mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bitti bak psikolojim bozuldu:)))))bitti ya bitti iki tane yedim ama çabuk bitti:))))))))))))))sanki sen pis boğaz değilsin karpuzcu seni:)))))))))))))))

karpuzun nesi var ulennn ..mis gibi ohhhh...en azından sağlıklı seni,n gibi ne bulduysam yemiyorum ben

ha ha haaaa karpuzcu seni ondan sürekli helaya çıkıp duruyon:))))))))))))))kus kus da çekti canım yahu

yooo niye yasak olsun ne bilim şaşırdın ya ondan sordum ala ala sormak yasakmı

yooo niye yasak olsun ne bilim şaşırdın ya ondan sordum ala ala sormak yasakmı :))))))))))))))))))))))))))))))

yooo ne bilim şaşırdın ya bende şaşırmana şaşırdım yasakmı:)))))))))))))))))

ya ben daha elbisemi almadım düğün için hafta sonu bizim orda bir mağaza var bir sürü abiye kıyafet var fiyatlarıda uygun çok ahım şahım beğenmedim gerçi ama bakıcam bazı elbiseler üzerine giyince anlaşılıyo yaaaa...bakalım bugün erken çıkabilirim o zaman fırsat olursa bakıcam bi bugün almanların dini bayramı keşke çıksak erken yahu

hiç sorma bakem bakalım sanada gösteririm ben çıkıyorum canım paydos yaptık almanlar sağolsun yarın görüşürüz öptüm

yok almadım daha çok kötüyüm ya elim ayağım yanıyo dün kovaya soktum yine ayağımı sıfır uykuylayım gözümden uyku akıyo şu an sersem gibiyim

günaydın zuzu ..avatar değişmiş gördüm :))) ne yaptın haftasonu ..elbiseyi aldınmı ...beni sorarsan reglim 2 gün geçti ..naneyi yedimmi acep diye düşünüyorum onunla meşgulum bu ara ...aslında ben her ay ayın 15 inde oluyordum ...geçen ay 11 inde oldum ..o zamandan beridir regl olmadım ..hani her ay 15 inde oluyorumya bu sefer de nasılsa hep ayın 15 inde oluyorum diye reglimi de ayın 15 inde bekledim gelmedi ..11 inden hesaplarsam 6 gün 15 inden hesaplarsam 2 gün geçmiş durumda ...bir kazaya kurban gitmiş olabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…