mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın

benim sevip sevmediğimi sen bilemessin buraya iki çift yazdım diye.ben sevmediğim biriyle olamam beni yaptığım 2-3 yoruma göre değerlendirmebu arada temmuz gibi nişan düşünüyoruz barıştık bu arada çok sevinçliyim.

o tarzda var da böyle daha hoş oluyo diye bunu giydim
beyenmene sevindimmmm :sm_cool:

ya gülüm sen anlamıyosun ya da ben anlatamadım galiba ben sadece onun beni sevmesini seviyorum dedim ama tek etken bu değilki bu sevmek için bir çook nedenden birisi ben onu gerçekten seviyorum ama yanımdayken kalbim atıyo heyecanlı oluyorum hep bu sevmek değilmi.

günaydın ..ya anlamadığım bir şey var ..madem buraya iki çift yazmakla anlayamadığımı düşünüyorsan ozaman neden yazıyorsun bu tip konuları ..yazma ozaman bu tip konuları olsun bilsin...biz de yorum yapmayız olur biter ..hem yazıyorsun hem fikir soruyorsun ..sonra sana ters bir fikir olunca da yok şöyle yok böyle diyorsun ..kızıyorum ama heee kötükedihüso ..eleştirilere ya da başkalarının fikirlerine açık değilsen yazmayacaksın bu konuları olacak bitecek ..ya da sen yaz ben yorum yapmam o da bir çözüm....sositososito

gözünaydın ..allah mesut etsin ...

ben senin fikirlerine karşı çıkmıyorum robot sadece ben onu gerçekten severken sen onu sevmiyosun dedin ya ben çok üzüldüm.
saol bu samimi dileğin için robot inan çok keyfimi yerine getirdin yani o kadarda mutlu girmiştimki neyse ya

o tarzda var da böyle daha hoş oluyo diye bunu giydim
beyenmene sevindimmmm :sm_cool:

kalın çorapla daha ii gider ama benden söylemesi ..bacakların ince olduğu için tenrengi ya da çok ince çorapla pek hoş durmayabilr inceliği çok ortya çıkabilir ..ama kalın çorapda daha hoş durur diye düşünüyorum ..benim fikrim bu ...sempatiksalakcinni

günaydın zuzu barışmana sevindim barışmaya nişan tarihine karar vermenede sevindim hayırlısı olsunn
seviyosyndur tabi insan sevmediği biriyle evlenmez

peki ne demeliydim ..seni kandırmamı mı ..gerçek fikirlerimi söylemememi mi ..ben gerçekçi biriyim ne yapayım insanlara düşünmediğim bir şeyi yapmacık davranıp da düşünüyormuş gibi söyleyemiyorum ...ben illaki sevmiyorsun demedim bana öyle geliyor dedim ...

seni üzmek için söylemedim ..daha nasıl dilek dileyeyimki ..biliyorsun ben öyle canımlı cicimli konuşamıyorum ..yapımda yok ne yapayım ..benden dolayı üzülme ..boşver sen beni.ben zaten arıza bir tipim .:roflol::roflol:.bu açık sözlülüğümden dolayı da sevmezler beni ama her zaman haklı çıkıyorum ne yaapyım o yüzden de insanların üzülmesini istemediğim için gerçekleri yüzlerine söylüyorum ....mafoldumben

allah mutluluğunuz daim etsin ..umarım herşey istediğin gibi olur ....opuyorumnanaktan

daha da fazla yalakalık bekleme .bu kadarına da şükret ..:roflol:

zuzu alyansını ben görmedim bu arada gıcığa gösterdin bende görmek isterim albüme koy bakıyım

ben bu zamana kadar elektrik almadığım hoşlanmadığım biriyle çıkmadım sırf iyi diye ....ama melih başka ya seviyorum onu gerçekten :) bana inanmana çok sevindim ya valla yapmaya karar verdik bakalım heyecan yaptım

hiç bir insan her zaman haklı çıkmaz her insanın yanılma payı vardır robot sende bunu unutma bende böle içimdekileri mutlaka söylerim napim ....
teşekkür ederim dileğin için saol yalakalık bklemiyorum bu saatten sonra senden merak etme..

yalakalığı nerden çıkardınız ya burda kim neden yalakalık yapsın ki sonuçda kimse kimseyi tanımıyo başka bi prtamda görüşmüyoruz kim neden yapsın daha

yalakalığı nerden çıkardınız ya burda kim neden yalakalık yapsın ki sonuçda kimse kimseyi tanımıyo başka bi prtamda görüşmüyoruz kim neden yapsın daha

al işte bu da üzerine alındı şimdi..sen niye şimdi buna taktın ki .yeni bir mevzu daha çıkarma ulenn ..kaydirigubbakcemileburada değil ama başka topiclerde çok var öylelerinden..sevmiyorum ben öyle aşırı yağlı ballı durumları ...

yoo üzerime alınmadım neden alınıyım canım ister canımlı gülümlü konuşurum canım istemezz konuşmam bu özel hayatımdada geçerli benim
ben burda neden öyle konuşulsun demek istedim ulennnnnnnnnn

neyse resim koyacağım bi bakın kırmızılı resimde nasıl görünüyorum ...kırmızıda mesela asıl halim o ..ama diğer resimlerde daha kilolu gibiyim değil mi yoksa bana mı öyle geliyor ..

neyse resim koyacağım bi bakın kırmızılı resimde nasıl görünüyorum ...kırmızıda mesela asıl halim o ..ama diğer resimlerde daha kilolu gibiyim değil mi yoksa bana mı öyle geliyor ..

ne kırmızılısı ulen renkli bu bluzin kalçaların geniş duruyo canım
ben nasıl çıkıyom zayıf mı kilomu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…