mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne istiyorsun hep sana okey denmesini mi ..ben seni sorgulamadım kendi fikrimi belirttim sadece ..bundan sonra anlatma ozaman madem fikir almak istemiyorsan neden anlatıyorsun onu da anlamış değilim...bir fikir edinmem için seni tanımam gerekmez ..senin burdaki anlattıklarından yola çıkarak yorum yapıyorum ben ...tercih senin diye de belirttim düzgün okuduysan ..ben senin tercihlerine karışmadımki fikrimi belirttim bunda da özgürüm ..eğer yorum yapılmasını istemiyorsan anlatmazsın bir daha olur biter ..sayfalarca yazıyorsun biri sana ters bir şey söyleyince de trip atıyorsun alsanaalsanasmile

orası öyle umucum ama ben 31 yaşındayım ve çok birlikteliğim oldu 4 sene çıktığımda oldu ama bn bu lafı ilk defa söylüyorum onun gibisi çıkmadı daha

trip falan attığım yok robot niye yalnış anladın ki bende fikrimi söylüyorum ve tartışıyoruz bu konuyla alakalı anlatıyrum çünkü sizin fikirlerinizde önemli tabiki tartışıcam kendimi anlatıcamki beni tanıyın. ama rahatsız olduysan anlatmam olur biter

ben neden rahatsız olayım istediğini yazabilirsin ama biri birşey yazıp da sonra ters birşey söylenince tavır yaparsa ona kızıyorum ben ..insanlar her zaman başkalarının yaptıklarını okeylemesini istiyor ona kızıyorum ...neyse ben yorum yapmayayım bari ..çok fazla gerçekçiyim galiba ...kaydirigubbakcemile3

ne alaka gerçekçilikle robot sen yorumunu yaptın bende öle olmadığını söyledim ayrıca trip yapmadım bu konuda sadece benim sevgimle alakalı yanıldın.ayrıca kimse bana okey demek değil işte bu konularda yanılıyosun

tabi ki aşk olmadan sevgi olmadan evlilik olmaz
bende diyorum ki mesela öyle bi yerde karşılaşıpda aşık olmadım onla tanışmak için bi çaba sarf etmedim onu daha nerde göre bilirim diye beklemedim gördüm konuş dediler konuştum yani heyacan fazla yaşamadım aşk derken bunu demek istedim ben ama iyi bi insan bir dediğimi iki etmiyo bana aileme ailesine karşı saygılı biri aşk-sevgiyi sevgi-saygıyı getirir
sevgi olmadan bişey olmaz zatenn

işte umu benim demek istediğim bu sana katılıyorum ama robot nedense yalnış anlıyo her dediğimi bana okey demek zorunda değilsin robot...yorum yapmak istemiyosan yapma tercih senin

ay kusura bakmayın ben size anlattım sıktım galiba robot tekrar diyorum bana ok demek zorunda değil kimse trip atmıyorum sadece sen yorum yapıyosun ben yorum yapıyorum hepsi bu ......byeee

işte umu benim demek istediğim bu sana katılıyorum ama robot nedense yalnış anlıyo her dediğimi bana okey demek zorunda değilsin robot...yorum yapmak istemiyosan yapma tercih senin

ay kusura bakmayın ben size anlattım sıktım galiba robot tekrar diyorum bana ok demek zorunda değil kimse trip atmıyorum sadece sen yorum yapıyosun ben yorum yapıyorum hepsi bu ......byeee

ASIL yanılan sensin ..illaki kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünüyorsun ...fikirlerin seni zamnala yanıltacak göreceksin ..sevgilini de tanımıyorum seni de ..ama hayat tecrübem çok .tecrübelerimden yola çıkarak bunlar ısöylüyorum ..senin gibi çok arkadaşım oldu benim .hepsi de yanıldılar üzgnm.ben senin sevgilini tanımıyorsam sen de beni tanımıyorsun ..nasıl biri olduğumu bilmiyorsun .. ya ben haklıysam ne yapacaksın ...böyle kendinden emin konuşma ..hiç bir insanı tanıyamazsın ..sevgilini de ...bu konularda özellikle hiç yanılmam hiç de yanılmadım şu zamana kadar ...sen sadece bir kişisin.benim ise senin gibi tonla arkadaşım var..hepsinin yaşadıklarını ben görüyorum ..sen ise sadece kendini ve sevgilini görüyorsun..neyse yaa banane sevgilinden yaa ..yorum yapmıyorum seninle ilgili artık evet benim tercihim ...dik başlı olduğun belli işte bu yazdıklarından herşeye itiraz herşeye itiraz ..umu eskiden böyleydi rolleri değiştiniz anlaşılan kaydirigubbakcemile3 bu arada umu yazdıklarına şok oluyorum şok geçiriyorum ..aferin sana doğru yoldasın böyle devam et ..mantıklı konuşmaya başladın sen bu aralar ..

gıcıkcığım ben zaten mantıklıyımdım bişey değişmedi bendee zemuszemus

senin hayt tecrüben varsa benimde tecrübem var robot ben artık konuşmak istemiyorum bana sevmiyorum muamelesi yapamazssın resmen ben şu an çocuğu sevmiyorum evlenişrsem soğucam sevmicem diyosun ya bu nasıl bir iş severek evlenenler hayatlarının sonuna kadar birbirlerini seviyolar sanki bırak allah aşkına yaa

AL İŞTE BAK ANLAMAmışsın....ben sana büyük konuşma diyorum ..ne yaparsan yap banane ama çok büyük konuşuyorsun ..kesin ifadeler kullanma yarın ne olacağı belli olmaz diyorum ben de sana ...

ileride bu adamdan soğuaycaksın

ileride bu adamdan soğuaycaksın

NE VAR BUNDA benim fikrim bu ..ileride soğuyacaksın demişim ...sen hayır seviyorum eminim gibi kesin ifadeler kullandın ben de sana emin olma bence ileride soğuyacaksın sen bu adamdan dedim ..ne var bunda gayet normal bir yorum ...ya seninle alakası yokki bu yorumun .ben bir öngörüde bulunuyorum ..

allah aşkına robot beni sevmesini seviyorum demem aşık değilim seviyorum demem
sevmiyorum anlamınamı geliyo

sen şimdi aşık oldun sen ömür boyu aşıkmı olucan ya yüzlerce insan var aşık olup sonradan soğuyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…