slm robot....bugün saat dörde kadar hastanedeydim kafam döndü koşturmaktan...ilk önce sabah kadın dr gittim bi dünya sıra bekledim neyse girdim dr yanına dr baktım test sonuçlarıma dedi menopoza gitmiyosun daha çok yılların var dedi neyse bi problem çıkmadı ama troditten dedi bana dahiliyeye yönlendirdi bende gittim dahiliyeye girdim içeri ay sevmediğim dr denk geldim mıy mıy mıy bişiy neyse dr kontrol etti beni ellerime baktı kalbiimi dinledi karı sonra unutkanlık varmı diye sordu ordan annem hat safhada dedi:))) kırmızı et tüketiyomusun diye sordu falan ben dedim akşamları kovayla yatıyorum kurtarın beni dedim:)))))kadın bir sürü test verdi ultrason röntgen tsh t3 ve t4 testleri verdi yarın sabahtan yaptırıcam sonra sonuçları annem almaya gidicek dr gösterecek...bakalım artık bu troid başıma bela oldu tedaviye başlıcam yani sıkı tutucam artık....saat 3 kadar aç aç dolandım yaaaaa eve zor attım kendimi bişiler atıştırdım çıktım işe gittim bir sürü sıkıcı olay işler kötü bu ay ödemelerimiz ilk defa gecikti bir kaç kişiyi çıkarıcak sanırım patron adam da berbat durumda onuda anlıyorum bi tane kız var idari kısımda ben olmadığım zaman ben bir şekilde idare ediyodu sanırım onuda çıkarıcak işte o zaman ben b.....ku yediğim gündür o zaman senelik izinde yapamam dr falan hiç bi yere kıpırdayamam .....bilmiyorum bakalım ne olcak çok kötü işler canım sıkkın bu ay yarım yamalak aldık maaaşı offff herşey üst üste geliyo yaaaaa işte durumlar bu şekilde .....daha bir türlü buluşupta şu topicte konuşamadık hafta sonumun nasıl geçtiğini anlatamadım dimi yoksa anlattımmı hatırlamıyorum:)))bu arada sen bu saatte nete girmişsin şaşırdım valla sana yazmak için girmiştim anaaaa bi baktım sen dokuz gibi yazmışsın şaşırdım vallaaaa....
şimdi aklıma geldi sen yarın tatilsin ama ben malesef çalışıyorumfırsat bulup girersen ıkursu yazdıklarınmı görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?