Bayıldım çok zevkli. Hazır arasanız böyle güzel bulamazdınız. Bıktık herkesin mutfağında aynı modelleri görmekten :))
çok güzel olmusssssellerinize sağlık ne güzel elinizden böyle güzel şeyler geliyor:)
tebrikler cok cok cici olmus harika
böyle perdeleri çok seviyorum ben yaa....
şu jaluzi veya zebra, stor tarzı perdeleri sevmiyorum...çok donuk duruyor onlar...ofis gibi büro gibi..
böyle perdeler evi ev yapıyor bence...çok güzel olmuş cnm eline sağlık...
benim mutfağa da tam uyar, benimkide pembe tonları
teşekkür ederim gazelcigim bende sevmiyorum zebra stor perdeleri sana dikeyim istiyorsan ............ bu kumaşlar senelerdir annemin evinde sandıktaydı bende bundan perde olur diye diktim bunlar parça kumaştı ekledigim yerler belli olmasın diye hazır dantel gecirdim....
çok güzel dikmişsin canım, hiç ek olduğu belli değil, senin yazını okumadan önce ilk resme baktığımda ben o eklenti yerlerini süs için yaptın sandım..çok usta elden çıkmış belli...ellerine sağlık...
eğer az daha kumaş varsa bi kaç peçete veya önlük yada buzdolabı örtüsü falan diksen takım gibi olur..
ben de çok seviyorum piti kare kumaşları...
çok tatlı duruyorlar..benim de masa örtüm piti kare
bu modelden çalıntı yapabilirim...annemde kumaş var, pembe çiçekli, benim mutfakta sadece tül var...perde şart...senin resmi görünce hemen aklıma geldi zaten...farbası da çok hoş olmuş...
kumaşım var onuda masa örtüsü yaptım kenarlarını diktim çarşıya inince daha fırsatım olmadı eve yeni taşınca hemen yerleşemedik eşim yıllık izne ayrıldı eşimle hem yatak odasına hemde çocuk odasına sürgülü dolap yaptık onlarla ugraşmaktan masa örtüsene dantel alıcam ayy süper olur bence hemen kolları sıva
boyu benim ki kadar var mı ?seninki kadar uzun değil boyu ama olurmu ki, pencerenin boyu kadar..komik duru mu acaba??:44:
boyu benim ki kadar var mı ?
yok canım, ancak pencereye kadar denk gelir.. ama ek falan yapabilirim belki, böyle gipürle kamufle ederim...
inşallah dikersem sana eklerim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?