senikini tak koluna çıkın beraber evet spora gitmen ii olur ben takmıyorum o kadar nasıl olsa doğum var doğumdan sonra forma gireceğim spor salonuna gideceğim inş. izinli iken her gün bir saat çıkarım
nişanlımı mı takıp çıkıcam aman geç onu nişanlım iş kolik olmuş benim sürekli iş iş iş
başka bişeyi yok işi olmadığı zamanda çok yoruldum der yatar yani onunla ben evlenince nasıl yaparım bilmiyorum şimdi yoğunluğumu atlatıyım evlenince böyle olmaz diyo ama bilmiyorum
ben çok erken evlilik kararı verdim çok erken oldu şimdiki aklım olsa bu kadar kısa sürede nişanlanmazdım biraz daha beklerdim
albüme gelsene nişanda kıyafetim var işyerinde de giyerim diye etek ceket takım aldım çok da ii etmişim kullanıyorum işyerinde de öyle abiye ile filan uğraşmadım hem aile içinde idi ne gerek var ...
iyi yapmışın aile arasındaysa ne gerek var öyle abiye almaya takımın da güzel beyendim de eşarbın neden siyah beyaz değilde lacivert takımın siyah
beyaz elbiseli kim o nerde çekinilmiş
benim de sözüm aile arasındaydı bana da abiye aldediler ama ben almadım bi gömlek tarzı bişey almıştım bide kumaş pantolon ikisinide ayrı ayrı giyiyorum bi yere giderken
kına kıyafetimide öyle alcam birinin düğününde giyebilenecek bi tarzda
hımmm .işkolik insanla da zor yani .. neden erken evlilik kararı aldınki biraz daha düşünseydin adamı iice tanısaydın madem ..bir insanın değişmesi çokzor yani işkolik evlenince de işkolik olur değişeceğini sanmıyorum ..nasıl oldu sizin iş bir anlatsana
nişanlım iyi birisi ağzımın içine bakıyo
eski sevgilim değil o konu biraz karışık canım yaa
ben çok aşık olduğum biriyle evlenmek isterdim ama çok aşık olmadım benim ki aşk evliliğinden çok mantık evliliği olduu nasip kızmet böyleymiş diyorum allah sonumu hayır eder inş.
inş. ya ben resimlerde kilolumu görünüyorum sence ...bak bi tane yeni koydum bu arada ..birisi kilolu görünüyorsun demş de yuh yani ilk defa biri söylüyor bunu iimi :umursamaz:
herks görmesin diye kapattım
bilmem düştü bayıldı galiba bir yerlerdesenağlamasenağlamasenağlama
inş. evdedir yawww
Tesettüre dair herşey...Buyurun sohbetimize.. - Sayfa 1307 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
şurayı okurmusun ben 36 beden değilmiş gibyimişim 38 den yukarıda görünüyormuşum sinir oldum ulennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?