- 22 Nisan 2021
- 11
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mutfakcekirgesi
-
Lavabo tıkaçlarından kullansanız faydası olmaz mi? Lavabodan çekirge geldiğini ilk kez duyuyorum.Merhaba arkadaşlar mutfakta sürekli siyah tarla çekirgesi buluyordum. 6.kat olmasına rağmen surekli çıkıyor. Bugun farkettim ki mutfak lavabosından geliyor. Başına gelen var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz ? Ne yapabilirim bu durumda
Agzı kapalı şuan ama sürekli kapalı durması da imkansızAğzını kapatın lavabonun
Benimde çok ciddi böcek fobim var uzun süre mutfağa giremedimElimi ayağımı titrettin bide yaşasam ölmüştüm heralde sen koru yarabbi benim se fena halde fobim var
Bi lavabo acici dokseniz
Samsun da yaşıyorumHangi sehirde yasiyorsunuz? Cok ciddi bocek fobim var da o yuzde soruyorum
Çok ürkütücü zaten arkamı bir dönüyorum ya yerde ya tezgahın üzerinde artık tüylerim diken oluyo mutfaktan soğudumElimi ayağımı titrettin bide yaşasam ölmüştüm heralde sen koru yarabbi benim se fena halde fobim var
Eşim de boru için bundan almış henüz takmadık ama inşallah engel olur bidaha da olmaz teşekkürler2 adet Çekvalfli Adaptör Conta - Lavabo Eviye Gider Koku ve Haşe Fiyatları ve Özellikleri bundan al tak muslukların borularına daha gelmez.
ilk kez duydum ama sizden çıkıyorsa komşulardan da çıkıyordur bence ,komşularla da konuşun kanalizasyonu,apartmanı,bahçe,depo,çatı gibi yerleri ilaçlatin.Eşim de boru için bundan almış henüz takmadık ama inşallah engel olur bidaha da olmaz teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?