mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 30 yaşındayım bekarım erkek ark var yakın zamanda söz nişan yapmayı planlıyoruz zaten sözlü gibiyiz aileler tanıştı....alman firmasında personel müdürüyüm.malatyalıyım....:))))))))

çok güzel maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah darısı tüm sevenlerin başına :):):)

hazırlıklar başlamıştır sende de dimi

nerdesin be robot ala ala asabım sinir oldu yine:)))))))))

Ohohhhhh robot gelecekte benım gÖzÜm gÖrecek sen gelene kadar ben yemeĞe Çıkıcam

gelmedinmi be tombul kelebeğimkaydirigubbakcemile3

tombul ve de kelebek mi ulennn :roflol:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nerdesin be robot ala ala asabım sinir oldu yine:)))))))))

GELDİM ULENNN çatladın özlemimden ama ii kaynatmışsın ben yokken kaydirigubbakcemile ben varken bu kadar konuşmuyorsun çenen açılmış nedense kaydirigubbakcemile

zaten ne zaman ben müsait olsam sen ortalıklardan kayboluyorsun deli oluyorum ya bi türlü tutturamıyoruz delü garu

migrosa gittim ...ne yiyeceğime karar veremedim ....hazır salata yapmışlar içinde limonu da var onlardan aldım bir tane daha yeni yiyeceğim ...

schaffer a gittim şu çeyiz setlerine bakmak için ...malum alman markası ....bir de bernardoya baktı ...daha bekarlıktan kalma tencereleri kullanıyorum iimi ...bir tencere yemek takımı almam lazım artık ...

bende kendime fesleğene soslu makarna ve mısırlı greek salata söyledim yicem birazdan...
ne kadar tencere fiyatları

tabi kullanıcan ala ala sanki 20 sene oldu evleneli kaç senelik evlisinki o kadar eskittin tencereleri

valla çeyiz setleri var ..1100 lira schaffer bir sürü tenceresi yemek takımı ıvır zıvırı var ..bernardoda 1500 hisarda 1700 ...ya benim tencereler eski ama bekar işi misafirim gelmediği için almadım daha yeni bir şey ama artık almak şart .bebiş olunca misafir bol olur ..:)

eee hangisini almayı düşünüyorsun peki

eee hangisini almayı düşünüyorsun peki

zaten her şeyimiz aynıkaydirigubbakcemile3ben yemek yiyip geliyorum kaybolma bi yere tombul kelebeğim

valla schaffer ı düşünüyorum ama bakalım ...hisar da iice fiyatta uçmuş yani ...

tombul diyor hala yaaa:mymeka:

sensin tombul ulennn kaydirigubbakcemile

ii hadi ye de gel erkencisin yemekte bugün ama neyyyyse sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…