mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol: ii bari böyleleri adamın başına bela olur heee ..sonra da katil olunca niye katil oldun diyorlar töbe est...kötükedihüso nereye gitti kız alanyadan mı gitti

ii bari hamsiden yana sıkıntın olmasın da ..fındıkları varmı bu hamsilerin ...fındık da toplarsın sen hee ..bağlarsın beline peştemali başına da yemeni toplarsın fındık ...yakışır sana da heee fındık kızı olmak :icecream:...
abim ablam eniştm de muhasebeci robot benm o yüzdne o konuda pek bi sıkıntım yokk :))
ohooo o zaman herşey var desene kebap senin iş ..ii hadi sevindim duruma zemuszemus

siizn için yeni resmlerimi yükledm kızlar bakın albümüme :) var yavrum fındık kivi çay:):) vallla çok zor karadenz erkeği öğrendm bunu ama alştm artk :)

zuzumm senn aşk durumları nasıl varmı bi gelişmeee opuyorumnanaktan

siizn için yeni resmlerimi yükledm kızlar bakın albümüme :) var yavrum fındık kivi çay:):) vallla çok zor karadenz erkeği öğrendm bunu ama alştm artk :)

zilloşa bak zilloşa ..pozlar da sibelcanvari heee ..kaydirigubbakcemile3hey gidi gençlik heyyy benim de böyle taze olduğum zamanlar varmıydı acep :roflol: yaşlandık iice hee ..sana bakınca gençliğim aklıma geliyor iimi :roflol:

çok güzelsin desem racona ters güzel çıkmışsın diyeyim bari :roflol:

evet trabzon erkekleri çok zor gerçekten ..o yüzden annem çok uğraştı memleketten olsun diye ama ben asla memleketten evlenmem diye kestirip attım ...

zuzumm senn aşk durumları nasıl varmı bi gelişmeee opuyorumnanaktan

valla canım benim aşk durumları son zamanlar kötüydü benden kaynaklanıyo ama benim uyuzluklarımdan yoksa mükemmel birisi hafta sonu burdaydı geldi şu an maşallha çok iyi canım ya daha iyiyim demekki sık sık istanbula gelmesi lazımmışkaydirigubbakcemile3

eyi yapmmşn valla robotum bana bazen illallah dedittirdiği zamanlar oluyo ama alştm artk ben birbirimze nasıl davranmamaz gerektgini öğrendk pek bi sorn çıkmıyo o yuzdn artkk :)

anladmm cnm bnmm inşallah en iyisi olur snn için senn içindede bişiler varsa fazla çektrme çocuga yazıktır günahtır sırnaşık şey

evet taa izmirlerde iken bile oğlanın başının etini yedin istanbulda olsa ne edeceksin bilmiyorum kaydirigubbakcemile her işte bir hayır var işte uzakta olması da onun için hayırlı :roflol:

eyi yapmmşn valla robotum bana bazen illallah dedittirdiği zamanlar oluyo ama alştm artk ben birbirimze nasıl davranmamaz gerektgini öğrendk pek bi sorn çıkmıyo o yuzdn artkk :)

ii hadi bakalım umarım mutlu olursunuz her daim ..beni özlemişsindir diye ben de albüme bir iki resim attım ...gül yüzümü gör de belki cennetlik olursun :roflol::roflol: töbe töebeee başıma taş yağacak heeee...:roflol:

yok kız ben seviyorum ama benim uyzluklarım tutuyo işte böyle:)))))))))) eylül gibi söz nişan yapıcaz inşallah canım yaaa içimde bişiy olmassa bu ilişkiye sürdürmezdim hayatta

yok kız ben seviyorum ama benim uyzluklarım tutuyo işte böyle:)))))))))) eylül gibi söz nişan yapıcaz inşallah canım yaaa içimde bişiy olmassa bu ilişkiye sürdürmezdim hayatta

çok sevindm cnm yaaa llah tamamına erdirr inşallah bir ömür boyu mutlu olursunz..opuyorumnanaktan

wıııyyy wııııyyyyyyyyyy oooo may gat kaydirigubbakcemile3 robot senn bakşlarndan koruusn allah adamı kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

wıııyyy wııııyyyyyyyyyy oooo may gat kaydirigubbakcemile3 robot senn bakşlarndan koruusn allah adamı kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

bakışlar iide gerisi bi p..ka yaramıyor :roflol::roflol: bi bakışım var zaten oda olmasa ne oalcak bilmem :roflol: geri kısımda seni geçemem tabi de zilloş kıskanıyorum ama :roflol: sana yakışır hadi bak iltifat ettim kıymetini bil :jeyyar:

bu sözleride duydum yaa wayyy gidem gidem nerelere gidem ben kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederm robotum dediklern için gören güzel olmasa karşındakini hiç bi zaman güzel olrak göremez zaten opuyorumnanaktan

bu sözleride duydum yaa wayyy gidem gidem nerelere gidem ben kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederm robotum dediklern için gören güzel olmasa karşındakini hiç bi zaman güzel olrak göremez zaten opuyorumnanaktan

gören güzel olmasa da görünen köy kılavuz istemez :jeyyar:

zuzu kıskanacak şimdi dur sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ne fenasın robot sen gıı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende babet alcam off hiç bierde istedgm gibi yok yaa pıktım

nasıl bir şey arıyorsunki ..babeti boşver ..sizin oralara yaz gelmiştir ..terlik sandalet tarzı ancak gider oralara babetle terlersin

ya sandeletide kotun altına giymeyi sevimyorum sandalette lazm ondan da alcm mafoldumben mecbur bitane kapalı ayakkabı almm lazım geçen gün kapıdan ayakkabılarıım çaldılar çünkü alsanaalsanasmile geettii converslerimm mafoldumben

ne kıskanıcam ben zaten güzelimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…