mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bensiz kaynatılmaz ulennn ..bu topiğin bir raconu var ..raconu da ben keserim ...:roflol:

geldimmmmmmmmmmmmm tombul kelebeğim:)
hangisi iyiyse onu al uzun süre kullanıcan çünkü bence tencere olayı hassas çünkü

benimkiler hisar kullananda memnun tabiki yine sen bilirsin

geldimmmmmmmmmmmmm tombul kelebeğim:)
hangisi iyiyse onu al uzun süre kullanıcan çünkü bence tencere olayı hassas çünkü

benimkiler hisar kullananda memnun tabiki yine sen bilirsin

tombul kelebek deme ulennn kaydirigubbakcemile:mymeka:

valla markayla iilik doğru orantılı değil bence ..ben markalı çok şey aldım ama gidip pazardan aldığım çoğu şeyi onlardan uzun süre kullandım ..hiç marka takıntım yok ..geçen sene tefalden gittim clipso aldım ..daha yeni çıkmıştı 300 lira verdim düdüklüye ..rezil etti beni ..pişirmedi hava alıyordu v.s. servise götürdüm bir şey yok dediler yolladılar ..serviste baktım herkes tefalden şikayetçi ..tefal iice bozdu diyorlar ..geldim eve lanet ettim attım bir köşeye ..gittim eski tip düdüklülerden aldım 50 liraya ..çok memnunum ..mis gibi pişiriyo valla ..yemişim tefalini ...

ya orası öyle benimde marka takıntım yok evet bazen pazardaki mallar daha güzel oluyo ben kıyafette de öyleyim pazardan aldıklarım valla süper benimde yok hangisi güzelse alırım hiç tereddütsüz

ya orası öyle benimde marka takıntım yok evet bazen pazardaki mallar daha güzel oluyo ben kıyafette de öyleyim pazardan aldıklarım valla süper benimde yok hangisi güzelse alırım hiç tereddütsüz

ben de gidip markadan nadir bir şey alırım ..bir de markaların çok farklı tasarımları olmuyr ki ...benim burda bazı yerlerim var oralardan alıyorum ..gidip bir eteğe pantolona 100 lira vernler hayatta vermem ..aptallık bana göre ..çünkü kıyafet sürekli değişen bir şey her gün yeni bir şey çıkıyor ..e çalıştığımız için sürekli yeni kıyafet alıyoruz .. ne gerek var tanesine 100 lira vermeye ...özel bir gün olmadıkça vermem yani ..geçen sene indirim vardı bir mağazada ..ama markalı kot satıyordu ..kotları süperdi yani ..indirime koymuş 10 liraya ...gittim aldım ..bir senedir giyiyorum ..sürekli de yıkama huyum vardır ..terlediğim şeyi bir daha giymem hemen makineye :) o kadar yıkadım ne rengi soldu ne deforme oldu ..ne kotmuş dedimyaaa ...o yüzden güzel olanı alacaksın marka filan hikaye yani..

video yasak burda açılmıyor engelli

valla bende öyle asla pahalı bişiy almam çok çok beğenmedikçe oda ayda yılda bi kere genellikle uygun güzel ve şık alırım kimse inanmaz ucuza aldığıma ben yakıştırmayı biliyorum öyle alıyorum şık ve ucuz millet alıyo 100-200 bir parça bir bo....kada yaratmıyo

al işte herşey aynı bu da aynı .kaydirigubbakcemile3.valla bende de öyle ..o kadar ucuza aldığıma inanmıyorlar ...hem güzel hem uygun ...bir de ben de göz vardır en güzelini hemen görür seçerim ...nerde ne var nerde güzel ve ucuz görürüm alırım filan ...bence de bi işe yaramıyor ..buraya bazen pazarlamacı kadın geliyor ..bizimkiler görmemiş gibi saldırıyorlar ...ota b..ka bir sürü para veriyorlar ..salaklıklarına yansınlar ...alır mıyım hiç ...çık kızılaya istediğin kadar ucuza ve farklı şeyler bulabiliyorsun ..özellikle açık bayanlar için seçenek çok çok daha fazla ...5 liraya 10 liraya o kadar çok şey bulabiliyorsun ki ...

