mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evtt kızıl yakışır sana
evtt şimdi daha iyi olmuşun evlilik yaramış sanaa

biz nasıl olcaz bakalım bi tosunda bize nasip olur inş.senin ki gibi

inş. allah gönlüne göre versin ,benim tosunla ben deve cüce gibiyiz ama çok severim keratayı ,zayıflayacağım diyor istemiyorum ben onu böyle seviyorum tombiş tombiş ŞenizŞenizŞeniz

tabi canım sen nasıl istersen hem yorgan hem döşek gibi tabir var ya sende yastık olarak kullanıyon

yiğenimi görsen eşime bayılıyor çocuk ,gidiyor göbeğine yatıyor kalıyor orda öyle ,sıcak yumuşak yastık gibi geliyor galiba çocuğa :roflol::roflol:

ya ben bu selülütlerden nasıl kurtulurum düğüne kadarrrrr

ya ne kurtulacaksın o herkeste olan bir şey o kadar da takma ne var yani onşar kendilerine baksınlar biraz hem selüliti yok etmek öyle kolay bir şey değil

ya ne kurtulacaksın o herkeste olan bir şey o kadar da takma ne var yani onşar kendilerine baksınlar biraz hem selüliti yok etmek öyle kolay bir şey değil

ya bide baya kilo verdim ben kalçalarımda çok fazla çatlaklarla beraber çıktı çok belli rahatsız ediyo beni yaa sıkılaştırıcı felan kullansam faydası olur mu acaba düğünede az kaldı sinir oluyorum yaaa

bende de var çatlak kilo alıp vermekten oluyor ama bu kadınların hepsinde var bu kadar kafana takma bence kullanma öyle şeyler kimyasal kozmetiğe dayalı şeyler onlar vucuduna ileriki dönemlerde etki edebilir bitkisel yolları dene derim ben sana

ne yapabilirim sence yazın spora başlıcam sporla gider diye düşünüyoum
hava sıcak olsa yürüyüş yapıcam ama havalar çok soğuk bizim oturduğumuz yer yürüyüş için çok güzel bi yer sahile felan yakınız ama tek başına olmuyo yanımda biri olsa şimdide giderim de yok işde kimsee

senikini tak koluna çıkın beraber evet spora gitmen ii olur ben takmıyorum o kadar nasıl olsa doğum var doğumdan sonra forma gireceğim spor salonuna gideceğim inş. izinli iken her gün bir saat çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…