mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he valla aynen öyle yoğunum valla şeker patron birazdan gidecek bütün işler bana kalıcak offff yaaaa
yok be herifimi bu kadar kıskanmıyom:)))))))))seni daha fazla kıskanıyom:))))))))

he valla aynen öyle yoğunum valla şeker patron birazdan gidecek bütün işler bana kalıcak offff yaaaa
yok be herifimi bu kadar kıskanmıyom:)))))))))seni daha fazla kıskanıyom:))))))))

olaya bak zaten bana müptela olan herkesten çok beni kıskanıyor iimi :) hayatta tek bir tane dostum var herşeyimi bilir o bile evlendimya kocamdan kıskanıyor beni iimi :) ileride evlenirse kocasından önce ben gelecekmişim :) hey ALLAH ım karizma bu demek olsa gerek :roflol::roflol: şu patronunu da merak ettim hee .. yolla da iki çakıvereyim ne bu kızdan istediğin diye kötükedihüso

he he yok kız patronum dünyalar tatlısı bir insan tek güvendiği benim şirkette napsın adamcağız......ama bu aralar acayip yoğunum yahu aynı anda 3-4 iş birden yapıyom kafam döndü.........

bana ne ben anlamam en çok beni seviyonnnnnnnnnnnnnnnn

desene aynı kaderi paylaşıyoruz ..burda da ben ii yapıyorum diye her işi bana veriyorlar güvendikleri için ...

ben en çok kocamı seviyorum ulennn ...Şeniz

kocandan sonra en çok beni beni beni beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))))))))

aman iyi be sevme hayret bişiy sevme beni ala ala sevme sevme sevme

sevmiyorum işte :))))))))))))))))))))))))

bu arada eşim iş seyahatine çıkacak beş günlüğüne seminer varmış didimde ... bana sen de gel ya da annenlere git diyor ....kuyruk gibi peşine gidesim yok ..annemlerde de kalmak istemiyorum en rahatı evim ..bakalım ne olacak :)

yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz ..yemeğe çıkıyrm:roflol: ne yiyeceksem :)

gelmedinmi be tombul kelebeğimkaydirigubbakcemile3

valla bişiy kaynattığımız yok şimdilik sen anlat bakem kaç yaşındasın nerelisin ay düzce de güzeldir heee mis gibi havası var

anlatayımm 23 yaşındayım düzceliyim çalışıyorum ewet buranın havası çok güzeldir cnmm

ay öylemi ne güzel nişanlın nereli ne iş yapıyo

ne güzel demek ekimde düğün var hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…