geldimmmmmmmmmmmmm tombul kelebeğim:)
hangisi iyiyse onu al uzun süre kullanıcan çünkü bence tencere olayı hassas çünkü
benimkiler hisar kullananda memnun tabiki yine sen bilirsin
ya orası öyle benimde marka takıntım yok evet bazen pazardaki mallar daha güzel oluyo ben kıyafette de öyleyim pazardan aldıklarım valla süper benimde yok hangisi güzelse alırım hiç tereddütsüz
valla bende öyle asla pahalı bişiy almam çok çok beğenmedikçe oda ayda yılda bi kere genellikle uygun güzel ve şık alırım kimse inanmaz ucuza aldığıma ben yakıştırmayı biliyorum öyle alıyorum şık ve ucuz millet alıyo 100-200 bir parça bir bo....kada yaratmıyo
evet ya kapalılar için kıyafetler çok pahalı gerçekten evet eteğini hatırlıyorum ne kdarda güzel işte inanmıyolar alışveriş kültürleri yok bizim gibikaydirigubbakcemile3
valla aynen öyle mesela bi defa mavi jeansten kot aldım bi işe yaramaz bana markalı şeyler gelmiyo:)))))))) benim bi tane kotçum var 25-30 liraya harika kotlar alıyorum........adil ışıkta güzel tunikler görmüştüm varsa orda bak bide kotonda da görmüştüm güzel tunikler gözüme çarpmıştı benim ark kapalı birlikte alışverişe çıkmıştık o zaman gördüm bide bende bi huy var benim bir ark var deli ya nerde pahalı şey var oraya koşuyo benle birlikte olunca yapamıyo alışveriş korkuyo ben izin vermiyorum bide üzülüyorum gerçekten o kadar pahalı bide bişeye benzese içim yanmıcak:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?