğraflar diye bi klasör var rüzgar gülü sembolü birşey
Ona tıkla tüm silinenler ordadır eğer hesap bağlıysa
Est.Teknoloji cahiliğime verin ekranda ki büyütecten kastınız neresi bana da söyler misiniz
zaten sorumluluk sahibi bir adam olsaydı anında silerdiSelam, eşimde sevgiliyken attığım açık video ve fotoğraflar var. İlerde bir şey oldur da ayrılırsak endişeleniyorum açıkçası. son zamanlarda çıkan haberler gerdi.Kimseye de güvenemiyorum.. Nasıl sildirebilirim acaba..?
Baktım şimdi dediğiniz klasöre. Yedekleme kapalı diyor, sildiğim hiçbir fotoğraf da yok. Demek ki yedeklememişim.
Tekrar teşekkürler, bilgim olmuş oldu.
hırsız girer ve o harddiski bulursazamaninda benim.attiklarim da hala duruyor. ama sukur o zamanlar cloud isleri yoktu :) harici bi harddiskte duruyo hepsi.
esim silelim ne olur ne olmaz dedi ama ben kiyamadim. 2 cocuk dogurdum bi daha hic oyle bir vucudum olmayacak cunku
dun gece ruyamda gordum malum sitelere dusmus. kan ter icinde uyandim
Menü ekranına girdiğinizde arama bölümü oluyor, uygulama vs aramak için. Oradan buldum ben.. Samsung öyle en azından, iphone falansa değişebilir.O büyüteç bende yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?