evet suratımdan belli değilmi ,biri kızıl saç diğeri siyah ..kızılı uzun seneler kullandım çok yakıştırıyorlar bana kızılı ...çok farklıyım orda değilmi şimdi yüzüm daha ii ..evlenmeden önce böyleydim işte
eşim sağolsun ŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet yedirdi içirdi sağolsun tosunum benim ŞenizŞenizŞeniz
biz nasıl olcaz bakalım bi tosunda bize nasip olur inş.senin ki gibi
inş. allah gönlüne göre versin ,benim tosunla ben deve cüce gibiyiz ama çok severim keratayı ,zayıflayacağım diyor istemiyorum ben onu böyle seviyorum tombiş tombiş ŞenizŞenizŞeniz
resmini görmedinmi dur albüme koyayım da bak tosunuma
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok yaa ben böyle seviyorum onu yastık gibi göbeği ohhh ŞenizŞenizŞeniz
tabi canım sen nasıl istersen hem yorgan hem döşek gibi tabir var ya sende yastık olarak kullanıyon
yiğenimi görsen eşime bayılıyor çocuk ,gidiyor göbeğine yatıyor kalıyor orda öyle ,sıcak yumuşak yastık gibi geliyor galiba çocuğa :roflol::roflol:
ya ben bu selülütlerden nasıl kurtulurum düğüne kadarrrrr
ya ne kurtulacaksın o herkeste olan bir şey o kadar da takma ne var yani onşar kendilerine baksınlar biraz hem selüliti yok etmek öyle kolay bir şey değil
ya bide baya kilo verdim ben kalçalarımda çok fazla çatlaklarla beraber çıktı çok belli rahatsız ediyo beni yaa sıkılaştırıcı felan kullansam faydası olur mu acaba düğünede az kaldı sinir oluyorum yaaa
bende de var çatlak kilo alıp vermekten oluyor ama bu kadınların hepsinde var bu kadar kafana takma bence kullanma öyle şeyler kimyasal kozmetiğe dayalı şeyler onlar vucuduna ileriki dönemlerde etki edebilir bitkisel yolları dene derim ben sana
ne yapabilirim sence yazın spora başlıcam sporla gider diye düşünüyoum
hava sıcak olsa yürüyüş yapıcam ama havalar çok soğuk bizim oturduğumuz yer yürüyüş için çok güzel bi yer sahile felan yakınız ama tek başına olmuyo yanımda biri olsa şimdide giderim de yok işde kimsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?