mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim ne kadar telaşlı işler dimi

benimkiyle aram bu aralar fena kötü robot sürekli kavga edip duruyoruz......fırsat buldukça geliyo işte bu aralr gelemiyo işe başladı yeni belediyede tahhakkuk servisinde çalışıyo

oh ne güzel harifin kredi kartınıda vermiş sana :))))))))))))))))

benimkiyle aram bu aralar fena kötü robot sürekli kavga edip duruyoruz......fırsat buldukça geliyo işte bu aralr gelemiyo işe başladı yeni belediyede tahhakkuk servisinde çalışıyo

hımm belediyede memur mu ulennn ..kavga etmesen şaşardım zaten ..oğlanın başında saç kalmayacak senin yüzünden iimi kaydirigubbakcemile3 ii bi dayak istiyorsun sen de dur bakalım ne zaman ..evlendiğin gece bunun acısını çıkartırsa seninki karışmam :roflol::roflol:

tombul kelebeğim nerdesinnnnnnnn

güzele benziyo tombul kelebeğim gitde anlat bakem güzelse bende giderim

burdayım geldim ..yaa sendikacılar bırakmıyor bu sefer de peşimi iimi ...bir igidiyor öteki geliyor ...evet güzele benziyor ...oyuncular ii ..konusu farklı ..bakalım artık

ya offfff her hareketi batıyo bu aralar benimde en kötü huyum kızdımmı ona hemen düzelemiyorum uyuzluk yapıyorum.....dün babası sorguya çekmiş ne zaman gidiyoruz istemeye aranız nasıl ben hazırlık yapıyorum sizin ev almanız için falan filan bir sürü tartıştık

ulennn seninle yaşanılmaz yok..ben benimle yaşanılmaz sanıyordum ama bin beteri varmış heeee :)))

sakin ol ulennn bak evlenince havanı alır sonra karışmam heee :) zaten bu dillilerin evlenince dili kesiliveriyor ona göre :)

azıcık sakin ol adama güleryüz göster be ..nereye kadar bu dırdır ulenn ..fazla naz aşık usandırır ...

böyle kızınca uzatırsan evlenince çok zorlanırsınız adamı delirtirsin sonra heee...

ben gerçekten zor bir insanım aman be ne dilim kesilicek o benden tırsıyo:)))))))))) ay bilmiyorum canım sıkkın baya

ben gerçekten zor bir insanım aman be ne dilim kesilicek o benden tırsıyo:)))))))))) ay bilmiyorum canım sıkkın baya

eskiden ben senden bin beterdim ama evlenince bu şekilde olmak ikinizi de yıpratır benden söylemesi ..tecrübe ile sabit ..evlilik flörte hiç benzemez ona göre .. daha sağduyulu daha sakin olman lazım ..öyle herşeye bağırıp çağırmak taavır almakla yürümez evlilik ..fedakarlık yapacaksın yeri gelecek susacaksın ya da o suacak ..evlilik denge işi ulennn dengesizlerin işi değil :))))

aman be nerdesin tombul kelebek

geldim geldim

ya beni anlamıyo deli oluyorum o zaman bende bütün sistem çöküyo yaaaa

aman be aman beee nerdesin yine kayboldun yahuuuuu ala alaaaa

burdayım yaa ..ne yapayım ulennn ...işim vardı .... ne biçim sistemin var anlamış değilim. kesin ota b..ka küsüyorsundur sen şimdi :))

ya yok bak valla beni anlamıyo mesela ben anya diyorum o diyoki konya niye böyle oldu ay o zaman deli oluyorum ya herşeyi kendi anlamak istediği gibi anlıyo

erkekler öyledir.. evliliklerin sancılı dönemleri de zaten bu birbirini anlamamk yüzünden kötü geçer.bu dönemi atlatan evliliğe devam eder ,atlatamayan da bitirir ..o yüzden bu konuda çok dikaktli olman gerek ..boşver bazen de onun dediğini yap ..ölmezsinya ..zamanla herşey rayına oturunca o seni anlayacaktır zaten ..ama üzerine üzerine gitmekle bağırıp çağırmakla gerçekten halledemezsin ...oyunu akıllı oyna ...

ya inan çok doğru söylüyorsun kelebeğim yaaaa napıcam bilmiyorum beni kaybetmekten korktuğu için bu aralar oda saçma davranıyo ama kendimede engel olamıyorum...ben yemek yiyip geliyorum kaybolma bi yere

tepem attı yine yahu deli ediyo bu elemanlar beni yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…