Mutasyona uğramış virüs ne yapıcaz ?

Bulaş hizi %70 artmış yeni mutasyonla.
Yani şu demek oluyor ki bu meret zaten ağzına yandıgimin yarasasi yüzünden degildi , insan yapımı olduğu için bence dozunu artırdılar , baktılar ki yeterince insana bulaşmadi biraz atraksiyon yapıp hepimizin hayatına micacaklar ...
Sonra aşı için zorlayacaklar bak böyle böyle bulaşıyor zart zurt
Sonra kalan kalacak giden gidecek ...
Falan filan
Zor gunler bekliyor bizi

Yani şu demek oluyor ki bu meret zaten ağzına yandıgimin yarasasi yüzünden degildi , insan yapımı olduğu için bence dozunu artırdılar , baktılar ki yeterince insana bulaşmadi biraz atraksiyon yapıp hepimizin hayatına micacaklar ...
Falan filan
bende oyle dusunuyorum biyolojik saldırı bu

bende oyle dusunuyorum biyolojik saldırı bu

Ya aslında sandığımızdan karışık bence olaylar .
Yani alışverişten ,sağlığa, eğitimden , emtialara kadar her şeyi etkilemek üzerine kurulmuş gibi .
Yeni Dünya düzeni her neyse çok ocaklar batıracak.
Ben geçen sene ilk başladığı andan itibaren tirsmistim , dikkate alınmamıştım.
Ama bu sadece hop virüs geldi, haydi asilandik ,yendik virüsü, hop eski hayat öyle bişey yok .
Farklı oyunlar olduğuna eminim ama ispat edemem 🥴

Ya aslında sandığımızdan karışık bence olaylar .
Yani alışverişten ,sağlığa, eğitimden , emtialara kadar her şeyi etkilemek üzerine kurulmuş gibi .
Yeni Dünya düzeni her neyse çok ocaklar batıracak.
Ben geçen sene ilk başladığı andan itibaren tirsmistim , dikkate alınmamıştım.
Ama bu sadece hop virüs geldi, haydi asilandik ,yendik virüsü, hop eski hayat öyle bişey yok .
Farklı oyunlar olduğuna eminim ama ispat edemem 🥴
ben cok ınanmadı yarasa olayına zaten ama kimse dinlemedi zaten benı bende sustum 🤣

Virüs mutasyona uğramasa dahi biteceğini düşünmüyordum zaten. Yaza plan yapmak hayal oldu yani.
Ben aşıdan da pek ümitli değilim ama neyse

Vallahi hiç sormayın evde hapis gibiyiz markete gidiyoruz acaba kaptim mi endişesi eşimi kirkliyorum resmen gelir gelmez elinden tutup yüzüne burnunun içine kadar kolonyaliyorum manyak oldum resmen üstüne bile döküyorum 🤭
kolonya doktükten sonra ustune bir de kibrit çakın😂çok tatlısınız😍hepimizin psikolojisi bozuldu.icimizde göremediğimiz yakınlarımızın özlemi,kendimizi yavrumuzu koruma kaygısı...iş zaten korona dan önce de stresliydi.Allah yardimcimiz olsun

Seyehat engeli için algı oluşturmalarına gerek yok ki, zaten bir virüsle mücadele ediyoruz bunu sebep gösterseler yeterdi.
Çok yoruldum 1 yıl daha kaldiramicam insallah Türkiyeye gelmeden biter bu mutasyon virüs ama
öldürücülüğü daha fazla deniyor.

Yaza bitmeyeceği belliydi ama en azindan bu kadar olmaz diye düşünerek rahatlatiyordum kendimi

zaten mutasyona uğraması beklenen bi şeydi. ama bu kadar çabuk olması normal mi ?
zaten buda grip gibi olacak, bulaşma oranı yüksek öldürücülüğü az

Falan filan
Ahhhh bende aynen böyle düşünüyordum içime bir acı düştü 🥺

YA herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor millet kapı kapı ev oturması yapıyor ben çocuğumu dışarı çıkaramıyorum tam 1 senedir evdeyiz biz. İzinlerimiz kapalı Olan hep bize oluyor bakıyorum da 😔 oğlum karşı komşuyu kapıda görünce gitmek için ağlıyor kargo geliyor adamın arkasına ağlıyor ne yapacağız böyle bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ izinler açık olmuş olsaydı deniz kenarından bir ev kiralar biraz hava alırdık bu yaz oda olmadı .Bu kış nasıl geçecek diye beynim yanıyor artık

Back
X