Mutfak duvarına çözüm?

pamukcuk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
440
0
116
48
Kocaeli
kızlar ocağımın oldugu mutfak duvarı kızartma falan yapınca yağ lekesi oluyor kendinden yapışkanlı mutfak muşambaşlarındanmı kullansam yada değişik fikri olan varsa yardım edermisiniz

evet canım ben ondan kullanıyorum yapışkanlı muşamba kadar kalın görmedim hiç ama kağıt gibi arkası yapışkanlı var sürekli değiştirerek onlardan kullanıyorum çok faydası oluyor

biz lojmanda oturuyoruz boyanmış girdik silinen boya değil tabiki yapışkanlardan kullandım çıkarınca bütün boya kalktı o bölümü yağlı boyayla boyasam kötü dururmu acaba sırıtır diye düşünüyorum ama bakalım en iyisi yapışkan kağıtlar ama çıkarınca çok kötü oldu

merhaba canım ben yeniyim ilk mesajım sana:) benim bikaç yerde gördüğümü yazayım. karton yada mukavva üzerine aliminyum folyo kaplanıyor. 2-3 kat. o ocağın yan tarafına konuluyor. ocak duvara yakınsa hem tencereler yakmıyor duvarı hemde kolay temizleniyor...

iyi fikir teşekkür ederim....

bu fikir gercektende cok ilginc ve zekice.Tebrikler.

arkadaşlar bence silinebilen boyalar çok daha mantıklı..her leke çıkıyor
nemli bir bezle silmek yeterli....o tarz kağıtlar,folyolar vs görüntüyü bozmuyormu mutfakta?yani çok şirin bir mutfak...heryer çiçek gibi fakat tam ocağın yanında tamamen farklı bir malzeme kullanılmış ve kızartma yağı için orada bulu nduğu besbellii.

Benimde cam çok kötü oluyor ocaktam önünde
bi yemek yapinca arkasindan cami silmek gerekiyor
kare şeklinde ince bi sunta buldum aliminyum folyo ile kapladim
yemek yaparken camin önüne koyuyorum
yapmadiğimda makinayla duvarin arasina sikiştiriyorum yer
de kaplamiyo şükür rahatim

Musamba yapistirip mutfagimin görûntüsûnü bozmaktansa, her seferinde silmeyi tercih ediyorum.
Yag sökücü sprey kullaniyorum, Cif'ten çok güzel, aniden silip atiyor

Musamba yapistirip mutfagimin görûntüsûnü bozmaktansa, her seferinde silmeyi tercih ediyorum.
Yag sökücü sprey kullaniyorum, Cif'in çok güzel, aniden silip atiyor

Ben fritöz almadan önce kızartma işini ocakta yapardım
Sol taraftaki fayanslarım batıyordu ve yağ lekelerini çıakrtmakta zorlanıyordum
Sonra şöyle bir çözüm bulmuştum
Fayansın üzerini folyo ile kapladım
Yapışkansız da tutuyor bu yüzden fayansa da zarar vermiyor
Hem zahmetsiz hem d emaliyetsiz
tavsiye ederim hihoyyyt

valla arkadaşlar ben 46 yaşındayım kızartma yada fazla yemek yapınca fırını falan sık sık çekip silmekten başka seçenek bulamadım.ha- ama çoğunlukla ıslak mendili 2 kat alıp ocak üstüaspiratör vede etrafını devamlı silerseniz çok ağır batmıyor..öbür türlü kağıt yapıştırmak..folyo falan mutfağı biraz döküntü vede kalabalık..bayağı gösteriyor..onlarda yağ olunca dahada çirkin bir görüntü oluyor..kolay gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…