mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğendinmi.....saçlarıma da kaynak yaptırıcam iri iri sardırıcam

saçların düz daha güzel bana göre ama sen bilirsin ...kaynak pahalı değilmi ne kadara yapıyorlar ...
doktor malum meseledenmi ..hadi geçmiş olsun

düz daha güzel ama hep düz gördüler bide düğünde değişik olsun istiyorum çok fazla öyle topuz falan sevmiyorum saç yaptırmayı aslında bide tipimden çok sıkıldım değişiklik istiyorum saçım hiç uzamıyo senelerdir bıktım değişiklik olsun istiyorum...evet biraz pahalı yarısını melih vericek parasını:)
dr meselesine gelince evet bakalım yarın dr gidicem c.tesi test yaptırdım sonucumu aldım laborant dediki hanımefendi tiroid testiniz çok yüksek çıkmış dedi orda bi morelim bozuldu c.tesi dr yoktu yarın göstericem bakayım kadın dr çıktıktan sonra dahiliyeye gidicem tiroid tedavimi başlatıcam bakalım tabi göründükten sonra dahiliye ne dicek tiroidim için bilmiyorum kafamı çok taktım ....bugün bütün gün ayaktaydım elemanların başındaydım ayakkabıda ayağımı sıktı öldüm bittim eve zor geldim hemen sıcak suya koydum şimdi ayaklarımın üzerine basamıyorum çok sızlıyo....uyuyamıyorum şu an ayaklarımın sızlamasından.....elbiseyi kaça aldım hadi tahmin et bakalım?bi ayakkabım eksik aslında resimdeki ayakkabımı çok seviyorum çok güzel ama aynısının ruganını alıcam çantam rugan çünkü....oda ucuz ama ayakkabının fiyatı:)
yarın görüşürüz erkenn gelebilirsem işe işim bitince şirkete dönücem tekrar hadi görüşürüz...

günaydın zuzu ..zaten topuz yaptır demiyorum ...ama maşa sana yakışmıyor benim fikrim bu ..maşalı saçlarını da resimlerde görmüştüm hiç hoşuma gitmedi...maşa değil de uzun saç için yapılabilecek farklı modelleri dene bence ...saçların neden uzamıyorki ..doktora göründünmü..benim de çok çabuk uzar ama dökülme var bende de ...geçmiş olsun ayakların için..dur bakalım doktora görün de ne çıkacak ..laboranta bakma sen ...boşboğaz olanları da oluyor onların ...iii düşünki ii olsun ..sonucu bana da bildir gelince ..inş. birşey yoktur...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...elbiseyi 20 lirayamı aldın :))) elbisen güzel de hep aynı tarz giyiyorsun sinir ediyorsn..biraz değişikliğe açık ol ...sen sadece sade şeyler sana yakışır sanıyorsun ama farklı şeyler de üzerinde çok hoş durabilir...ben de bekarken mesela hep hip-hop tarzı dandik dundik giyinirdim :)) böyle sıradan spor tarzı bile giymez kendime yakıştıramazdım..evlendikten sonra kıyafetimi çok değiştirdim ..eşim sayesinde farklı şeyler denedim ..baktımki farklı şeyler de yakışıyormuş bana ...ve zamanla farklı şeyler giymeye başladım ve tarzım tamamen değişti...

