yanılıyosun robot aşk yok derken bu herkese göre değişir herkes aşık olma hissi farklı ben melihi seviyorum ilk başta onun beni sevmesi aşırı hoşuma gitti bu sevdiğim yönlerinden bitanesi ay sende hemen çocuğu sevmiyorum yaptın yuh yani robot sen beni tanımıyosun ben sevmediğim bşiriyle sırf o iyi diye birlikte olmam beni bilen çok iyi biliyo ben seviyorum hemde çok ama aşk geçici 18-19 yaşındakilerin yaşadığı anlık heyecan geliyo bana kusura bakma ama ben böle düşünüyorum bu benim fikrim...ve ben bu konuyu tartışmaktan rahatsız oldum sonuç olarak ben melihi seviyorum ben sorunlarımı anlatıyorum şu an benim sevgimi kimse yargılayamaz
ne istiyorsun hep sana okey denmesini mi ..ben seni sorgulamadım kendi fikrimi belirttim sadece ..bundan sonra anlatma ozaman madem fikir almak istemiyorsan neden anlatıyorsun onu da anlamış değilim...bir fikir edinmem için seni tanımam gerekmez ..senin burdaki anlattıklarından yola çıkarak yorum yapıyorum ben ...tercih senin diye de belirttim düzgün okuduysan ..ben senin tercihlerine karışmadımki fikrimi belirttim bunda da özgürüm ..eğer yorum yapılmasını istemiyorsan anlatmazsın bir daha olur biter ..sayfalarca yazıyorsun biri sana ters bir şey söyleyince de trip atıyorsun alsanaalsanasmile
trip falan attığım yok robot niye yalnış anladın ki bende fikrimi söylüyorum ve tartışıyoruz bu konuyla alakalı anlatıyrum çünkü sizin fikirlerinizde önemli tabiki tartışıcam kendimi anlatıcamki beni tanıyın. ama rahatsız olduysan anlatmam olur biter
işte umu benim demek istediğim bu sana katılıyorum ama robot nedense yalnış anlıyo her dediğimi bana okey demek zorunda değilsin robot...yorum yapmak istemiyosan yapma tercih senin
ne alaka gerçekçilikle robot sen yorumunu yaptın bende öle olmadığını söyledim ayrıca trip yapmadım bu konuda sadece benim sevgimle alakalı yanıldın.ayrıca kimse bana okey demek değil işte bu konularda yanılıyosun
ay kusura bakmayın ben size anlattım sıktım galiba robot tekrar diyorum bana ok demek zorunda değil kimse trip atmıyorum sadece sen yorum yapıyosun ben yorum yapıyorum hepsi bu ......byeee
senin hayt tecrüben varsa benimde tecrübem var robot ben artık konuşmak istemiyorum bana sevmiyorum muamelesi yapamazssın resmen ben şu an çocuğu sevmiyorum evlenişrsem soğucam sevmicem diyosun ya bu nasıl bir iş severek evlenenler hayatlarının sonuna kadar birbirlerini seviyolar sanki bırak allah aşkına yaa
ben zaten sevgiden bahsediyorum sevmiyorsun yani o seni sevdiği için onunla berabersin gibi geldi bana ..ayrıca sevginin içerisinde aşk da olması gerekir .aşk sevginin fiziksel boyutudur ..her sevginin içerisinde aşk vardır mutlaka ..aşk geçici değil aslında aşk küçük ,sevgi büyük boyutlu bir şey ..önce aşık olur insan sonra sevgiye dönüşür bu aşk ...neyse işte ..sen de söylüyorsun onun gibi birisini bulamam diye ..zamanında benim de böyle taliplerim vardı ..dört dörtlük beni seven v.s. ama ben onları tercih etmedim ..çünkü beni çok sevseler de ben onları zamanla da olsa seveeyecektim biliyordum ...hem sevdim hem sevildim en güzeli bu ..tabi tercih senin ..ben fikrimi söylüyorum ...şuan seni seviyor olması büyük bir etken ama ileride bu adamdan soğuaycaksın çünkü sen onun seni sevdiği kara sevmiyorsun onu sanırım ...bu arada ancak gelebildim topiğe toplantı vardı yine kötükedihüso
ileride bu adamdan soğuaycaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?