allah aşkına robot beni sevmesini seviyorum demem aşık değilim seviyorum demem
sevmiyorum anlamınamı geliyo
sen şimdi aşık oldun sen ömür boyu aşıkmı olucan ya yüzlerce insan var aşık olup sonradan soğuyan
offffff yaaaaa mini etek giymiştim bugün uzun zaman sonra çorabım kaçtı allah kahretsin ne yapcam şimdi bacak bacak üzerine atmıştım botumun kenarı geldi çorapda baya ince olduğu için kaçtııı(((((
:) git yeni çorap al yakında dükkan varsa ...
varda yakın değil yaa nasıl gidecem bu kaçık çorapla :roflol:
yolda gören tacevüze uğradım sanar :roflol: benim neyime bacak bacak üzerine atmak
bide sanki bişey varmış gibi gelirken bön bön bakıyodu millet sanki bi tek ben giyiyorum ya birinin gözümü kaldı neeeeee CADIARZU
olabilir ..bacakların güzelse :icecream::icecream:
resim yokmu resim bakalım :icecream:
ıslak mendille olmaz kızz selpakla allbenim de gözüme bir şey kaçtı hala çıkartamadım ..resimlerimi gördün öyle ağır makyaj yapan biri dğeilim gözüme kalem çekerim rimel sürerim hepsi o..o da gözlerimi herkes çok beğenir ben de çok seviyorum göz makyajı hoşuma gidiyor ..sabah rimel kalıntısı kaldı galiba gözümün içinde ..rahatsız edip duruyor ...çakacağım bir tane gözüme de rahat edeceğim yawww..ıslak mendil olsa alırdım o da yok ..
gördüm resmini bacakların inceymiş benimkiler de hemen hemen ince ama seninkinden biraz daha kalındır ..bu arada o ince çorapla üşümüyormuusn ulenn.ben olsam donarım be ..ince giyiniyorsun ondan hasta olmayasın
yok bugün hava çok güzel burda güllük gülistanlık
evtt resimde ince çıkmış ya bacaklarımm
nasıl beyendin mi hoş olmuş mu kahve rengi ince çorap ten rengi değil yanii
albümü sildim ama bide sen baksana görünmüyo dimi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?