mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kıskanıcam ben zaten güzelimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen öyle san:roflol::roflol:

aa sizin oralarda hırszlık çokmu oluyor tüh üzüldüm ...ama boşver hep convers hep convers sıkıldım artık ..ben de çok giyiyorum ama artık sıcak ayaklarım pişiyor içinde ..şimdi babet ve sandalet zamanı hihoyyyt

evet cnm bu yaykkabı olayı oluyo malasef :umursamaz: o yüzden bnde conversi kışa bıraktım şimdi yazlık zamanııı delikafadulden

sanmıyorum çünkü öyleyim robotcum:)))))))))))))))))
valla istanbulda harika babetler var efulicim

biliyorum sizin oralarde ne güzel çok güzel şeler var hem çok uygunada var pahalıyada her seçenek var burda her yer çok pahalı :umursamaz:

ay efuli hele bizim bakırköy pazarı var burda bir gelsen aklını kaybedersin olanca paranı pazara bırakıp çıkarsın:))))))))))

sanmıyorum çünkü öyleyim robotcum:)))))))))))))))))
valla istanbulda harika babetler var efulicim
görmeyen de gerçekten güzel bişey sanacak seni hee:roflol:
ay efuli hele bizim bakırköy pazarı var burda bir gelsen aklını kaybedersin olanca paranı pazara bırakıp çıkarsın:))))))))))

burda da seçenek çok ve çok ucuz ..

gören görüyo kızımmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))

ne diyon kızımmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

regli oldum ya c.tesi gidicem 3 günü oluyo ya hormon testi yaptırıcam bakalım dr ne dicek yaaa umarım iyi şeyler söyler ya dua et

offfff havalar ısındı benim ayaklarımın altı yanmaya başladı ayaklarım ve ellerim deli oluyorum her yaz aynı yaaaa iğne vuruluyorum bir yaz boyunca popom ağrıyo artık troid bezlerim az çalışıyo geçen sene tedaviyi yarıda bıraktım şimdi tekrar başlıcam...gece buzdolabından kovaya su boşaltıp ayaklarımı soktum yoksa uyuyamıyorum yaaaa

:))))))))))))robot bırak nou bunuda canım adana çekti:)))))))))

hay adana na da urfana da senin ... yarın ben de yerim belki akşama ...54 kilo oldum bu arada ..ice iğne ipliğe döndüm ..53 olayım bırakacağım rejmi inş. ozaman görürsün sen ..bu arada bu bir hafta iice abarttım heee...künefeler kebaplar dolmalar poğaça börek yaş pasta kurabiye sınırsız yedim ....ve bırak kilo almayı yarım kilo vermişim iiimi :) yedikçe kilomu veriyorum ne :))) 1 kilomu daha vereyim soracağım sana ben ozaman

bende akşam kardeşime söliyim ocakbaşına götürsün üstünede künefe ohhhhhhhhhh:)))))))))))))))))))
peki wc çıkman nasıl sık çıkıyonmu?
attığın kiloları bana versene benim üstğm çok zayıf

saat başı çıkıyorum hem de ...
evet al al üstüm fazla zaten gerçi herkes çok beğeniyor benim vucudumu ama ..
ölçtüm heee...
85-62-85 im...

tüp çikolata yiyorum şu an bu ikinci fena sarıyom bu aralar:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…