mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah aşkına robot beni sevmesini seviyorum demem aşık değilim seviyorum demem
sevmiyorum anlamınamı geliyo

bana göre onun seni sevmesini sevmen gerçekten seviyorsun anlamına gelmiyor.üzgünm ben böyle düşünüyorum ...

sen şimdi aşık oldun sen ömür boyu aşıkmı olucan ya yüzlerce insan var aşık olup sonradan soğuyan

tabiki sevenler de soğuyabiliyor ama evlilik için gereçek anlamda sevmek şart ..ilk başta yürür ama daha sonraya doğru sevgi yoksa yürütemezsin ..herşeyi batar ..

neyse herkese günaydın bu arada

offffff yaaaaa mini etek giymiştim bugün uzun zaman sonra çorabım kaçtı allah kahretsin ne yapcam şimdi bacak bacak üzerine atmıştım botumun kenarı geldi çorapda baya ince olduğu için kaçtııı (((((

:) git yeni çorap al yakında dükkan varsa ...

:) git yeni çorap al yakında dükkan varsa ...

varda yakın değil yaa nasıl gidecem bu kaçık çorapla :roflol:
yolda gören tacevüze uğradım sanar :roflol: benim neyime bacak bacak üzerine atmak
bide sanki bişey varmış gibi gelirken bön bön bakıyodu millet sanki bi tek ben giyiyorum ya birinin gözümü kaldı neeeeee CADIARZU

olabilir ..bacakların güzelse :icecream::icecream:

benim de gözüme bir şey kaçtı hala çıkartamadım ..resimlerimi gördün öyle ağır makyaj yapan biri dğeilim gözüme kalem çekerim rimel sürerim hepsi o..o da gözlerimi herkes çok beğenir ben de çok seviyorum göz makyajı hoşuma gidiyor ..sabah rimel kalıntısı kaldı galiba gözümün içinde ..rahatsız edip duruyor ...çakacağım bir tane gözüme de rahat edeceğim yawww..ıslak mendil olsa alırdım o da yok ..

ıslak mendille olmaz kızz selpakla all

gördüm resmini bacakların inceymiş benimkiler de hemen hemen ince ama seninkinden biraz daha kalındır ..bu arada o ince çorapla üşümüyormuusn ulenn.ben olsam donarım be ..ince giyiniyorsun ondan hasta olmayasın

gördüm resmini bacakların inceymiş benimkiler de hemen hemen ince ama seninkinden biraz daha kalındır ..bu arada o ince çorapla üşümüyormuusn ulenn.ben olsam donarım be ..ince giyiniyorsun ondan hasta olmayasın

yok bugün hava çok güzel burda güllük gülistanlık
evtt resimde ince çıkmış ya bacaklarımm
nasıl beyendin mi hoş olmuş mu kahve rengi ince çorap ten rengi değil yanii
albümü sildim ama bide sen baksana görünmüyo dimi bişey

hava günlük güneşlik de olsa aldatıcı hava ii diye ince giyiniyorsun sonra hasta oluyorsun işte ...evet sana kahve tonları ii gidiyor bir de beyaz -bej tonları ..eteğin çok hoş çizmeyle de güzel olmuş ..çorabının rengine gelince rengine bir şey demedim ince çorap demek istedim yani üşürsün anlamında ..kalın çoraplar var angora tarzı onlardan giysene üşümezsin ya da bu ince çorapların bir derece kalınları var tayt gibi olanlar onlardan da giyebilirsin ama bu mevsimde bu çorapla farkında olmasan da üşürsün yani onu demek istedim ben de mesela çizme etek kombinasyonunu çok kullanırım ..bende bacaklarım görünmez çizme ile etek dipdibe gelir bacaklarımın görünmesini istemem ..bacaklarım görünmese de ince çorap giymiyorum donuyorum çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…