mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur bakalım sende ne nane olcak dur sana bişey sorcam bekle

bugün görümceye tlf açtım anam bi baktım davul zurna sesi geliyo çeyizi çıkıyormuş davul zurnayla adet öyleymiş sence garipmi banamı garip geliyo

bazı yerlerde var öyle adetler ..bana adetlerin hepsi garip geldiği için bana sorma istersen :))) yok yaa eskide kaldı bunlar eskide geri kafalılıktan başka bir şey değil ...

offff yan dün melihe sordum dedi yok izmirde öyle oluyo bizim adetimizde yok dedi bende bugün kaynanaya sordum kadın bizim adetimiz demezmi sinir oldum ben istemiyorum yaaaaaaaaaa offf bizim kaynana bayılıyo böle şeylere offffffffff

tamam da bu seninle alakalı bir şey ..çeyiz zaten kız evinden çıkar ...kız evi de sen olduğuna göre sen istemezsen çıkmaz kaynanan ne karışıyor ..o da herşeye karışıyor he.

heee doğru dimi onu aklıma getirmedim hiç oh beeee kurtuldum vallaaa:))))))))))))

))))))))))))))))) yarın ultrasona giricem bugün hastanede in cin top oynuyodu bugün sadece kan aldırdım gitti kanlarım 5 tüp kan aldılar

merak etme giden kanların yerine yensi gelir...:)) ben ne kanlar aldırdım öyle kaç kereler ...yarın ben de sabahtan gideyim bari doktora da ..

bu gidişle 9 a kadar sanırım çünkü yarım saat sonra çıkacak plan değişti ...9 da da ancak gelir

ben yediyi 20 geçe gibi çıkarım....ne karpuzu uleynnn çişin gelicek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…