mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz yorumları yazın ben çıkıyorum bekliyorum bak yorumları hee

hoşgeldin umu ...gelinlik ayakkabın fena değil güzel ..ben çiçekli şeyleri sevmem ama sen seviyorsan olabilir ..kına kıyafetini beğenmedim açık söyleyeyim ..sen güzel kızsın bu renk ve bu kadar sade bir elbise olmamış bence .....güzelliğini daha çok ortaya çıkaran renk ve modeller seçmelisin ..nacizane fikrim bu.... bu arada gelişmeleri de yaz ...ne var ne yok ..

ayakkabın fena değil kına kıyafetini bende beğenmedim canım ama kahverengi ayakkabı ne için onu anlamadım...ama zevk senin tabi biz sadece yorum yapıyoruz canemmm

ya robotcum senin bu gösterdiklerin güzelde ama kına için ne bilim pek iyi değil bana göre ben bindallıya benzer kıyafetler seviyorum kına adı sütünde gece kıyafeti gibi bunlar ....mesela şalvarı dore renk olucak benimkinin üstü kırmızı ama bindallıdan biraz daha değişik

ben de bindallı seviyorum da umu abiye kıyafet almışya o abiye istiyor diye ben bunları attım ..yoksa ben abiyeyi sevmiyorum ..

yani bence kınada bindallı olur abiye kıyafet ne bilim benim tercih etmediğim birşey ...tabiki zevk meselesi

bence de öyle ..bu arada sana bir şey sorayım aklıma geldi :) bildiğin ii bir selülit kremi var mı

valla canım hiç kullanmadım ama bende iki tane var kullanılmamış göndereyim istersen

valla canım hiç kullanmadım ama bende iki tane var kullanılmamış göndereyim istersen

yaa hap beni mahvetti.eskiden özenirlerdi vucuduma ..tek gram selülitim yoktu ..şimdi var ...o yüzden soruyorum

kızzlarrr ben geldiiiimmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:

valla canım pek selilüt kremleri işe yaramıyo yaaaa asitli içme onlara dikkat edicen biraz

bak netten gir okyanus tuzu çok güzel arkadaşım denemişti çok iyi gelmişti bir sürü işe yarıyo
bu arada efuli hoşgeldin canım

hoşgeldin efuli ..tamam zuzu sağol bi bakayım ..şu x-tra geli merak ediyorum ben de ..

ama okyanus tuzunu arkadaşım kullanmıştı çok iyi gelmişti

tamam bakacağım ona da sadece aktardan okyanus tuzu diyemi alıyor ..yoksa krem şeklinde mi ..markası filan varsa bana iletirmisin

yok krem değil bildiğin iri taşlı tuz aynı turşu tuzuna benziyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…