mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde geldi ama yapmaya gidemiyorumya işten((((

zuzu buraya yakın bir tıp merkezi var aklıma geldi aradım sordum bugün açıklarmış ..kanda gebelik testi yapıyorlarmış ..15 lira imiş..10 dakikada sonucu veriyorlarmış...bizim tosun çıkınca ben de çıkayım taksiye atlayıp gidip yaptırayım diyorum .. tosunuma da süpriz olur bebek varsa ...yoksa da gittiğimi söylemem üzülmemiş olur böylece ...

ama aç karnına yaptırman daha doğru olur bence ama yine sen bi sor istersen

hadi git o zaman bende heyecan yaptım vakit kaybetme

şimdi gidemem daha çıkmadı bizimki ..çıksın da onu bekliyorum ..arkadaşı arayacak ..neyseki tıp merkezi 11 e kadar açıkmış ...ayyyyyy acep gebemiyim ..hadi bi hisset gitmeden tahmin eet bakalım hislerin kuvvetlimi bakalım

zuzu tosunum çıktı ben şimdi hazırlanıp çıkıyorum yarım saate dönerim ..hadi hayırlısı :)))

zuzu geldim ulennn ..test negatif çıktı maalesef...niye hala adet olmadım anlamadm..

offf bende bi merakla geldim eve hemen pijamalarımı giyindim hemen laptopumu açtım negatifmi eee niye geciktiki acep yaaa

bilmiyorumki ....bir de önce negaitfmi pozitifmi ona bakacağız ..pozitif ise diğer labaratuvarda değerini öğreneceksiniz dedi adam ...anlamadım gitti valla ....

hayatımda hiç adet gecikmesi yaşamadım ...nette araştırdım da stres ,mevsim değişikliği ya da diyet de yapabiliyormuş ...biraz daha bekleyeyim de haftaya filan da olmazsam kadın doğumcuya giderim artık ...haftaya kadın doğumcu da 1,5 aylık hamilesiniz diyormuş ...düş de bayılma artık iimi :)))))

anlat bakalım neler yapıyorsun ne var ne yok ..ben burdaydım da yemek siparişi veriyordum :)) topiğe bakmamışım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…