Bi bu eksikti ne yapacağız? Mutasyona uğramış virüsün bulaş oranı yüksek deniliyor evet ama öldürücülüğü hala aynı oranda mı ? Aşı başarılı olacak mı ? Kafamda deli sorular... yaz için planlar yapıyordum

bu arada kızlar noel de millet seyahat etmesin diye algı oluşturuldu diyorlar bilerek sizce olabilir mi böyle bişi? Yani bilerek bulaş oranı arttı diyorlar.
Insallah millet Noel de gezmesin diye yapilmis birseydir de, bari insanlar evlerinde oturur, bulasma orani cok daha duser.
Ama belli olmaz bastakilerin ne planlari var, neyi neye gore hesapliyorlar.
O yuzden ekstra kendimize dikkat etmekte fayda var.
Emin ol, herkes onumuzdeki yaz icin bazi planlar icerisinde.
Zira gecen yaz ben de tatile gitmeyen, koca yazi evlatlarim ile evin icinde sicakta oflaya puflaya gecirenlerdenim.
Bir de kucuk bir ilde de degilim ki, Istanbul'da yasiyorum ve inanin cok bunaldim.
Hadi kis geldi 4 duvar arasinda hayat bir sekilde geciyor, disarsi soguk o da bir bahane cikmamak icin ama yine yaz geldiginde bu sekilde kapali olursak herhalde bir cok insan gibi ben de solugu Bakirkoy'de aliyor olacagim...
Gercekten yeter geldi ama gelecege dair de pek umudum yok, sanirim boyle gececek bir kac sene, Allah yardimcimiz olsun.
Umarim gelecekte guzel gunler bizi bekliyordur.