biz de seni özledik zilloş ...insan arada bir uğrar hiç bahane etme ..eskiden arada da olsa uğrardın şimdi tık yok alsanaalsanasmileben geldm sizi çok özledmmmopuyorumnanaktan
ulenn dişçiye gideceğim dedimya ..gittim geldim işte öğlen arası alsanaalsanasmileaman be robot sende bi durmadın yerinde kurt kaynıyo heeee:))))))))))))))
ii hadi bakalım hayırlısı ..yavaş yavaş iş yaşamına ayak atıyorsun ..iş kadını olacaksın öylemi :jeyyar:sınavlara vizelere gittim geldim işte allahaşükür sonuçlar bekledğimden çok iyi geldi finalalrde 1 hafta sonra başlıcak işte onlardada Barajı geçersem biticek okul inş staj işlmleryle uğraşıyorum şimdide iş bankasına gitcm ğleden sonra staj dosyası parası oraya yatıyomuş artık öyle uzuzm bi koşturmaca nın içindeym :)
şimdi muhasebe ci olacam ben :)opuyorumnanaktan
robot nerelere kayboldu acep yernde dursa şaşrım zatiii
ya canım robotun eşi ameliyat oldu yakın zamanda.....sonra geçen c.tesi robot lazer ameliyatı oldu şimdide dişçiye gitti.....yakında kuşuda ağrır valla benden çürükkaydirigubbakcemile3
evet robot toplam 2 hafta sonra mezun olcam inş iş haytına atılcam ben sizin gibi iş karısı olacammaklinialirimsmile
ne ameliyatı oldusempatiksalakcinninuz sizz gıııı
ona zeval getirmem ulenn ..o benim veli nimetim :roflol::roflol:bende bugün oldum regli her tarafım ağrıyo yaaaaa aman robot kuşuna dikkat etkaydirigubbakcemile3
sen bana benzetme birisini:dilcikar:
çok sevndm senn için cnm bnmm hadi bakalım daha yahşi bakablirsn bundan böyle etrafınaaklinialirimsmile
benm şahsıma ait büro açabilmem için daha bi fırın ekmek yemem lazım 2 yıl zorunlu staj var onu yapmam lazım onu yapmak için sınava girmm ve ondanda geçer not almam lazımm :):) daha onlara çok robotumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?