Mutasyona uğramış virüs ne yapıcaz ?

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Bi bu eksikti ne yapacağız? Mutasyona uğramış virüsün bulaş oranı yüksek deniliyor evet ama öldürücülüğü hala aynı oranda mı ? Aşı başarılı olacak mı ? Kafamda deli sorular... yaz için planlar yapıyordum :KK43: bu arada kızlar noel de millet seyahat etmesin diye algı oluşturuldu diyorlar bilerek sizce olabilir mi böyle bişi? Yani bilerek bulaş oranı arttı diyorlar.

Son düzenleme:
Bi bu eksikti ne yapacağız? Mutasyona uğramış virüsün bulaş oranı yüksek deniliyor evet ama öldürücülüğü hala aynı oranda mı ? Aşı başarılı olacak mı ? Kafamda deli sorular... yaz için planlar yapıyordum :(
plan yapmayı bıraktım yasamaya şükür ediyorum artık

hayatla baglantımız kesıldı. artık. oglum artık dısarıya bıle cıkmak istemıyor
Vallahi hiç sormayın evde hapis gibiyiz markete gidiyoruz acaba kaptim mi endişesi eşimi kirkliyorum resmen gelir gelmez elinden tutup yüzüne burnunun içine kadar kolonyaliyorum manyak oldum resmen üstüne bile döküyorum 🤭

Mutasyon olmasa da yaza bitemez ki.Çok iyimsersiniz,realist olun,biraz gerçeklere adapte olun.
Aşının gelmesi bittik kurtulduk demek olmuyor,her toplumda olmalı o aşı,her toplumun büyük bir kısmı aşılanmış olmalı,en fazla öyle önünü alabiliriz.Üstelik aşının koruyuculuk süresi hakkında da net bir bilgi yok sanırım,en son çıkan haberlere bakmadım ama,bir bilgi paylaşıldıysa bu konuda öğrenmek isterim ben de.
Bırakın bu yazı,gelecek yaza kafamız rahat yürüyebilirsek ne mutlu bize.

Vallahi hiç sormayın evde hapis gibiyiz markete gidiyoruz acaba kaptim mi endişesi eşimi kirkliyorum resmen gelir gelmez elinden tutup yüzüne burnunun içine kadar kolonyaliyorum manyak oldum resmen üstüne bile döküyorum 🤭
sen beni gor. yakın cevremızde herkes pozıtıf vaka. ev deterjan kaynıyor ben astım hastası oglum 22 aylık kafayı yedik ıyıce

Mutasyon olmasa da yaza bitemez ki.Çok iyimsersiniz,realist olun,biraz gerçeklere adapte olun.
Aşının gelmesi bittik kurtulduk demek olmuyor,her toplumda olmalı o aşı,her toplumun büyük bir kısmı aşılanmış olmalı,en fazla öyle önünü alabiliriz.Üstelik aşının koruyuculuk süresi hakkında da net bir bilgi yok sanırım,en son çıkan haberlere bakmadım ama,bir bilgi paylaşıldıysa bu konuda öğrenmek isterim ben de.
Bi şekilde hayal kuruyorum işte ne yapayım... ya dünya düzeni böyle devam ederse ?

bildıgım kararıyla ası sadece vürısun hızını azaltıyormuş

Back
X