mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2 tl ye aldım canım tekini

kızım ne mekik yapıcam ala ala sadece o kadar para verdiğine değdimi onu merak ettim ala ala........

ii be anladık kaydirigubbakcemile

bu arada ne var ulennn anamın evi olmuyor mu anam kapıda mı yatıyor :roflol:

resmini ekle de görelim umu şu kına kıyafetini ...

dyyserr bu topiğe takılırsan herşeyi kolayca çözersin merak etme ..çözümleyici var karşında şu anda ..şanslısın ..git bi adak ada :roflol::roflol:

umuya takılasım var aslında ama şimdi heyecanlıdır alınır filan vazgeçiyorum ama bi takılasım var ki sormayın :roflol:

saol zuzu çözerim bakalım artık.Ya alıntı yapamıyorum kusura bakmayın kızlar..

kızlar çıkmam lazım yarın konuşuruz olur mu
gelinlik provam var kaç gündür güneşli olan hava bugün yağmurluya sinir oluyorum ben ne zaman dışarı çıksam hava yağmurlu oluyo yaa niyeysee sinir oluyorummmm

gelinlikle resmini çeksene ulennn biz de bakalım merak ettim hee ..ii hadi ii provalar ..biraz heyecanlan da gel bakalım kaydirigubbakcemile3

ay bugün ammada meraklısın he robot:))))))))))))))))

zuzu ordamısın yazsana ulennn ..bak birazdan bulamazsın beni karışmam heee :)

evet kıskandım anladınmı:)))))))))hep beni sev hep beni merak et:)))))))))))))))))

evet kıskandım anladınmı:)))))))))hep beni sev hep beni merak et:)))))))))))))))))

senin herifin işi var desene .kaydirigubbakcemile3.vah garibana ..sen şimdi onu da böyle kıskanıyorsundur ..kıskanççç kedi seni :)))

aloo ..dondun kaldın sen yine ..bak sonra da nerdesin diyorsun hee ..burdayım bu sefer de sen yazmıyorsun ..patron deme başlayacağım patronuna heee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…