mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
albüme gelsene nişanda kıyafetim var işyerinde de giyerim diye etek ceket takım aldım çok da ii etmişim kullanıyorum işyerinde de öyle abiye ile filan uğraşmadım hem aile içinde idi ne gerek var ...

senikini tak koluna çıkın beraber evet spora gitmen ii olur ben takmıyorum o kadar nasıl olsa doğum var doğumdan sonra forma gireceğim spor salonuna gideceğim inş. izinli iken her gün bir saat çıkarım

nişanlımı mı takıp çıkıcam aman geç onu nişanlım iş kolik olmuş benim sürekli iş iş iş
başka bişeyi yok işi olmadığı zamanda çok yoruldum der yatar yani onunla ben evlenince nasıl yaparım bilmiyorum şimdi yoğunluğumu atlatıyım evlenince böyle olmaz diyo ama bilmiyorum
ben çok erken evlilik kararı verdim çok erken oldu şimdiki aklım olsa bu kadar kısa sürede nişanlanmazdım biraz daha beklerdim

hımmm .işkolik insanla da zor yani .. neden erken evlilik kararı aldınki biraz daha düşünseydin adamı iice tanısaydın madem ..bir insanın değişmesi çokzor yani işkolik evlenince de işkolik olur değişeceğini sanmıyorum ..nasıl oldu sizin iş bir anlatsana

albüme gelsene nişanda kıyafetim var işyerinde de giyerim diye etek ceket takım aldım çok da ii etmişim kullanıyorum işyerinde de öyle abiye ile filan uğraşmadım hem aile içinde idi ne gerek var ...

iyi yapmışın aile arasındaysa ne gerek var öyle abiye almaya takımın da güzel beyendim de eşarbın neden siyah beyaz değilde lacivert takımın siyah
beyaz elbiseli kim o nerde çekinilmiş
benim de sözüm aile arasındaydı bana da abiye aldediler ama ben almadım bi gömlek tarzı bişey almıştım bide kumaş pantolon ikisinide ayrı ayrı giyiyorum bi yere giderken
kına kıyafetimide öyle alcam birinin düğününde giyebilenecek bi tarzda

yok kıyafetim lacivertti resimde siyah duruyor beyaz elbiseli benim bir arkadaşın kınasında bayanlar vardı sadece saçım açıktı o elbise vardı üzerimde ...

etek ceket bir ay aradık yaaa ben eteği bu boyda istiyordum tam aradığım boyda bulamadık ben istiyordumki kışın çizmeyle de giyilsin çünkü kumaşı mevsimlik o boyda bulamadık ya hep çok kısa ya da çok uzun en sonunda roman mağazasından bulduk da aldık

................

Son düzenleme:
kızdığın başkası eski sevgilindi sanırım aslında başkasına kızıp böyle bir yola girmen hata olmuş bence sonuçta seni etkileyecek bu durum bu tip kararlar sağlam alınmalı anlıyorumki biraz çelişkilisin sen bu konuda umarım ii sana göre bir insandır ama pek değil gibi sanki seni de karamsarlığa sürüklemek istemiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi

Son düzenleme:
sende alıntı yapmışsın ya onu sile bilirmisin yaa kusura bakma
kalmasın ordaa

nişanlım iyi birisi ağzımın içine bakıyo
eski sevgilim değil o konu biraz karışık canım yaa
ben çok aşık olduğum biriyle evlenmek isterdim ama çok aşık olmadım benim ki aşk evliliğinden çok mantık evliliği olduu nasip kızmet böyleymiş diyorum allah sonumu hayır eder inş.

inş. ya ben resimlerde kilolumu görünüyorum sence ...bak bi tane yeni koydum bu arada ..birisi kilolu görünüyorsun demş de yuh yani ilk defa biri söylüyor bunu iimi :umursamaz:

inş. ya ben resimlerde kilolumu görünüyorum sence ...bak bi tane yeni koydum bu arada ..birisi kilolu görünüyorsun demş de yuh yani ilk defa biri söylüyor bunu iimi :umursamaz:

yoo kilolu görünmüyosun tatil resimlerinde biraz kilolu görünüyosun ama bu son resimlerde değill yüzünü niye kapattın kızzzzzzzzz

Tesettüre dair herşey...Buyurun sohbetimize.. - Sayfa 1307 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

şurayı okurmusun ben 36 beden değilmiş gibyimişim 38 den yukarıda görünüyormuşum sinir oldum ulennn

niye bukadar sorun yaptınız ki anlamadım resimlerde kilolu çıkabiliyor insan benmi yüzüm çok zayıf ama resimlerde kilolu gibi çıkıyorum
bedenlerde fark ediyo bazısı 36 beden oluyo ama geniş bazısı 38 ama dar gibi
bende bazı kıyafetlerim 34-36 giyiniyorum
163 boyum 50 kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…