Yutmadim acaba dedikleri gibi birşey mi çürüdu de onu.die baktım canmAkil var, mantik var. Ne oldugu belirsiz bir seyin tadina hangi akilla bakar insan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yutmadim acaba dedikleri gibi birşey mi çürüdu de onu.die baktım canmAkil var, mantik var. Ne oldugu belirsiz bir seyin tadina hangi akilla bakar insan?
Cezve küçük blandr felano kullandığınız çekmeceye genelde ne koyuyorsunuz... baharat mı, çatal kaşık mı? büyü olsa neden görünür bir yere koysunlar ki.. ailenin diğer fertlerinede sordunuz mu?
Yutmadim acaba dedikleri gibi birşey mi çürüdu de onu.die baktım canm
Attım zaten sadece bilen çıkarmı die merak ettim aklım da kaldi çünküAtin gitsin o zaman. Daha neyin muhasebesini yapiyorsunuz?
Niye siyah beyaz resim
Çok teşekkür ederim anlamsız birşey hiçbir şeye benzemeyince insan korkuyor işteTadına nasıl cesaret edip baktınız Allah aşkına
Bu konu kapanır kapanmadan şunu söyleyim herhangi bir şey olabilir hemen kötü düşünüp ilişkinizi etkilemeyin sakın ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var evden atın ve dikkatli olun.. babam Arapça bir duayı ezberleyemedigi için bir kağıda yazıp yastığının altına koymuş yatmadan önce okuyormuş temizlik sırasında bulup gün boyu evin içinde deli dana gibi gezmistim akşam ne olduğu anlasilinan baya güldüm tabi .. sizi her türlü kötülükten yanlizca Allah koruyabilir içinizi ferah tutun.
Gerçek rengi bu zatenNiye siyah beyaz resim
Gercekte rengi nasıl merak ettim![]()
Siyah beyaz değil orijinal fotoğrafNiye siyah beyaz resim
Gercekte rengi nasıl merak ettim ayrıca birşeye benzetemedim![]()
Amacın ne surda fikir alıyoruz bilen varsa birşey soylesin dieMune konuyu gormedin sanirim
Bölüm kurallarına göre açtığınız konu yasak hanım efendi, arkadaş olması gerekeni yapmışAmacın ne surda fikir alıyoruz bilen varsa birşey soylesin die
Sadece fikir bilgi almak istedim mesele buBölüm kurallarına göre açtığınız konu yasak hanım efendi, arkadaş olması gerekeni yapmışMune yi çağırarak
Siz de bı sakın olsanız sanki evinize biz koyduk onu!
Yasak hacı böyle ecili büyülü konular yasak sitenin kuralı böyleAmacın ne surda fikir alıyoruz bilen varsa birşey soylesin die
Tamam ama yasak işte bu kuralları okuyarak üye oluyoruz yaSadece fikir bilgi almak istedim mesele bu
Peki oolmazz bir daha keşke ne olduğunu bilen bir çıksaydıTamam ama yasak işte bu kuralları okuyarak üye oluyoruz ya
Valla fikrimi söylediğim de de alay ettiniz..Peki oolmazz bir daha keşke ne olduğunu bilen bir çıksaydı