mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya canım robotun eşi ameliyat oldu yakın zamanda.....sonra geçen c.tesi robot lazer ameliyatı oldu şimdide dişçiye gitti.....yakında kuşuda ağrır valla benden çürükkaydirigubbakcemile3

ben geldm sizi çok özledmmmopuyorumnanaktan
biz de seni özledik zilloş ...insan arada bir uğrar hiç bahane etme ..eskiden arada da olsa uğrardın şimdi tık yok alsanaalsanasmile
aman be robot sende bi durmadın yerinde kurt kaynıyo heeee:))))))))))))))
ulenn dişçiye gideceğim dedimya ..gittim geldim işte öğlen arası alsanaalsanasmile
ii hadi bakalım hayırlısı ..yavaş yavaş iş yaşamına ayak atıyorsun ..iş kadını olacaksın öylemi :jeyyar:
şimdi muhasebe ci olacam ben :)opuyorumnanaktan
robot nerelere kayboldu acep yernde dursa şaşrım zatiii

burdayım burda geldim işte ...sen kaybolmuşsun asıl çabuk gel buraya kaydirigubbakcemile

ya canım robotun eşi ameliyat oldu yakın zamanda.....sonra geçen c.tesi robot lazer ameliyatı oldu şimdide dişçiye gitti.....yakında kuşuda ağrır valla benden çürükkaydirigubbakcemile3

yok ona her halukarda zarar gelmez merak etme taş gibi taşşşş :roflol::roflol:

robottt nerelerdesin sen eşin ameliyat olmuş çok geçmiş olsun sen de olmşşn sanada çok geçmiş olsun inşallah iyisinizidr şimdi ikinizde...

iyiyiz efuli sağolasın ..sorma kampa girdik oramızı buramızı düzelttiriyoruz ..magazin programlarındaki gibi bir dizi estetik operasyon mu geçirdik ne :roflol:

evet robot toplam 2 hafta sonra mezun olcam inş iş haytına atılcam ben sizin gibi iş karısı olacammaklinialirimsmile

bu arada millet reglim geçti heee ..korunuyoruz ama bir kaza mı oldu acep akannehir

ne ameliyatı oldusempatiksalakcinninuz sizz gıııı

bu arada geçende kızılayda sana çok benzeyen bir hatun gördüm ..arkasından efuulii dur bekle diyesim geldi iimi kaydirigubbakcemile3akannehir

bende bugün oldum regli her tarafım ağrıyo yaaaaa aman robot kuşuna dikkat etkaydirigubbakcemile3

bende bugün oldum regli her tarafım ağrıyo yaaaaa aman robot kuşuna dikkat etkaydirigubbakcemile3
ona zeval getirmem ulenn ..o benim veli nimetim :roflol::roflol:
sen bana benzetme birisini:dilcikar:

sana mı dedik ulen efuliye dedim ..seni benzetememki zaten sen allame- cihansın canım kaydirigubbakcemile

çok sevndm senn için cnm bnmm hadi bakalım daha yahşi bakablirsn bundan böyle etrafınaaklinialirimsmile
benm şahsıma ait büro açabilmem için daha bi fırın ekmek yemem lazım 2 yıl zorunlu staj var onu yapmam lazım onu yapmak için sınava girmm ve ondanda geçer not almam lazımm :):) daha onlara çok robotumm :)

bnde olcm regli az kaldıı hep sınav zamanı denk geliyo sinir oluyorum walla boshayallersmile zuzuummm neye benzetemedn anlayamaıdm benohaoldumsmile

ha doğruya evet unutmuşum ..üni.yi bitireli yıllar olduğu nasıl belli ben de işletmeciyim de ...kafamçokkarıştı yaparsın hepsini inş. merak etme ..muhasebeciliği de hiç sevmem ama sen seviyorsan sorun yok ..çevren de varsa kaparsın işleri inş. :Saruboceq:

evet gözlüklü iken gözlerim zaten dehşetti gözlüksüz halini söylemeyeyim sen düşün :roflol::roflol:

yavuklunla aran nasıl ? nasıl bir yamuğu varmı bizim hamsinin hee :jeyyar:

evet ya bende soracaktım şimdi efuli nasıl aran kız manitayla:))))))))

valla düşünemiyomm wallaaa :):)

yaa benzeyen ne kadar çok alanyada da bi hatun var kız ortalık malı kızın yedigi bütün haltlar bnm üstüme kalıyodu allahtan kurtuldum fışkıdan :)

yavuklumla herşey yolunda robotum bi yamuug yok şimdilik :) sınavlara oda gelcek işteeaklinialirimsmile

abim ablam eniştm de muhasebeci robot benm o yüzdne o konuda pek bi sıkıntım yokk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…