- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
hindistanda salgın baslamişŞuan bile vaka sayılarının düştüğünü sanmıyorum açıkçası. Astrologlar 14-21 aralık ay tutulması için 2021 fragmanı diyorlar yandık ki ne yandık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hindistanda salgın baslamişŞuan bile vaka sayılarının düştüğünü sanmıyorum açıkçası. Astrologlar 14-21 aralık ay tutulması için 2021 fragmanı diyorlar yandık ki ne yandık
Amin inşallah canımAmin evet cok zor. benım en cok endişe ettıgım konu sureklı kontrol altındayız suan oyle bır saglık sıkıntısına karsıladmadık inşallah da olmaz
Zor gunler bekliyor biziBulaş hizi %70 artmış yeni mutasyonla.
Yani şu demek oluyor ki bu meret zaten ağzına yandıgimin yarasasi yüzünden degildi , insan yapımı olduğu için bence dozunu artırdılar , baktılar ki yeterince insana bulaşmadi biraz atraksiyon yapıp hepimizin hayatına micacaklar ...
Sonra aşı için zorlayacaklar bak böyle böyle bulaşıyor zart zurt
Sonra kalan kalacak giden gidecek ...
Falan filan
bende oyle dusunuyorum biyolojik saldırı buBulaş hizi %70 artmış yeni mutasyonla.
Yani şu demek oluyor ki bu meret zaten ağzına yandıgimin yarasasi yüzünden degildi , insan yapımı olduğu için bence dozunu artırdılar , baktılar ki yeterince insana bulaşmadi biraz atraksiyon yapıp hepimizin hayatına micacaklar ...
Falan filan
bende oyle dusunuyorum biyolojik saldırı bu
ben cok ınanmadı yarasa olayına zaten ama kimse dinlemedi zaten benı bende sustumYa aslında sandığımızdan karışık bence olaylar .
Yani alışverişten ,sağlığa, eğitimden , emtialara kadar her şeyi etkilemek üzerine kurulmuş gibi .
Yeni Dünya düzeni her neyse çok ocaklar batıracak.
Ben geçen sene ilk başladığı andan itibaren tirsmistim , dikkate alınmamıştım.
Ama bu sadece hop virüs geldi, haydi asilandik ,yendik virüsü, hop eski hayat öyle bişey yok .
Farklı oyunlar olduğuna eminim ama ispat edemem![]()
Gercekten oyle en cokta cocuklara uzuluyorum 5 yasındaki yegenimde dısarı cıkmak istemiyor artıkhayatla baglantımız kesıldı. artık. oglum artık dısarıya bıle cıkmak istemıyor
artık aliştılar ve en korkutucu sey soslesmeyı bıraktılar.Gercekten oyle en cokta cocuklara uzuluyorum 5 yasındaki yegenimde dısarı cıkmak istemiyor artık
Maalesef oyle oldu Allah yardımcımız olsun zor gunler geciriyoruz ciddenartık aliştılar ve en korkutucu sey soslesmeyı bıraktılar.
Amin inşallah canımMaalesef oyle oldu Allah yardımcımız olsun zor gunler geciriyoruz cidden
Senın orda yokmu kızvirüs falan yok hepsi dış güçlerin uydurmasıı hadi dağılın doğru uykuyaaaaaa![]()
Maskeli birini görünce neden deli etmis diyordunuz?Ben bayağı bir karamsarlığa kapılmaya başladım. Başlarda maskeli birini görünce bu da kendini deli etti iyice abartmış diyordum, şimdi psikolojim iyice bozuldu sulu zırtlağa döndüm![]()
kolonya doktükten sonra ustune bir de kibrit çakınVallahi hiç sormayın evde hapis gibiyiz markete gidiyoruz acaba kaptim mi endişesi eşimi kirkliyorum resmen gelir gelmez elinden tutup yüzüne burnunun içine kadar kolonyaliyorum manyak oldum resmen üstüne bile döküyorum![]()
Ahhhh bende aynen böyle düşünüyordum içime bir acı düştüBulaş hizi %70 artmış yeni mutasyonla.
Falan filan