slm robot....bugün saat dörde kadar hastanedeydim kafam döndü koşturmaktan...ilk önce sabah kadın dr gittim bi dünya sıra bekledim neyse girdim dr yanına dr baktım test sonuçlarıma dedi menopoza gitmiyosun daha çok yılların var dedi neyse bi problem çıkmadı ama troditten dedi bana dahiliyeye yönlendirdi bende gittim dahiliyeye girdim içeri ay sevmediğim dr denk geldim mıy mıy mıy bişiy neyse dr kontrol etti beni ellerime baktı kalbiimi dinledi karı sonra unutkanlık varmı diye sordu ordan annem hat safhada dedi:))) kırmızı et tüketiyomusun diye sordu falan ben dedim akşamları kovayla yatıyorum kurtarın beni dedim:)))))kadın bir sürü test verdi ultrason röntgen tsh t3 ve t4 testleri verdi yarın sabahtan yaptırıcam sonra sonuçları annem almaya gidicek dr gösterecek...bakalım artık bu troid başıma bela oldu tedaviye başlıcam yani sıkı tutucam artık....saat 3 kadar aç aç dolandım yaaaaa eve zor attım kendimi bişiler atıştırdım çıktım işe gittim bir sürü sıkıcı olay işler kötü bu ay ödemelerimiz ilk defa gecikti bir kaç kişiyi çıkarıcak sanırım patron adam da berbat durumda onuda anlıyorum bi tane kız var idari kısımda ben olmadığım zaman ben bir şekilde idare ediyodu sanırım onuda çıkarıcak işte o zaman ben b.....ku yediğim gündür o zaman senelik izinde yapamam dr falan hiç bi yere kıpırdayamam .....bilmiyorum bakalım ne olcak çok kötü işler canım sıkkın bu ay yarım yamalak aldık maaaşı offff herşey üst üste geliyo yaaaaa işte durumlar bu şekilde .....daha bir türlü buluşupta şu topicte konuşamadık hafta sonumun nasıl geçtiğini anlatamadım dimi yoksa anlattımmı hatırlamıyorum:)))bu arada sen bu saatte nete girmişsin şaşırdım valla sana yazmak için girmiştim anaaaa bi baktım sen dokuz gibi yazmışsın şaşırdım vallaaaa....

kız bu araada nerde sen benim maşalı saçımı gördün ben saçıma maşa yaptırmadımki hiç sen benim normal kıvırcık saçlı halimi gördün onları diyosun sanırım ben iri hafif dalga yaptırıcam ya da fön çektiririm ama ön taraflarımı biraz kestiririm kahkul falan bakalım.....elbiseyi 40 tl aldım:))))))))hoşuma giden ayakkabı vardı bugün gittim kalmamış deli oldum adam hafta sonu bakıcak getirtmeye çalışıcak olmassa artık başka bakıcam ama çok hoşuma gitmişti....38 tl fiyatıda:)))))))elimdeki çantada 10 tl c.tesi pazarıdan almıştım bakırköy pazarı bide onun beyazını almıştım çok güzel iyikide almışım yeri geldi işte...saçlarıma gelince işte dökülme çok oldu bir ara tiroidden ama benim saçım oldum olası çok geç uzar hatta doğru düzgün uzamaz deli olurum...

şimdi aklıma geldi sen yarın tatilsin ama ben malesef çalışıyorumfırsat bulup girersen ıkursu yazdıklarınmı görüşürüz....

TİROİD önemli ,aksatılmaması gereken bir şey ,doğumda filan da sıkıntı oluyormuş o yüzden sıkı tutmanda fayda var ..işlerine üzüldüm ama dur bakalım her işte bir hayır vardır ...bazen eşim uyuyor oluyor filan bi bakıp çıkıyorum hepsi o ...
şimdi aklıma geldi sen yarın tatilsin ama ben malesef çalışıyorumfırsat bulup girersen ıkursu yazdıklarınmı görüşürüz....

evet bugün tatilim ama arada girdim işte ...ama yine sen yoksun ..neyse yarına kısmet artık..
benim de regl 4 gün geçti ..idrar testi yaptım negatif çıktı...yarın kan testi yaptırayım diyorum ...yarın öğleden sonra belki doktora giderim...

evet canım ilerde doğumu etkiliyormuş ...kan testi yaptır en kesin sonuçtur hadi bakalım teyze olucaz desene:))))))))

yaa ilginç olan doğum kontrol hapını zamanında hep yarım yamala k kullandım hiçbir nane yemedim ..şimdi ise garanti korunuyoruz ama hamile kalıyormuşum ...millet güler be:)))

valla ben de garip duygular içindeyim heee...hiç bir belirti yok ama adet gecikti ..saf saf dolanıyorum :)))

normalde benim adetlerim geç olmaz hep erken olurum ...3-5 gün hatta 1 hafta öne çektiği olur ...adet gecikmesini ilk kez yaşıyorum heee:)) hamile gibi de gelmiyor değil gibi de ne bileyim yaa kafam karışık ..daha midem bulanmaya başlamadıya ondan hamile moduna giremedim galiba :)))

kan testi yaptıracağım da yarına ancak ..bugün yaptıracaktım malum tatil ...yarına inş.. yaptıracağım da araştırayım hemen sonuç veren nereyse oraya yaptırayım diyorum..genelde özel hastahanelere gidiyorum ben ..devlette beklemek verem ediyor insanı

yuhh sen mide bulantısına ne bakıyon herkeste değişik oluyo o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…