bana göre onun seni sevmesini sevmen gerçekten seviyorsun anlamına gelmiyor.üzgünm ben böyle düşünüyorum ...
tabiki sevenler de soğuyabiliyor ama evlilik için gereçek anlamda sevmek şart ..ilk başta yürür ama daha sonraya doğru sevgi yoksa yürütemezsin ..herşeyi batar ..
neyse herkese günaydın bu arada
hava günlük güneşlik de olsa aldatıcı hava ii diye ince giyiniyorsun sonra hasta oluyorsun işte ...evet sana kahve tonları ii gidiyor bir de beyaz -bej tonları ..eteğin çok hoş çizmeyle de güzel olmuş ..çorabının rengine gelince rengine bir şey demedim ince çorap demek istedim yani üşürsün anlamında ..kalın çoraplar var angora tarzı onlardan giysene üşümezsin ya da bu ince çorapların bir derece kalınları var tayt gibi olanlar onlardan da giyebilirsin ama bu mevsimde bu çorapla farkında olmasan da üşürsün yani onu demek istedim ben de mesela çizme etek kombinasyonunu çok kullanırım ..bende bacaklarım görünmez çizme ile etek dipdibe gelir bacaklarımın görünmesini istemem ..bacaklarım görünmese de ince çorap giymiyorum donuyorum çünkü ..
günaydın
benim sevip sevmediğimi sen bilemessin buraya iki çift yazdım diye.ben sevmediğim biriyle olamam beni yaptığım 2-3 yoruma göre değerlendirmebu arada temmuz gibi nişan düşünüyoruz barıştık bu arada çok sevinçliyim.
o tarzda var da böyle daha hoş oluyo diye bunu giydim
beyenmene sevindimmmm :sm_cool:
ben senin fikirlerine karşı çıkmıyorum robot sadece ben onu gerçekten severken sen onu sevmiyosun dedin ya ben çok üzüldüm.
saol bu samimi dileğin için robot inan çok keyfimi yerine getirdin yani o kadarda mutlu girmiştimki neyse ya
peki ne demeliydim ..seni kandırmamı mı ..gerçek fikirlerimi söylemememi mi ..ben gerçekçi biriyim ne yapayım insanlara düşünmediğim bir şeyi yapmacık davranıp da düşünüyormuş gibi söyleyemiyorum ...ben illaki sevmiyorsun demedim bana öyle geliyor dedim ...
seni üzmek için söylemedim ..daha nasıl dilek dileyeyimki ..biliyorsun ben öyle canımlı cicimli konuşamıyorum ..yapımda yok ne yapayım ..benden dolayı üzülme ..boşver sen beni.ben zaten arıza bir tipim .:roflol::roflol:.bu açık sözlülüğümden dolayı da sevmezler beni ama her zaman haklı çıkıyorum ne yaapyım o yüzden de insanların üzülmesini istemediğim için gerçekleri yüzlerine söylüyorum ....mafoldumben
allah mutluluğunuz daim etsin ..umarım herşey istediğin gibi olur ....opuyorumnanaktan
daha da fazla yalakalık bekleme .bu kadarına da şükret ..:roflol:
yalakalığı nerden çıkardınız ya burda kim neden yalakalık yapsın ki sonuçda kimse kimseyi tanımıyo başka bi prtamda görüşmüyoruz kim neden yapsın daha
al işte bu da üzerine alındı şimdi..sen niye şimdi buna taktın ki .yeni bir mevzu daha çıkarma ulenn ..kaydirigubbakcemileburada değil ama başka topiclerde çok var öylelerinden..sevmiyorum ben öyle aşırı yağlı ballı durumları ...
güzel konuşan yalakamı oluyo:)
neyse resim koyacağım bi bakın kırmızılı resimde nasıl görünüyorum ...kırmızıda mesela asıl halim o ..ama diğer resimlerde daha kilolu gibiyim değil mi yoksa bana mı öyle geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?