Benim giyindiğim bluzların gömleklerin yarısı 5-7 tl arası değişiyo:)))))))))rugan yarım bir botum var sper bişiy ama göz alıcı 25 tl:)))))))))) millet inanmıyo...kız nelerim var öyle daha kimse inanmıyo diyorum siz alışmışsınız pahalı vermeye benimde belli başlı ucuzcu mağazalarım var haftada bir yoklarım ne var ne yok diye geçen bir deri kaban aldım dize kadar robot inanmazsın tanesini 70 tl aldım bir siyah birde camel renk resmini çekip göstercem sana kimse inanmıyo ....

aynı işte benim de öyle ..5-10 lira arası alıyorum ben de hem de gömlek de değil tunik pantolon filan ...tunikler uzunya o yüzden daha da bir şok oluyorlar ..bir de kapalılar için kıyafet bulmak daha zor ve pahalı oluyor ...geçende 5 liraya etek bile aldım ..hatırlarmısın bilmem bi ara resim koymuştum ..çizmeyle bi etek vardı üzerimde etek dizime kadar geliyrdu kahve tonu ..üzerimde de siyah püsküllü hırka vardı .e.teği 5 liraya aldım hırkayı da 10 :)

evet ya kapalılar için kıyafetler çok pahalı gerçekten evet eteğini hatırlıyorum ne kdarda güzel işte inanmıyolar alışveriş kültürleri yok bizim gibikaydirigubbakcemile3

evet ya kapalılar için kıyafetler çok pahalı gerçekten evet eteğini hatırlıyorum ne kdarda güzel işte inanmıyolar alışveriş kültürleri yok bizim gibikaydirigubbakcemile3

evet aynen ...kültürlüyüz vesselam kaydirigubbakcemile3 ...ben gereksiz para harcanmasına karşıyım zevk için harca ama başka yerde güzel ve ucuzu dururken pahalıya para vermek bana salaklık geliyor enayi yerine koyuyorlar insanı ..adl de indirim var bu ara mesela ..uzun tunikler filan 10 lira tam bana göre ..size göre hele 5 liraya yazlık askılı tişörtler filan var ...bedava ne olacakki ..bakma ilk defa 30 liraya pantolon aldım iimikaydirigubbakcemile3 o da kilo aldığım için düşük bel istemiyordum çok hoşuma gitti vucutta duruşu çok güzel o yüzden aldım yani yoksa adl nin indirim zamanlarında çok alışveriş yapıyorum ordan ...bu arada özeline mesaj atıyorum hemen bak ok ..okurken koptum varya bir link atacağım ...

valla aynen öyle mesela bi defa mavi jeansten kot aldım bi işe yaramaz bana markalı şeyler gelmiyo:)))))))) benim bi tane kotçum var 25-30 liraya harika kotlar alıyorum........adil ışıkta güzel tunikler görmüştüm varsa orda bak bide kotonda da görmüştüm güzel tunikler gözüme çarpmıştı benim ark kapalı birlikte alışverişe çıkmıştık o zaman gördüm bide bende bi huy var benim bir ark var deli ya nerde pahalı şey var oraya koşuyo benle birlikte olunca yapamıyo alışveriş korkuyo ben izin vermiyorum bide üzülüyorum gerçekten o kadar pahalı bide bişeye benzese içim yanmıcak:))))))))))

aynen yaa ..ben sevmem öyle insanla alışveriş yapmaya ..benim de vardı öyle açık bir arkadaşım ..bi gün bi alışverişe çıktık beraber ..kız müptelam oldu iimi kaydirigubbakcemile3

eyüp sabri tuncer 5 liralık alışverişine 40 liralık perfume jevels setini hediye ediyor. sette vücüt parfümü,losyonu ve el kremi bulunuyor.ben aldım tavsiye ederim. 25 mart son gün.Eyüp Sabri Tuncer Online Alışveriş Sitesi]

başka bir topicte vardı bu eyüp sabri tuncer olayı ben de netten sipariş verdim geldi ..valla ürünlerini çok beğendim ..bizim evde kolonya yoktu ben 500 ml lik kolonya aldım yanında el kremi vucut losyonu ve parfüm geldi ..bi sitesine bak derim ..son gün yarın galiba ...

ala ala hiç duymamıştım bakarım bi ara caneeee

ankaraya geldin mi hiç ..ankarada olsan ii alışveriş yapardık heee :)

geldim bir gece kaldım gezdim kızılayı falan

he valla ne güzel olurdu kız keşke sende buraya gelsen ucuzculara giderdik beraber:))))))))))ne güzel olurdu yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…