mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım senle her hastalığımız aynı olmak zorundamı:))))))))banada tel demişlerdi ama taktırmamıştım ben :))))))))))

evet zorunda :)))) taktır bence bir an önce ..ilerde taktıramazsın ...evlenmeden çocuk olmadan tüm eksiklerini gider tamir ettir :)) çocuktan sonra hiçbir nane yiyemezsin )))

olaya bak şimdi durduk yerde ..tosunum beni aradı ..arabanın aküsü bitmiş iimi ..şaşkın kocam benim hep böyle şaşkındır zaten ...bir de raporluya evdeydi...birazdan araba ile beni alıp dişçiye gidecektik ..akü bitmiş eşim evde olduğu için üzerinde nakit de yokmul iimi ...dımdızlak kaldı ortada ..dolmuşa binecek parası bile yokmuş ..e adama ben para çekip veriyorum ondan böyle olyr :)))

:))))))))))))))))hadi ya aksiliğe bak ne olcak şimdi peki

günaydın zuzu ..ne olacak bizim marketteki adam sağolsun çok iibiri ..ona söylemiş yan taraf berber ..berberden kablo almışlar ..marketçinin arabasından aküyü şarj etmişler sorun hallolmuş çok şükür ...yoksa kalmıştık yolda ..
dişçiye gelince sinir etti beni yaaa...kadına diş teli taktıracağım diyorum kadın bana yok şu diş çekilecek yok buna dolgu olacak filan amaç ne kadar çok işlem o kadar çok para ...eşim damağımda sorun var diyor kadın durduk yerde eşime dolgu yaptı iimi ..iice sinir oldum anlatamam sana ....

efuli hoşgeldin ..nerelredesin sen ulennn ..ice boşladın topiği ..kulağını çekmek değil kopartmak lazım artık ..nerdesin neler yapıyorsun hemen anlat bakayım ..hiç değilse yılda bir de olsa kendinden haber ver kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

günaydın robot sen iyi dişçiye gitmemişsin kadın tel ile ilgili bir açıklama yapmamış anladığım kadarıyla:))))))))))))

benide ortodontiye göndermişlerdiye göndermişlerdi. bide ben diş etlerimden 2 kere ameliyat oldum neler çektim ben dişten diş etlerimden ne iğneler vuruldum anlataamam küçüklüğümden beri

seninki de zormuş hee ...öğlen dişçiye gidceğim ben de ..eşim de evde ..diyorki öğlen buluşalım seni çok özledim diyor ...

aman be robot sende bi durmadın yerinde kurt kaynıyo heeee:))))))))))))))

bnde özledim zuzumm walla uğraşıyorum sınavlar kurs falan giremedim nete pek fazla uzun zamandır bugün evdeym bi bakayım dedim nasılsın yolundamı herşeyyopuyorumnanaktan

ay canım ne olsun eh işte idare eder be efulim yuvarkanıp gidiyoruz sen ne yaptın sınavları bakem anlat efulim

sınavlara vizelere gittim geldim işte allahaşükür sonuçlar bekledğimden çok iyi geldi finalalrde 1 hafta sonra başlıcak işte onlardada Barajı geçersem biticek okul inş staj işlmleryle uğraşıyorum şimdide iş bankasına gitcm ğleden sonra staj dosyası parası oraya yatıyomuş artık öyle uzuzm bi koşturmaca nın içindeym :)

canım benim umarım herşey yolunda gider senin açından şimdi sen okulu bitirince ne olcan bakem:))))))))

şimdi muhasebe ci olacam ben :)opuyorumnanaktan
robot nerelere kayboldu acep yernde dursa şaşrım zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…