mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim bir gece kaldım gezdim kızılayı falan

he valla ne güzel olurdu kız keşke sende buraya gelsen ucuzculara giderdik beraber:))))))))))ne güzel olurdu yaaaaaaaaaaaaaaa

sakaryada kızlayda belli yerler var bildinmi haftada bir yoklayacaksın :)

istanbula geçen sene ramazanda geldim ..oruç oruç gezdik tosunumla ..bi ara yine gelmey idüşünüyoruz haftasonu inş. adalara gidemedik daha ..

ay gelsen keşke kız bi kahve içerdik müsait olursan tabiki.......adalar çok güzel gitmeni öneririm geçen sene iki kere gittim

ay gelsen keşke kız bi kahve içerdik müsait olursan tabiki.......adalar çok güzel gitmeni öneririm geçen sene iki kere gittim

ne edecen beni kara kuru bir şeyimkaydirigubbakcemile3 ne karayımyakaydirigubbakcemile3 ..hem bir kahve ile tadıma mı bakacaksın ulenn ..ben tadımlık değil doyumlukum bi kere :roflol:

aman be ala ala sende heee uyuz ediyon insanı tanışırdık ala ala istemessen isteme hıhhhhh

he valla harika olur gel kız sen ısmarlıcam söz tabi sen yan çizmessen.bu arada masamı muhasebeci işgal etti o yüzden başka bilg.girdim.........:)))))))

tombul kelebek deme ulenn .evde herifim tombiş der burda sen tombul bir de üstüne kelebek ..bak 45 kilo olacağım heee ..ona göre ...

ya şişko olduğundan değil ama seni öyle sevesim geliyo napim:)))))))

ben de seni nasıl sevsem acaba ...dur ben de sni uyuz edecek bir şey bulurum elbet :))))

bu akşam sinemaya gidiyorum tosnumla ...senin sevgilin ne kadarda bir geliyor ..ne iş yapıyordu ayrıca merak ettim :)

slm umu hoşgeldin naber ne var ne yok bakayım

hoşbulduk ... iyi ne olsun koşturmaca işde oraya git şöyle yap böyle yap dün gelinlik provam vardı işde bi de nikah için kıyafeti bakıyım dedim havada bir kötüydü anlatamam bugünde evdeyim ya havagüneşli sinir oldum yarında gidicem bakalım bi kaç bişey alcam hava nasıl olcak merak ettim
nikah için kumaş belden oturtmalı bi pantolon aldım üzerine bided beyaz tonlarında askılı bi badı aldım ama dar badi değil bol elbiseden vazgeçtin aman ne öyle süslü kokona gibi kayın validem niye elbise almadın der ama ne yapıyım boşverr
zaten ucuz aldım diye nişanlım neden o kadar ucuz şeyler aldın dedi kredi kartını vermişti bana nasıl istiyosan öyle elbise aldiye bende gittim aldıklarımda indirime girmişti ne yapıyım dedim tmm bi kaş bişey daha alırım pahalıya gelir yarın gidicem işde bişeyler daha bakmaya hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…